De fineste smykker med omtanke bag - jeg elsker, at jeg kan have smykker på, der symboliserer de ting, der står mit hjerte nær. Derudover sublim kundeservice. Varmeste anbefaling.
Jeg har købt øreringe, som viste sig at være behæftet med fejl. Efter at have sendt dokumentation for problemet har jeg mødt den fineste service fra With Love Darling, samt modtaget en fornem kompensa... Ver mais
Min familie og jeg har efterhånden købt mange smykker ved With Love Darling. Vi begyndte på grund af de smukke intentioner om at udbrede kendskabet til de 17 verdensmål og det samlede symbol for de... Ver mais
Super fine smykker og ekstra plus at der er omtanke bag dem. Eneste minus ved mine smykker er deres låse. Jeg ville ønske kvaliteten var bedre både på det sæt ørestikker og den halskæde jeg købte.... Ver mais
Personalized Jewelry. Fine Jewelry with intention and purpose made in Montreal. Charms, bracelets, necklaces and earrings, celebrating love, faith & hope. Wear your story with love.
Reino Unido
Awesome experience in buying! Thank you very much for being hands on. So excited about my new necklace.

Resposta da With Love Darling

Resposta da With Love Darling