Yourvintage Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

heb net een all pack gekocht voor 27 euro, ik moest in de discord groep verifiëren en ineens account inlog fout, privé supplier zn nummer had geen whatsapp 2/5 suppliers waren dicht of waren überhaupt... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 4 em 5 estrelas

Ze sturen je een aantal linkjes met daarop suppliers. Let wel, je moet in het buitenland inkopen en daar vaak een creditcard voor hebben. Als je eenmaal toegang hebt tot die Suppliers kom je er oo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren Ralph Lauren T-shirt supplier gekocht en netjes een pdf bestandje ontvangen met alle linkjes naar de suppliers. Verder zou ik graag de mensen van yourvintage willen becomplimenteren voor... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Mercado de roupa

Verkoop van hoogwaardige tweedehands merkkleding in de vorm van exclusieve mysteryboxen.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

32 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 28% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Heel goede ervaring

Zeker betrouwbaar, en zeer vriendelijk en behulpzaam..

23 de fevereiro de 2025

Resposta da Yourvintage

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve review, we waarderen het enorm! 🙌

Classificada 3 em 5 estrelas

redeijk

best ok ook de prijs maar sommige 2 tal van de 5 hadden vieze plekken bloedplekken denk ik en ook nog andere rare plekken voor de rest zijn de andere drie ralplh lauren nog best ok. kan opzich wel beter qua maat want wie draagt er een slim fit voor de rest is alles dik in orde levering was top alleen beetje aanpassen op website dat het 3 dagen duurt (pakje van nederland naar belgie). hopelijk als ik nog eens betel dat er geen vieze plekken zijn.

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Yourvintage

Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Er horen geen bloedvlekken op de kleding te zitten, dus dit is waarschijnlijk iets anders. Soms kan een artikel een kleine beschadiging hebben, maar dit is vaak uit te wassen. We raden aan om kleding met een vlek eerst te wassen.

Slim fit is een populaire pasvorm en verkoopt goed, ook op Vinted. We snappen dat dit niet voor iedereen ideaal is.

Je feedback over de verzendtijd hebben we verwerkt op onze website. We geven nu duidelijker aan dat verzending naar België drie dagen duurt.

We hebben je ook gemaild om dit op te lossen. Hopelijk heb je de volgende keer een betere ervaring! 🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb hier een resselbox besteld

Heb hier een resselbox besteld, hij was helemaal in orde geen schade aan de producten alles is zo goed al nieuw!, je krijgt ook veel meer dan wat je er voor betaald

19 de fevereiro de 2025

Hey Finn,

Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met onze reseller box! Bedankt voor je positieve review, we waarderen het enorm! 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Great service

Great service! Fast delivery and good quality clothes!!
I thought I bought 3 boxes but instead i bought 3 pieces of clothes. I said it to the sender and he took it as positive feedback!🙏🏽

19 de fevereiro de 2025

Resposta da Yourvintage

Huge thanks for the review! The feedback has now been applied to the website. Thanks for the feedback and good to hear you are happy with our Reseller Box!

Ralph Lauren

Net binnen hele mooie kleding van Ralph Lauren is het zeker waard, echt een aanrader!!!

6 de fevereiro de 2025

Hey Just,

Goed om te horen dat de Resellerboxen in de smaak vallen en zelfs worden aangeraden!

Heel erg bedankt voor je review! 🙌

Ralph Lauren Suppliers

Ralph Lauren Suppliers gekocht en kreeg gelijk een mooi bestandje met alle links naar de Suppliers, zeker een aanrader.
Ook reageren ze snel op vragen👍🏼👍🏼

19 de janeiro de 2025

Ralph Lauren T-shirt supplier

Verder zou ik graag de mensen van yourvintage willen becomplimenteren voor de vlugge reacties op mijn vragen.

16 de janeiro de 2025

Its ferry good

Its ferry good

17 de janeiro de 2025

Hey Jasper!

Goed om te horen en enorm bedankt voor de review!