LUX kvalitet =dårlig kvalitet Har aldrig haft problemer med diverse maxi reservedele. Athena, Moped-speed, NGK mv.. Men indehaveren af Vest-import mener disse anerkendte mærker er dårlig kvalitet.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super oplevelse. Havde bestilt cylinder, topstykke og udstødning til puch maxi. Fandt ud af jeg havde bestilt forkert topstykke, og kontaktede west-import, som hurtigt sørgede for korrekt topstykke. A... Ver mais
har aldrig nogen sinde haft vrøvl med kim fra west import der er bare så god service hade en peugeot 100ccm hvor cylinderen gik. han gjore virkelig at for at hjælpe mig dog uden hæld og vær gang j... Ver mais
A empresa respondeu
Stod og manglede noget akut og de var…
Stod og manglede noget akut og de var på pletten 😎 en time efter bestilling er lagt blev varen afsendt og modtog den dagen efter 🤩🙏🏼
Mit møde i butikken var god.Jeg havde…
Mit møde i butikken var god.Jeg havde købt nogle ellers fine fælge jeg ikke fik brug for. Men ingen problemer med at få pengene tilbage, tak.
Er ligeglad med Sine kunder
Er ligeglad med Sine kunder.
Har man en del som er defekt eller andet så skider han på det og nægter at gøre noget ved det.
Jeg har været i dialog med ham grundet en defekt vare og der afsluttede han sagen uden videre.
Kæmpe klovn!
-36 stjerner
-36 stjerner!
Kunne man give minus stjerner, så havde jeg gjort det. Kæmpe fusker firma. Jeg vil meget hellere vælte nøgen på cykel end at handle ved dem.
Havde bestilt puch maxi 2 gear motor…
Havde bestilt puch maxi 2 gear motor lejesæt samt Racing simmeringe og pakningssæt Super kvalitet! Er yderst tilfreds 5 stjerner herfra
Skriver på hjemmesiden at der er åbent
Skriver på hjemmesiden at der er åbent, men når man så kommer derud er der lukket

VERDENS DÅRLIGESYE SERVICE NOGENSINDE
Hej.
Jeg har handlet hos West Import et par gange efterhånden. Der var ingen problemer til at starte med, jeg købe ligne fælge hvor det ene hun ikke passede helt, men det fiksede jeg selv.
Men så kom jeg til og købe nogle forskellige dele der var forkerte. Det er min fejl, men så prøver jeg at skrive til West Import på mail, om der kunne være mulighed for at sende delende retur og købe de rigtige senere. Han skriver så tilbage at der var okay at der var gået. Ere end de 14 dage og jeg bare sende dem retur, og jeg så bare fik pengene tilbage. Senere samme dag da jeg sat den nye tænding på, kørte den super godt til og starte med, men da jeg skulle og køre, stoppede jeg lige pludselig og så var tændingen gået i stykker. Jeg skriver så til West Import og jeg også kunne sende tændingen med retur, han prøvede så at fortælle mig hvordan jeg skulle stille tændingen, og at det var min fejl at den var gået i stykker. Så vende jeg tilbage og fortale at jeg havde indstillet tændingen som han havde beskrevet. Og så ville han ikke svare mig, så jeg prøvede igen senere og der ville han stadig ikke svare mig. Så jeg fik min mor til at sende en mail med om hvornår de holdte ferie, og der fik hun svar retter 10 minutter.
Jeg tog chancen og sende delende retur. Da delende var ankommet fik jeg en mail fra West Import, “Vi har modtaget en støttefod der har været monteret, denne tages ikke retur
Et kabel og en gummiprop, der er 14 dages returret og ikke mere!” Selvom jeg har på skrift fra ham at der var okay at der var gået mere end 14 dage.
Støttebenet har ikke været monteret, jeg fik det sådan. Så det kan han ikke være bekendt at sende mig en vare der har været monteret og så ikke kan tåle og få det sendt retur.
Så jeg fik en mail fra ham at jeg ikk bedes handle der igen og st der ikke bliver taget flere varer retur fra mig igen.
Det skal West Import heller ikke være bange for, da jeg ALDRIG NOGEN SIDNDE!!! Kommer til at handle hos dem igen. Det er VERDENS DÅRLIGESTE service, og det kan de ikke være bedende da jeg nok snart er oppe og havet brugt næsten 10.000 kr. hos dem, så fortjener man bare en smule god service.
KAN IKKE ANBEFALE AT HANDLE HIS WEST IMPORT!!!
Købte en karburator den 19 maj og ville…
Købte en karburator den 19 maj og ville bytte den til en større (kaburatoren er i original uåbnet emballage )
Svaret fra West var at der kun var 14 dages returret og derfor ingen hjælp at hente .
Kan konstatere at jeg ikke skal handle mere der.
Øv
Dårlig service og kommunikation
I forbindelse med mit Puch Maxi projekt købte jeg dele for mere end 5000 kr. ved dette firma. projektet gik desværre i stå, men jeg påbegyndte det igen efter et lille års tid. her fandt jeg så desværre fejl på flere af delene. Men ingen hjælp at hente ved West-import.
Kommentaren jeg fik fra West-import, da jeg meddelte at der var en skævheder og forkerte mål på nogle af delene var (jeg medsendte billeddokumentation):
"Det lyder jo fantastisk at alle vores varer ikke er noget værd
Det er de samme som sælges andre steder
Men der er 14 dages returret på delene
Se handels betingelserne.
Har ikke yderligere at tilføje"

Resposta da West Import
Jeg gik imod min egentlige holdning som…
Jeg gik imod min egentlige holdning som var lad være med at bestille her for jeg kan huse denne butik fra min unge dage de sælger meget skrammel og er ikke serviceminded, kort sagt der var ikke andet end bøvl med dem før hen. Men jeg prøvede igen mange år senere, og det var stadig det samme desværre, jeg bestilte et styr til min Puch maxi som ikke var særlig kønt desværre i midten var der en del ridser og man kunne se fordybninger under kromet, så jeg henvender mig til butikken og får at vide jeg gerne må sende den retur men skal selv betale fragt, dette står lodret i deres regler at de vil betale fragt hvis man sender et billede af fejlen, så det gjorde jeg jo naturligvis, men det ville han ikke forholde sig til. så jeg har stadig et "nyt" ridset styr, og det enda ved at være lidt tid siden, men han stoppede bare med at svare. så mit råd er hold jer væk fra denne mand og butik i er bedre tjent med at gå i T.hansen der får i da i det mindste en reel behandling. og nej jeg var ikke gået fallit af at betale returfragt, men det en princip sag for mig.
HANDEL IK HOS WEST IMPORT
ET GODT RÅD TIL ALLE HANDEL IK HOS WEST IMPORT HVIS DU GERNE VIL HAVE RIMELIG KUNDESERVICE FOR DET FÅ DU BESTEMT IK HOS HAM
Jeg bestilte den 26-8-2023 et styr hvor der stod det var 65cm bredt men modtog et der kun var 61cm bredt så jeg skriver naturligvis til ham hvor han svare følgende...
Hvis du ikke kan bruge det må du sende det tilbage og få
pengene retur,de er som vi altid har haft dem,
Det står også i handelsbetingelserne at de kan svinge lidt
I de opgivne mål......
Jeg svare naturligvis at 4cm ik er og svinge lidt i de opgivet mål 4cm er faktisk 6.2%
Han svare blot igen at så må jeg sende det retur hvor jeg så naturligvis svare at så må han jo sende mig en retur label som der står på siden de gør med defekte vare og vare der ik passer til beskrivelsen,
Men det vil han ik,
Jeg skriver så til ham at jeg kan se her på Trustpilot at jeg er desvære ik den eneste der har de problemer med ham men jeg håber da vi kan undgå jeg os skal lave en dårlig anmeldelse på Trustpilot men det kræver jo så at han sender mig en retur label for jeg vil naturligvis ik betale for retur fragt nå varen ik lever op til beskrivelsen hvilken han slet ik svaret på,
Jeg sender efterfølgende en besked hvor der står....
jeg syntes ik rigtigt vi nået frem til en løsning på jeg har modtaget en vare der afviger en del fra beskrivelsen i forhold til den vare jeg bestilte,
Men stadig ik noget svar,
Så jeg ender med og lave en indsigelse i banken og få så mine penge tilbage ved hjælp af min bank.
PS..Sjovt nok var han hurtig nok til og gå ind på hjemmesiden og ændre den oplyste brede på styret
Ingen sans for at drive forretning
Jeg modtager 2 karburator og 2 cylinderkit opdager 5 min efter modtagelsen at den ene karburator er flækket i bunden under choker spjæld og kontakter west import med billed information hvor ledes han svarer jeg bare ska sende den retur og jeg får mine penge tilbage jeg henviser som beskrev på deres hjemmeside at de sender en retur label ved defekte varer får så et svar at det gør de aldrig jeg vil mene det ka da ik være meningen at jeg ska stå for regning af sende defekte vare retur da det ik er min fejl at jeg har modtaget en defekt vare har efterspurgt om jeg får dækket pakke udgifter men virkelig langsomme svar da det ik er til deres fordel jeg vil nu kontakter forbrugerombudsmanden via deres side er misvisende ved at skrive de sender returlabel og sikkert også andre ting der ska gennemgås nu da de er igang for mit vedkommende er det kun 200 kr men stadig tyveri og svinsk at sådan noget ka forgå og efterfølgende har de ændret deres returnerings beskrivelse hvor der stod de ville sende en returlabel til køber står for egen regning det er sket under 3 timers mail korrespondance og har enda screenshoot af det hvor det står det her vil også få følger ved min oplevelse bliver skret på diverse scooter og knallert grupper på Facebook hvor der er op til 30.000 bruger på hver side fy for fan siger jeg bare at drive forretning på den måde at sende en ødelagt vare og bare smide alle forpligtelser og sige køber selv ska finde ud af og når der ik er andre måder at beholde beløbet på så ka man sende penge retur dog minus porto og administration gebyr for at tage tid til besigtige varer og enda gebyr på 100 kr for at sige posten har afleveret pakken et andet sted da der ik var nogen modtager på adressen jeg er virkelig foraget heldigvis kun 200 kr for mit vedkommende men vil kraftigt vejlede folk ikke til at handle med west import
Godt og skidt.
Leveringstiden er som forventet, men servicen er under standard. Derfor 3 stjerner. Produktet er endnu ikke taget i brug, så derfor vedrører denne anmeldelse ikke det købte produkt, men selve handelsoplevelsen hos West Import.
Hurtig levering - top kvalitet
Lyn hurtig leveringen - 20 timer fra jeg købte til jeg modtog pakken. Det er total iorden - købte nye dæk og slange til min veteran knallert
Jeg handler gerne her igen
Som faglært teknikker/maskinarbejder er…
Som faglært teknikker/maskinarbejder er jeg kommet i butikken i mere end 25 år...og det vil jeg blive ved med så længe at tiden tillader det.Jeg har aldrig haft problemer med noget som helst. og derfor vil jeg anbefale andre at finde en løsning ved West Import. en løsning på noget som jo i realiteten ikke findes længere, er jo også en hjælp til knallertfolket. Tak for 25 år Til personalet Ved West Import Vi kommer snart igen. Ciao....
Stort udvalg og gode priser
Stort udvalg og gode priser. Har kun gode erfaringer herfra :-)
Ubehøvlet og dårlig behandling
Jeg bestilte en tænding som viste sig at være defekt ved levering, da jeg retter henvendelse til West import i forventning om at min defekte tænding selvfølgelig kan returneres, var svaret bare at hans produkter var 100% iorden…. Hvilket ikke var tilfældet.
Efter et længere skriv på mail, henvender jeg mig fysisk i butikken, hvor manden hurtigt bliver meget højtråbende og ubehøvlet. Når jeg spørger ind til købeloven og almindelig god kunde behandling kom han meget hurtigt ud på et sidespor og væver rundt et sted hvor han ikke kan bunde.
Hans bedste argument er bare at råbe højere.
Kan absolut ikke anbefale at handle hos WEST-IMPORT!!!!

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service! Ved ikke engang hvor ieg skal starte! 🤦♂️
Super fin service og altid…
Super fin service og altid imødekommende, tak for det kim.
Vidunderlig butik
Vidunderlig butik, hvis man er knallert entusiast! Har ALT, med samt kyndig og venlig betjening. Veteran knallerternes hellige haller ligger i Horsens.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.