Leia as opiniões dos outros
Heb gisteren een pakketje bij ze besteld en is vandaag binnen gekomen! eten was zeker heel lekker en heb er zelfs een gratis kleinigheidje bij gekregen. Zeker een aanrader en ik zal vaker hier bestell... Ver mais
Spookverkoper bij slapende Whoppah
Eind september een Ovington-lamp gekocht bij een topbeoordeelde professionele verkoper. De verkoper reageerde niet op verzoek voor het maken van een afspraak voor het afhalen van deze lamp. Na meerdere keren overleg met Whoppah was na zes weken het antwoord van Whoppah: ‘ondanks herhaaldelijke pogingen hebben wij helaas nog steeds geen enkel contact kunnen krijgen met de verkoper’, waarna de koop is geannuleerd en het bedrag is terugbetaald. Inmiddels adverteert deze verkoper nog steeds met deze lamp en andere artikelen. Het lijkt erop dat Whoppah geen invloed heeft op spookverkopers.
Whoppah doet helemaal niets…
Designlamp uit de jaren ‘80 verkocht aan ene Charlene uit Frankrijk. Mijn advertentie had hele duidelijke foto’s waarop geen krassen te zien zijn. Nu al 1,5 week geen reactie meer, ook niet op mijn verzoek om foto’s te sturen of op mijn voorstel voor een prijsverlaging. Whoppah doet helemaal niets om een oplossing te forceren. Ze denken zelfs dat ik de koper ben dus lezen de berichten niet. Ik vrees dat ik mijn lamp kwijt ben en geen geld krijg.
De objecten die ik had verworven heb ik…
De objecten die ik had verworven heb ik direct na acceptatie van mijn bod betaald en nooit ontvangen. Whoppah neemt na allerlei berichten van mijn kant geen enkele verantwoordelijkheid en verwijst naar een vaag emailadres waar notabene de verkoper en niet ik als koper kan reclameren. Aan toekomstige bieders/kopers het advies om niet te betalen tot je het object hebt ontvangen.
Whoppah heeft uitsluitend superlatieve…
Whoppah heeft uitsluitend superlatieve beoordelingen,ALTHANS, EN UITSLUITEND ,OP DE EIGEN WEBSITE...zonder verder commentaar......
Waar een wil is, is die weg…
Onzin
“ Wat betreft je verzoek om de ingehouden fee terug te betalen, dit kunnen wij niet doen omdat we de fee niet met terugwerkende kracht kunnen terugbetalen, zo ook aangegeven op onze website: link van support.whoppah. Daarnaast heb ik jouw verzoek om je account en alle gegevens te verwijderen voldaan, waardoor ik jouw gegevens om een eventuele refund te doen niet meer heb.”
Waar een wil is…
On envoi des mails mais rarement on…
Whoppah : On envoi des mails mais rarement on obtient une réponse...
Cela raconte le sérieux du site.
Attention beaucoup de tentatives d'arnaques, 2 en 1 mois et depuis les comptes n'ont pas été supprimé.
Là aussi c'est tout le sérieux du site
Et sans compté la "qualité" des produits, énormément produit de type Ikea.
En conséquence, il est clair que je ne vais pas rester très longtemps sur ce site
Geen communicatie en geen levering van aankoop!
Twee weken geleden een bank gekocht en tot op heden is er 0 contact mogelijk over de levering van de bank. Keer op keer krijg ik een geautomatiseerde mail met dat het ‘ wat drukker’ is en ze binnen 3 werkdagen contact opnemen. Teleurstellend dat ik op geen enkele manier iemand kan bereiken en een bericht via Whatsapp niet beantwoordt word.
twee artikelen gekocht bij twee…
twee artikelen gekocht bij twee verschillende verkopers en eentje prima ontvangen doch pakje nummer 2 kwam zwaar kapot aan, was een glazen bokaal en was helemaal kapot, ik had voor deze 10,00 koperbescherming afgesloten en met Klarna betaald, je denkt dan heb ik veiligheid, niet dus, aangegeven op de website dat het pakje beschadigd is aangekomen want dan word de betaling niet gedaan aan de verkoper, email verstuurd maar inmiddels morgen een week geleden, krijg nergens antwoord op , ook niet op whats app, bij Klarna kan ik ook geen contact maken want die zien geen beschadigd pakket gemeld, dus opgelicht? ik koop al jaren bij Ebay en na 600 pakketten nooit problemen en zo ja dan lost ebay dit snel op. ik voel me zwaar belazerd door deze firma
Slechter zaken doen dan met Whoppah is…
Slechter zaken doen dan met Whoppah is mij nog nooit gebeurd. Slecht voor de koper en verkoper. Product wordt niet opgehaald ander product is al weken onderweg, doen zaken met onbetrouwbare vervoerders en reageren nergens op. Alleen per app bereikbaar, maar ze geven niet thuis. Nooit aan beginnen is mijn advies.
Onduidelijke communicatie voor verkoper
Set dure lampen verkocht aan een Duitser (maar ik denk een Pool)
Koper is ze zelf op komen halen na 2 weken.
Had via de chat een bericht van whoppah gekregen dat de koper "de bestelling betwist?) Via app contact gehad met whoppah en zij gaven aan dat de koop gewoon door kon gaan....
De lampen zijn net opgehaald maar hij kon geen akkoord geven bij whoppah???
Zo vervelend dat je niet even kunt bellen, met wat te doen....achteraf denk ik dat ik ze niet mee had moeten geven.
Heel vervelend
Zeer slechte ervaring met verkopen via…
Zeer slechte ervaring met verkopen via Whoppah!! In eerste instantie verliep het erg goed. Goede verkopen en het leek dus fantastisch. Tot het moment dat ik wat kritiek leverde omdat dingen via Whoppah niet helemaal verliepen zoals zou moeten (zoals bijv geen melding krijgen van een verkoop..). Toen ben in duidelijk in het strafbankje gezet! Amper nog views op mijn artikelen en 0 verkopen sindsdien. Na dit opgenomen te hebben met Whoppah werd mij verteld dat ik moest betalen om mijn advertenties te ‘boosten’. Dit is best prijzig (7,99 per advertentie), maar goed ik dacht laat ik het een keer proberen..echter.dit heeft geen enkele extra view of verkoop opgeleverd!! Ongelofelijk. Waar ik eerst zo enthousiast was, zal ik nu iedereen verkopen via Whoppah afraden! Ook heel storend: echte design klassiekers worden doodleuk door Whoppah afgekeurd omdat zij het niet bij Whoppah vinden passen, terwijl exact hetzelfde ontwerp maar net met een andere afbeelding wel als verkocht staat op Whoppah. Volkomen willekeur. Slaat nergens op!
Ontbrekende producten
Er ontbraken meerdere producten uit de bestelling. Gelukkig had ik met Klarna betaald, maar ik moest vijf e-mails sturen en pas toen werd de rekening aangepast. Overigens zonder dat er uberhaupt communicatie of een excuus vanuit de shop zelf kwam. Ik zou hier niet bestellen, er zijn shops die dezelfde producten hebben en een veel betere ervaring geven.
Bestelling niet aangekomen
Bestelling niet aangekomen, geen reacties op verschillende mails met in bijlage het aankoopbewijs. Geen telefoonnummer waarbij persoonlijk contact niet mogelijk is. Leg dit maar eens uit aan je kinderen!
Geen antwoord na verkeerde levering.
Mijn zoon had een bestelling gedaan als kado voor zijn jarige broertje. In plaats van snoep kreeg hij een augurk. Normaal best grappig, maar nu twee zeer teleurgestelde kinderen. 3x een mail gestuurd naar Whoppashop, maar nog steeds geen antwoord gekregen. Retourneren kan alleen op eigen kosten, dus samen met de verzendkosten kost dat meer dan de eigen bestelling. Hier gaan we dus nooit meer wat kopen.
Hun zijn aardeg helpen met mijn…
Hun zijn aardeg helpen met mijn besteling een dikke 5 sterren
Producten allemaal top/ snel geleverd
Producten allemaal top het snoep is heerlijk
Maar de bezorging service waarmee ze werken diep en diep teleurgesteld
Kapot slecht niet bestellen mensen ze…
Kapot slecht niet bestellen mensen ze zijn oplichters heb hier iets besteld voor 23 euro en Niks gekregen ik stuur e-mail ze reageren niet eens!! Heb met achteraf betalen gedaan van mij krijgen jullie NIKS
Snelle levering en top mystery box
Vrijdag een mystery box besteld en maandag al ontvangen. Inhoud van de mystery box is ook zeker wat mijn kind had gehoopt. Dik tevreden
Slecht bereikbaar en niks gehad
Wat dingen besteld via de site, bij de vervoerder stond bezorgd maar ik heb niets ontvangen. Daar kan whoppashop natuurlijk niks aan doen, dus ik had hen gemaild (op vrijdag) en zij vertelde mij dat het uiterlijk dinsdagavond opgelost zou worden. Dus dat vond ik heel fijn. Nu is het ondertussen weer vrijdag en heb nogsteeds niks gehoord. Al 2 mailtjes er achteraan gestuurd maar geen reactie helaas.
Alles was heel lekker & heel snel…
Alles was heel lekker & heel snel geleverd allah houma barek goed bezig boys!!
WHOPPAAAAAAA
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.