Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Plantegning med flere mangler. Har forsøgt at kontakte Zigna mange gange over over en uge både fra min og mæglers side for at få det rettet uden resultat.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte nogle billeder fra Zigna af mit hus gennem Home. Aftalte at de skulle sende en fil med dem. Jeg skulle rykke flere gange før jeg fik et link til dem, hvor det var meget besværligt at downlo... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Apartment photos were decently framed but the white balance was completely off - despite good natural light and a tripod, photographer turned all the lights on and exposed for the white walls. Resul... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte fotografering af min andelslejlighed via boliga.dk, og zigna.dk fik hurtig fotograf Tommy Riboe til, at kontakte mig omkring en dato hvor billederne kunne blive taget. Tommy Riboe var meg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de empresa para empresa
  2. Fotógrafo comercial
  3. Agência de Marketing
  4. Loja de fotografia

Escrito pela empresa

Knivskarpe billeder, flotte videoer og lynhurtig bestilling – vi gør arbejdet nemt for dig. Vi er Zigna, din foto- og marketingspecialist, hvor du hurtigt og nemt kan bestille og producere billeder & videoer.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Trist oplevelse

Havde en aftale kl. 12:00 med deres "Professionelle" fotograf for fotografering af vores hus, og der kunne være op til 30 minutters forsinkelse - fair nok. Inden aftalt møde/fotografering modtager man en mail fra dem med alt det som de forventer skal gøres inden den "Professionelle" fotograf ankommer for tage billeder af huset, hvor det også oplyses at seancen forventer at tage 78 minutter. Den "Professionelle" fotograf ankommer først kl. 13:53 - og det tager kun 28 minutter for ham at fotograferer huset, så ikke meget som bliver oplyst man kan stole på.
Alt i alt en trist oplevelse, som vi havde brugt en del tid på, for at leve op til deres krav og forventninger til seancen.
Det skal siges at en pige fra firmaet efterfølgende ringede, og beklagede deres forsinkelse....
Kan ikke anbefales.

19 de dezembro de 2025

Husbilleder gennem Home

Bestilte nogle billeder fra Zigna af mit hus gennem Home. Aftalte at de skulle sende en fil med dem. Jeg skulle rykke flere gange før jeg fik et link til dem, hvor det var meget besværligt at downloade fra.
Ydermere udleverede Home billederne, som de ikke burde have, til en kunde uden at jeg blev spurgt.
Utrolig dårlig service, både fra Home og Zigna.

30 de setembro de 2025

Hej Ulrik,

Jeg er ked af at læse at du ikke finder vores gæsteside tilstrækkelig brugervenlig ift. download af materiale.

Vi kan i Zigna desværre ikke stå inde for hvad mægler gør ift. udlevering af materialet.

Alberte / Lead Specialist - Client Care

Classificada 5 em 5 estrelas

Min ejendomsmægler har i forbindelse…

Min ejendomsmægler har i forbindelse med hussalg,

hyret Niclas fra zigna .

Han var meget rutineret og gjorde sit job fremragende- både plantegninger og fotos var fuldt tilfredsstillende til trods for , at jeg rente rundt som et kvidrende forstyrrelseselement og snakkede løs .

Jeg kan IKKE nikke genkendende til de dårlige anmeldelser her på trustpilot , men skulle det være så galt som folk beskriver , så er Niclas i hvert fald med til at trække niveauet op på tårnhøjt plan :
En Sikker , rolig , venlig og endvidere enormt dygtig og rutineret fotograf , med resultater af fotos og plantegninger
der var fuldt ud tilfredsstillende .

Nogle dage før besøget ,
fik jeg en sms der beskrev gode tips at gøre inden fotografen dukkede op , og at man skulle forvente ankomst - plus / minus en time fra det givne tidspunkt.
Fotografen dukkede op som beskrevet , så også der’ var alt tilfredsstillende.

Derfor kan jeg kun sige :
Tak for besøget
- Og tak for et fremragende stykke arbejde med fuldt tilfredsstillende resultat.

29 de setembro de 2025

Kære Camilla

Tusind tak for din flotte og personlige anmeldelse – den var en fornøjelse at læse!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Niklas, og at både fotos og plantegninger levede op til dine forventninger. :)

Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og godt informeret hele vejen.

Tak for din tillid – og held og lykke med salget.

Alberte / Lead Specialist - Client Care

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendige billeder og service!

Elendige billeder og service!
Nybolig havde rekvireret Zigna til at tage billederne til vores hussalg-annonce.
Vi havde nogle fine billeder fra tidligere mægler, men nyboligs mægler mente, at der skulle laves nogle nye (og mindst lige så gode) billeder.
Dette gik vi (desværre!) med til.

Fotografen fra Zigna virkede ikke til at have den store erfaring/fantasi mht. hvordan gode og præsentable billeder skulle laves.
Desuden var billederne tydeligvis ikke efterbehandlet, så der ikke var så megen lys og støj m.v. i billederne - som andre professionelle fotografer gør - og som man bør kunne forvente for sådanne billeder.
Da vi påtalte det overfor vores ejendomsmægler, fik vi at vide, at Zigna bl.a. havde svaret følgende på vores klage:
"billederne lever op til de forventninger vi har til fotografen".

Vi har nu i hast fået tilsendt en faktura fra Zigna på kr. 2.995,- (fuld pris for fotopakken) - uden nogen yderligere dialog. Dette for billeder, som vi ikke kan bruge til noget i deres nuværende form og "kvalitet".

Hold jer LANGT VÆK fra Zigna, hvis I ønsker nogle gode billeder m.v. af jeres bolig!

29 de abril de 2025

Kære MEE.

Jeg vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere, hvorfor jeg har anmodet om flere oplysninger fra din side, så jeg kan finde frem til ordren.

// Alberte, Zigna

Meget skuffende oplevelse!

Meget skuffende oplevelse!
Da vi satte vores bolig til salg, skulle Zigna stå for fotograferingen af vores hus. Det var kaos fra start til slut.
- Først fik jeg en sms fra én fotograf, som ville aftale et tidspunkt. Vi blev enige om en tid, og jeg modtog en bekræftelse på aftalen. Vi fik derefter flyttet rundt på feriedage for at få det til at hænge sammen.
- aftenen efter modtog jeg en sms fra en ny fotograf, som ville arrangere en aftale. Jeg skrev tilbage, at vi jo allerede havde en aftale? Til det svarede han, at ejendomsmægler havde rykket for en hurtigere tid, fordi han gerne vil have taget billederne hurtigere. Det vidste jeg var løgn, for jeg havde lige talt med ejendomsmægler. Jeg sagde, at jeg ville holde fast i første aftale, da vi havde planlagt efter det.
- aftenen efter modtog jeg besked fra den tredje fotograf, som gerne ville aftale tid for fotografering. Endnu mere forvirring! Da jeg sagde, at vi allerede havde en aftale, sagde han, at det var fordi den første fotograf boede for langt væk! Han tilbød en tid endnu længere ude i fremtiden, og det ville jeg ikke acceptere. Det var rigtig stressende, for det var tydeligt, at der slet ikke var styr på noget som helst!
Dagen efter valgte jeg at ringe til Zigna. De kunne ikke lige svare på, hvad der var gået galt, men vi havde i hvert fald ikke nogen aftale, for den første fotograf - som havde sendt bekræftelse til mig - havde givet opgaven fra sig igen, da han ikke havde udstyret til opgaven. Vores fotopakke indeholdt 3d-scan og noget virtual tour, og det var der ikke ret mange fotografer, der havde udstyr til. Jeg endte med at bruge det meste af den dag på at afvente, at Zigna vendte tilbage med acceptabel løsning og korrespondance frem og tilbage.
Vi endte med at blive enige om en dato, og en fotograf ville ekstraordinært møde ind i weekenden for at klare opgaven. Vi måtte altså igen flytte rundt på planer og feriedage, hvilket var ret stressende.
Da fotografen kom (30 minutter for sent), brugte han en time på at filme det 3d, der skulle bruges til den virtual tour, som skulle lægges op sammen med billederne. Han tog billeder og lavede plantegning.
Da vi modtog plantegningen var den så fejlbehæftet, at den måtte laves om. Der var sat vægge, hvor vi ingen vægge har, der var indsat badekar, hvor vi har vaskemaskine - vi ejer ikke et badekar. En del af badeværelset var helt fjernet, og dørene placeret i de forkerte vægge.
Og NU viser det sig søreme, at vi heller ikke har modtaget de 3d-film, som der har været så meget ballade omkring! For den maskine, som skal lave de film, er gået i stykker!
Så vi er endt ud med slet ikke at få den fotopakke, der er bestilt, en helt forkert plantegning, en pokkers masse bøvl og spildt tid. Jeg er spændt på at se, hvad de selv mener, de kan tillade sig at fakturere for denne oplevelse!?
Det, der burde være løst professionelt, fordi vi har hyret et firma til opgaven, har givet enormt meget arbejde til mig, fordi de slet ikke havde styr på noget som helst. Jeg er virkelig rystet over den her oplevelse!

8 de junho de 2024

Kære Sonja,

Først og fremmest vil jeg yderst beklage den dårlige oplevelse du har haft. Det er absolut ikke ikke normen hos os.

Jeg kan forstå, at der desværre har været noget miskommunikation på din sag.
Det beklager jeg! Af den grund har jeg fra vores side krediteret hele opgaven.
Du er velkommen til at skrive til mig direkte (reem@zigna.dk) såfremt du har brug for noget for at komme i mål med billederne.

Du ønskes en skøn dag :)

Venlig hilsen,
Reem, Zigna

Rigtig god oplevelse

Bare alt fungerer super præcist hos Zigna, lige fra bookning med fotograf til link med de færdige billeder. Og kvaliteten er (selvfølgelig) ligeledes helt i top. Professionelt fra A til Z!

30 de maio de 2023

Kære Zigna ApS

Kære Zigna ApS
Virkeligt utroligt fine og smukke billder.
Vi er glad for de har dygtigere fotograf . Jeg vil sige en gang til tak. Jeg vil sige Jer er taknemmelig for jeres job. jeg sætter pris på dig /I appreciate you ,grateful and grace :)
MVH Erika

2 de janeiro de 2023

Positiv oplevelse

Fotografen fra Zigna var meget dygtig og smidig i alle faser af processen med at tage billeder af mit hus. Det færdige resultat levede til fulde op til mine forventninger og mere til. De varmeste anbefalinger herfra.

9 de dezembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Super produkter og kundeservice

Super produkter, billeder og videoer 👌👌👌

Eneste bedre er pigerne og deres super gode indsats og hjælp i kundeservice, som er til ⭐⭐⭐⭐⭐..

Ingen nævnt... Ingen glemt... 👏😎💯👌👑❤️💪

22 de setembro de 2022

Utilfreds ejendommægler.

Som ejendomsmægler med speciale i salg af campingpladser, har vi med interesse set hvordan boligmæglerne bruger professionelle fotografer til billederne af salgsemnerne.

Vi har derfor besluttet at benytte samme fremgangsmåde, i relation til salg af campingpladserne. Valget blev Zigna, hvilket absolut blev en oplevelse med store udfordringer.

Vi startede med en plads ved Aarhus, hvor billederne blev leveret flere uger efter at de var blevet bestilt. I denne periode blev campingpladsen solgt. Det skal erkendes, at vi fik en tilfredsstillende reduktion i prisen, hvorefter materialet gratis blev afleveret til køber, som så kunne bruge materialet. Materialet blev bestilt den 10.08.22 og vi fik det første materiale den 05.09.22.

Herefter blev det en plads på Bornholm hvor fotografen misforstod bestillingen. Efter lang tid ønskede han at komme til os for fotograferingen. Der er langt fra Skive til Bornholm, når billederne skal tages derover. Herefter blev han anvist den korrekte adresse. Herefter modtog vi billeder, der ikke er en proffesionel fotograf værdig.

Dette blev forelagt Customer Success Manager hos Zigna som åbenbart ikke har nogle bemærkninger til billederne.

Derfor hold jer fra Zigna såfremt I ønsker jer gode billeder.

Hans Korsgaard
Campingmægler

15 de setembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Flink og hjælpsom fotograf på stedet

Flink og hjælpsom fotograf på stedet. Tog nogle rigtig gode billeder af min mors lejlighed som viser hendes lejlighed fra den bedste side, præcis som den ser ud.
Havde pakket et par kasser ned, som han var så venlig at hjælpe mig med flytte, så vi fik de bedste billeder ud af det.

Fik god vejledning til hvad der skulle fjernes og beholdes.
Tak for god behandling.

Mvh
Henriette

28 de julho de 2022

God service !!

God service !!

Vi er en større ejendomsvirksomhed, der benytter Zigna til foretage fotografering, 3D Walk, samt 2D plantegninger. - Og vi er bestemt tilfredse med deres produkter.

Primær i København/Sjælland, benytter vi os at en fast fotograf Jens, og er super, super tilfredse med vores samarbejde.

Hvis vi har ejendomme i områder, hvor de f.eks. ikke har fotografer med 3D kamera, er de hurtige efter bestilling, at give en orientering om, at de ikke kan levere 3D scanning, og vil derfor give en nedslag ti prisen.

Super service !

De tager gode billeder, der kan redigeres efter vores egne ønsker, samt plantegninger.

Hvis man har lejemål i samme ejendom, så er de super gode til snakke med, omkring finde en god pris for det samlede arbejde, således man opnår noget rabat på den samlede løsning.

Så klart en anbefaling herfra.

12 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tænker at det ikke kan blive dårligere.

Elendig kvalitet

Dette firma rammer bunden når det kommer til kvaliteten af boligfotografering i forbindelse med ejendomssalg. Konceptet er at tage en række uengagerede fotos af din ejendom, hvorefter de bliver sendt til et land med billig arbejdskraft for at blive redigeret. Efter redigering kan man ikke kende sin bolig - alle detaljer er væk i et blegt lysskær og himlen er overklistret med de samme blå skyer, som alle andre huse fotograferet af Zigna. Vores skønne havudsigt er også klistret til med skyer, så nu er den væk!?

Når det kommer til æstetik, har en af firmaets repræsentanter udtalt; “at det ikke er deres opgave at fremhæve æstetiske detaljer ved en ejendom”.

Med andre ord er der tale om en foto-pølsefabrik, som formår at få alle huse til at se ens ud. Om jeg fatter at ejendomsmæglere vil anbefale et firma med så ringe kvalitet.

For at få os ned på jorden, fik vi lov til at supplere med egne højopløste jpeg fotos, som også var ukendelige efter redigeringsturen til landet med billig arbejdskraft.

Går man f.eks. ind på ejendomsmæglerfirmaet Robinhus hjemmeside har mange af ejendommene på deres nyhedsside præcis de samme skyer.

Ejendomsmægleren siger at alle er tilfredse, men det passer jo ikke med dennes side fordeling af tilfredse og utilfredse kunder - 1/4 eller 25% er jo ikke tilfredse.

Derfor - hvis din ejendomsmægler foreslår Zigna - tænk dig om og insister på at vælge et andet firma, hvor kvalitet, æstetik og håndarbejde er i højsædet.

Vi overvejer stadig seriøst at få et andet firma til at lave nogle bedre fotos og agter ikke at betale fuld pris for den gang makværk der er leveret.

Opdatering d. 27/6-2022
Zigna aps har i dag oplyst at de ikke vil rette de fejl de i dagevis har forsøgt at udbedre, men de vil give 1/2 pris mod at vi sletter denne anmeldelse og ikke klager yderligere. Det tilbud har vi selfølgelig ikke accepteret af hensyn til vores salg og af hensyn til andre potentielle kunder.

Endnu en opdatering: Hvis der er nogen der stadig tror på zigna.aps bortforklaringer er der en enkelt ting der undrer mig; Hvorfor retter firmaet bare ikke de fejl de har lavet. Jeg er håndværker og uddannet fotograf fra DMJX i København - her lærer man, at hvis man laver noget møg - så laver man det om - og hvis det ikke lykkedes, prøver man en gang til. Det er håndværk i begrebets egentlige betydning. MH Michael

25 de junho de 2022

Kære Michael.

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Indledningsvist vil jeg naturligvis gerne beklage at det leverede materiale ikke står på mål med dine ønsker. Dine udtalelser omkring “foto-pølsefabrik” og “billig udenlandsk arbejdskraft” er på ingen måde beskrivende for vores virksomhed, hvilket jeg uddyber længere nede.

Derudover står det mig klart at, den fra din ejendomsmægler, bestilte fotoløsning øjensynligt ikke passer ind ift. dine ønsker og forventninger. Du havde / har mange særlige ønsker til vinker og hvad der skulle fremhæves. Det har vi ikke mulighed for at imødekomme sådan uden videre, da der vil være yderligere omkostninger (og ikke mindst tid for fotografen) forbundet med dette. Derudover kan vi ikke uden videre afvige fra den bestilt løsning, da kunden (altså mægleren) har bestemte forventninger til slutproduktet.

Men om ikke andet fordrer din oplevelse, at vi i hvert fald skal blive bedre til at sikre tydelig forventningsafstemning mellem vores kunder (mæglerne) og deres kunder (sælgerne). Så den del skal du have tak for. Vi kigger altid ind i hvor vi kan blive bedre. Og vi har på baggrund af ovenstående iværksat flere initiativer til at imødekomme netop det.

Ift. billederne / stilen, så ønsker jeg ikke at gå ind i en debat omkring hvad der er flot og ikke flot, da billeder er meget subjektive :). Jeg vil dog gerne understrege, at jeg er ked af, at du ikke bryder dig om dem. Det har selvfølgelig aldrig været vores ønske at levere billeder, du finder utilfredsstillende. Den digitale blå himmel er standard i branchen (vi varierer den efter årstid), og formatet/størrelsen på billederne er som leveret, da de skal passe ind i mæglernes systemer. Jeg er ked af at vores redigering er kommet til at “slette” havudsigten. Hvor der er mennesker involveret, sker der til tider fejl. Det beklager jeg! Men det tyder på at udsigten til vandet i hvert fald er synlig nu!

Det bringer mig til:

1. “Foto-pølsefabrik”: Vores foto- & videoløsninger er fleksible og dynamiske, og vores fotografer er kreative og dygtige til deres arbejde. Der er dog en vis standardisering i branchen, særligt hvad angår “ensartning” af billederne samt brugen af vidvinkel. Ønskes der en helt anden fotograferingsstil, redigeringsstil etc. skal dette afstemmes på forhånd, da der er økonomi forbundet ved det.

2. “Billig udenlandsk arbejdskraft”: Som mange andre virksomheder, er det ikke unormalt at have visse dele af sin produktion placeret i andre lande. Det har for Zigna især sine fordele ved at vores medarbejdere i Zigna Thailand kan arbejde, når vi andre sover og derved have billeder og øvrigt materiale klar til dagen efter fotografering for vores næsten 1000 kunder. Derudover; Zigna Thailand er vores egen virksomhed placeret centralt i Bangkok, og de arbejder under yderst velordnede forhold!

3. Redigering af egne billeder: Jeg er blevet oplyst at vi IKKE har redigeret på de billeder, du selv har leveret. De er blot blevet tilpasset i størrelsen, så de passer ind i din mæglers systemer.

4. Jeg har herudover talt den “repræsentant” du omtaler. Vedkommende uddyber overfor mig, at hun blot har forsøgt at fortælle dig om indholdet i den bestilte løsning og hvad den dækker over i dit tilfælde.

5. Jeg har derudover talt med den pågældende medarbejder omkring nedtagelse af ovenstående. Hun gør mig det helt klart, at det er sagt i spøg til ejendomsmægleren, og altså ikke noget hun mente alvorligt. Hun står gerne til rådighed, hvis du ønsker det forhold uddybet. Hun kan fanges direkte på vores hovednummer, såfremt det skulle blive relevant!

Jeg har fra vores side krediteret hele opgaven, så det står dig og din mægler frit for at finde en anden til at tage billeder af din ellers meget fine ejendom.

Slutteligt vil jeg blot ønske dig held og lykke til med salget!

Bh Jesper,
Zigna

Opdatering.. Jeg forsøger ikke at bortforklare noget! Men blot give dig nogle indsigter ift. de omkringliggende omstændigheder omkring dine kritikpunkter og dertilhørende udtalelser. Skulle der være ting, som ikke er blevet tilrettet til din tilfredsstillelse, så må du meget gerne skrive direkte til mig på jlh@zigna.dk, og jeg skal gøre mit bedste for at vi kommer i mål. Alternativt kontakte en anden virksomhed, som kommer nærmere dine ønsker. Jeg har krediteret sagen herfra, hvorfor det står dig frit at lade en anden virksomhed gøre forsøget. Men du er stadig velkommen til at kontakte mig, og jeg skal som nævnt gøre mit bedste for at få billederne i mål til din tilfredshed. Du ønskes en god aften!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais