Zeleste Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Viggo gav fuldkommen fantastisk service. Vi skulle kun ind for drinks, men vi blev pga. den gode stemning og indretning. Så hjalp det også at vores tjener gav noget af det bedste service jeg nogensin... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Alt for svingende kvalitet af mad til så høj en pris. Vi bestilte frokosttallerken og friterede østers. Rigtig god kryddersild, men den røgede laks smagte som den billigste fra supermarkedet. De fritt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde glædet os til en skaldyrs aften på Zeleste. Vi fik et fad ind med skaldyr som lå på is samt en suppe som de anbefalede at vi startede med. Ovenpå isen lå der varme jomfruhummere og stegte kam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hyggelige opgivelser, opmærksomme og venlige tjenere, lækker mad til rimelig pris. Kan klart anbefales, og det var dejligt at finde et sted lige om hjørnet fra Nyhavn, hvor københavnerne selv h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante

Informação fornecida por diversas fontes externas

Beskrivelse

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Kedelig og ordinær oplevelse

Kedelig og ordinær oplevelse. Gode råvare men så enkelt anrettet med så få råvarer at der intet særligt var over det. Til den pris følte jeg mig meget snydt. Fejl i serveringen flere gange og da vi alle havde fået maden var der pludselig udsolgt af taskekrabbesalat så de stod med stenbidderrogn som de kunne få gratis i stedet, men den var også bare en klat på en vaffel der var alt for stor. Jeg fik fx rimmet laks som var lækker men serveret på hvidt toastbrød med to agurkehumpler under og rygeost creme som var karakterløs og kedelig. Jomfruhummeren var to stk flækket med kæmpe dildkviste på til 225kr hvoraf pomesfritterne var bløde. Salatskålen med hjertesalat og rucola og fem croutoner var der Intet delikat ved. Den ordinære oplevelse svarede ikke til de priser. Havde meget større forventninger.

22 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig aften i meget hyggelig gårdhave.

Dejlig aften i meget hyggelig gårdhave.
Fik velsmagende moules frites(moules frites festival). Alt var lækkert, personalet var søde og meget servicemindede i lækre omgivelser - what’s not to like
Vil klart anbefale at man spiser i Zelestes gårdhave

2 de agosto de 2021

Dårlig stemning

Jeg spurgte indledningsvis, om jeg alene kunne bestille en kaffe og nævnte den dejlige gårdhave. Ja, det kunne jeg godt. Jeg betalte og fandt en plads i gårdhaven. Herefter kom tjenerne højlydt hen og fortalte mig, at gårdhaven skam var reserveret spisende gæster, og de forbeholdte at ville smide mig væk, hvis der kom nogle der ville spise.

Det er da ok, men knapt så ok, at de ikke nævnte det, inden jeg bestilte. Mega dårlig stemning sådan at blive rangeret som 3. klasses gæst.

21 de julho de 2021

Kedeligt og middelmådigt

Kedeligt og middelmådigt. Tjeneren anede intet om maden. Derfor fik jeg noget andet end jeg havde spurgt til. Bordet ved siden af spurgte “hvad er det rimmet laks er” hvortil tjeneren svarede “ det ved jeg faktisk ikke lige”.
Ligegyldigt og stemningsløst. Alt i alt en ringe oplevelse til for mange penge. Første og sidste gang vi kommer der. Find et andet sted at indtage jeres måltid.

8 de julho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Vores oplevelse på zeleste var skuffende

Vores oplevelse på zeleste var skuffende. Maden fejlede ikke noget, men de virkede ærlig talt som om der ikke var styr på særlig meget. Vores tjener var virkelig ung og virkede meget usikker, der var ikke noget børnemad, der var iskoldt indenfor (formentlig fordi døren til gården hele tiden åbnes), et par ved siden af os bad om at få dug på deres bord (den var lige taget af fordi nogen lige havde spist ved bordet) - det kunne de ikke få og da vi spurgte om noget dessert til børnene fik vi af vide de kunne få noget is med tyggegummi-smag. Da jeg smagte deres is, viste det sig at være samme is som vi voksne fik.
Oplevelsen var ikke pengene værd - desværre.

28 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

This was simply a perfect evening ...

This was simply a perfect evening at a perfect place, with perfect food and service. We were celebrating my wife’s 50 years birthday and had planned a small surprise. And everything just ‘clicked’. The surprise was well organised by Zeleste and we got the ‘menu of the day’ accompanied by the wine menu. Excellent food to a fair price. And extremely cozy atmosphere and nice service. We can only recommend Zeleste ... even we would like to keep it for ourselves 😉

22 de maio de 2020

Turistfælde!

Vi var i byen med vores japanske gæster og skulle have et godt måltid mad. År tilbage besøgte vi restauranten, hvor maden var fremragende. Hvilken forskel at besøge den i dag! Til forret en tatar, hvor smagen blev skjult godt med en hvidløgsmajonaise, der skreg til himmelen efter hjælp. Godt hjulpet på vej af nogle knuste brødcroutoner, der var gennemvædet i fedt. Den anden forret var røget laks. Ikke noget at skrive hjem om. Alle bestilte samme hovedret: steaks af cuvette. Vi skulle selvfølgelig have tænkt, at cuvette tyder ikke godt, men det var eneste kødret, så vi bestilte. HJÆLP!! Kødet var intetsmagende, sejt og fyldt med sener, hvis man da ikke var så "heldig" at få det tørre endestykke. Dertil blev serveret en gang kartoffelmos med nogle slappe asparges. Hvorfor det hele skulle fedtes ind i olie, må guderne vide. Betjeningen var ok, lige indtil vi skulle betale. Så var de væk, eller måske skammede de sig over at ville have betaling for sådan en gang elendig mad. At man kunne betale i 5 forskellige valutaer, underbygger påstanden om betegnelsen TURISTFÆLDE!

6 de junho de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

God mad i rustikke omgivelser

Der er noget charmerende ved at spise på en restaurant i et autentisk københavnsk miljø, og det må man sige, at det er på Zeleste. Det er i en gammel bygning i Store Strandstræde, der netop er velballanceret i det rustikke og moderne.

Maden, en tre-retters menu var god. Dog kunne vi godt have tænkt os et lidt større udvalg af retter.

Servicen var også god. Næsten for god. Nogle gange kan det godt virke lidt anstrengende, når personalet næsten overdriver deres professionalisme, som var det en 3-stjernet michelinrestaurant. Her synes jeg personligt, at det ville klæde restauranten at bevare høfligheden, men at være en anelse mere afslappet.

Generelt en rigtig god oplevelse. Vi kommer igen til sommer, når gårdhaven er åben :)

7 de novembro de 2016

Smagfuld oplevelse

3 retters helt fantastisk menu hvor både øje og gane fik en sublim oplevelse. Ties som var tjener ved vores bord var imødekommende, fortalte godt om både vin og mad og fik os i den grad til at nyde helheden. jeg vil helt sikkert komme igen! Den rødbederimmede laks var simpelthen mums.....ja, og det var de 2 andre retter også

21 de fevereiro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Personalet i restaurant Zeleste var hjælpsomme og imødekommende ud over det forventelige

Efter at være faldet på et iset fortov tæt på Nyhavn, beskadigede jeg hånden og fik mange smerter. Jeg havde en frokostaftale med en god ven på restaurant Zeleste tæt ved, og det var rart at kunne sætte sig ned og sunde sig efter den ubehagelige oplevelse. Personalet på Zeleste var utroligt hjælpsomme og kom med is i flere omgange og et støttebind til håndleddet(!) Selv om der var meget travlt med adskillige selskaber i forbindelse med julen, havde personalet alligevel tid til at give os den bedste betjening.
Efterfølgende skyndte jeg mig på hospitalet, og det viste sig, at håndleddet var brækket. Mange tak for en rigtig god oplevelse på Zeleste. Det er betryggende at vide, at medmenneskelighed og overskud er i højsædet her. Så gjorde det heller ikke noget, at maden også smagte godt, og at de serverer en rigtig god kop kaffe.

7 de dezembro de 2013
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold da op en dårlig oplevelse!

For en restaurant i det prisleje burde man da godt nok kunne forvente noget mere, end hvad jeg gjorde under første og sidste besøg.

Da jeg ankom gik der lang tid før jeg blev modtaget af en tjener, og da jeg endelig blev placeret, blev jeg flyttet rundt til 3 forskellige borde, og havde endda reserveret bord lang tid forud.
Trods dette var tjenerne slet ikke opmærksomme på en, og det endte med at vi kun bestilte 2 hovedretter, hvor de havde mulighed for at sælge os meget mere.
Desværre virkede det som om at tjenerne ikke rigtig ønskede at være på arbejde, og restauranten var ikke engang fyldt.

20 de março de 2013

Altid godt på Restaurant Zeleste

Vi havde endnu en rigtig dejlig aften på Restaurant Zeleste. Vi har været der en del gange før, og de skuffer aldrig. Det eneste der var at udsætte på oplevelsen denne aften var at kødet for 2 af vores gæster ikke blev stegt igennem som ønsket. Til gengæld fik vi fantastisk venlig betjening og det skal retfærdigvis tilføjes at hun var forbi og spørge til om alt var okay, og også om der var nogle der ønskede kødet stegt noget mere. Så alt i alt en god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Zeleste til alle der ønsker mad af god kvalitet og i stemningsfulde omgivelser.

27 de novembro de 2012

Hyggelig stemning, Intimt sted, God mad

Det er en fin lille restaurant lige ved Nyhavn, der er en fin gårdhave som om Sommeren sikkert er rigtig dejlig, men da vi var der var det lidt for koldt at sidde ude.

Der er en god og livlig stemning, personalet er meget venlige og hjælpende hvis man har nogen ting man er usikre på eller gerne vil vide mere om. Maden var god, uden at være prangende, priserne var fine og det var meget hyggeligt.

5 de abril de 2012
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais