Witam,chcialem sie podzielic tym jak ta firma mi pomogla.Nie ukrywam bylem ZALANY a teraz nie, to dzieki nim stałem sie lepszy i CHUDSZY udało mi sie schudnąć około 20 kilo czyje sie zdrowy jak RYBA i... Ver mais

Leia as opiniões dos outros
Zdecydowaliśmy się z narzeczonym na tygodniową odskocznię od gotowania i rozmyślania "co na obiad", aby poświęcić ten czas na aktywności z naszą małą córeczką i włożyć ten wysiłek w jej posiłki. Dani... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem na diecie cukrzycowej 1200 cal i właśnie w tej diecie brakuje mi zróżnicowania w samym rodzaju mięsa. Już nie mogę patrzeć na kurczaka czy indyka, bo drób absolutnie króluje w daniach obiadowy... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem klientką Wygodnej Diety od 2019 roku, z małymi przerwami i chyba to już świadczy, jaka mam o niej opinię. Dieta z wyborem menu jest strzałem w "10", mogę wybrać dania, które mi bardziej odpowia... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre WygodnaDieta
Escrito pela empresa
Catering Dietetyczny, który przewyższa oczekiwania
Odkryj naszą dietę pudełkową – idealne połączenie smaku, różnorodności i zdrowia. Oszczędzaj czas i ciesz się wygodną, bezpłatną dostawą chłodniczą prosto pod Twoje drzwi w całej Polsce.
Dopasowana do Twoich Potrzeb
Oferujemy kilkanaście różnorodnych diet (od 1000 do 4000 kcal), które pomogą Ci schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę. Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z naszym doświadczonym dietetykiem, aby dobrać dietę idealną dla Ciebie.
Smaczna i zdrowa Dieta Pudełkowa
Szukasz cateringu oferującego różnorodne menu, świeże posiłki najwyższej jakości, przygotowywane przez doświadczonych dietetyków i kucharzy? Trafiłeś idealnie! Spełniamy te oczekiwania, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Niezależnie od celu – poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie czy zdrowy styl życia – my jesteśmy tu, aby Ci pomóc.
Nasze Diety:
- Z wyborem menu – 25 dań do wyboru.
- Niskokaloryczna – dla osób chcących schudnąć.
- Lekkostrawna – dla osób o delikatnym układzie trawiennym
- Bez ryb – dla unikających ryb i owoców morza.
- Wegetariańska – bez mięsa i ryb.
- Wegetariańska + ryby – z rybami, bez mięsa.
- Wegańska – dieta roślinna, bez produktów odzwierzęcych.
- Bez glutenu – dla osób z obniżoną tolerancją glutenu.
- Bez nabiału – dla nietolerujących białek mleka i laktozy.
- Bez glutenu i nabiału – pomocna m.in. przy Hashimoto.
- Bez laktozy – dla nietolerujących cukru mlecznego.
- Bez glutenu i laktozy – dla osób z podwójną wrażliwością.
- Lekkostrawna – dla osób z problemami trawiennymi.
- Dla diabetyka – dla osób z cukrzycą typu II.
- Z niskim indeksem glikemicznym – dla zmagających się z insulinoopornością.
- Sportowa – o podwyższonej zawartości białka, dla aktywnych.
- Ketogeniczna – dieta bogatotłuszczowa.
Diety dostępne w szerokim zakresie kaloryczności (1000-4000 kcal). Dostarczamy je w specjalnie przystosowanych samochodach chłodniczych, gwarantując świeże posiłki najwyższej jakości.
Skontaktuj się z Nami!
Nasi dietetycy są do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu – skontaktuj się z nami już dziś!
E-mail: zamowienia@wygodnadieta.pl
Telefon: 22 730 00 69
Szczegółowy cennik: www.wygodnadieta.pl/cennik
WygodnaDieta – profesjonalny Catering Dietetyczny
Escrito pela empresa

- dieta z wyborem menu i 15 innych | od 1000 do 4000 kcal | różnorodne menu
- Zadbaj o siebie bez wysiłku! Wybierz jedną z 16 diet pudełkowych, ciesz się różnorodnymi, zdrowymi posiłkami i darmową dostawą. Osiągnij swoje cele z pomocą naszych dietetyków – skontaktuj się już dziś!
Darmowa dostawa
do ponad 8100 miejscowości
Informações de contacto
ul. Baletowa 29d, 02-867, Warszawa, Polónia
- 22 730 00 69
- zamowienia@wygodnadieta.pl
- wygodnadieta.pl

PROMOCJA - Więcej za mniej
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Smaczne,dobrze przyprawione, estetyczne.
Smaczne,dobrze przyprawione, różnorodne, wyszukane potrawy.
Estetycznie podane. Dobry serwis.

Zdrowa i smaczna dieta
Próbowałam kilka diet pudełkowych, ta okazała się najlepsza pod każdym względem , zawsze świeże warzywa , jedzenie świetnie doprawione, urozmaicone menu, nie odczuwam głodu między posiłkami no i przede wszystkim zdrowo chudnę.
Szczerze polecam
Iwona

Najlepsza dieta pudełkowa🙂
Wygodna dieta to najlepsze jedzenie, wszystko pyszne,świeżutkie i na czas, gorąco polecam!🙂

*Smacznie
*Smacznie, dostawa profesjonalna, dostosowana do rodzaju diety
*Monotonnie, bez promocji

Bardzo dobra dieta
Dieta z niskim indeksem działa. Zacząłem w końcu chudnąć. Posiłki są smaczne i zróżnicowane. Próbowałem jeszcze innej diety kiedyś ale ta bije ją na głowę jakością. Polecam.

Bardzo dobrze doprawione potrawy
Bardzo dobrze doprawione potrawy.
Trochę za dużo , jak dla mnie, wołowiny. Poza tym najlepsza dieta jaką do tej pory zamawiałam.

wszystko jest bardzo dobre
wszystko jest bardzo dobre, dania bardzo smaczne, dostawa wygodna i wszystko bardzo smaczne i świeże.

Najlepszy catering na rynku
Najlepszy catering na rynku. Zamawiam ten catering od ponad 8 lat. Od 3 lat jestem na diecie keto. Jestem bardzo zadowolona z jakości, różnorodności i smaku posiłków oraz z obsługi klienta. ALE: nie używajcie oleju rzepakowego - to bardzo szkodliwy produkt. Nie podoba mi się, że w piątki zawsze jest ryba. Za dużo jest papryki i oliwek. Nie lubię tych produktów i kiedyś można było zastrzec, żeby nie dostawać tych składników, a dziś nie ma takiej możliwości.

Resposta da WygodnaDieta
Z diety vege plus ryby korzystam od 2…
Z diety vege plus ryby korzystam od 2 miesięcy. Jedzenie jest różnorodne i smaczne a produkty świeże . Uważam ,że dieta jest dobrze zbilansowana. Ponadto dostawy odbywają się zgodnie z harmonogramem i punktualnie. Zamierzam kontynuować zamówienia.

Najlepsza dieta ,wszystko pyszne
Najlepsza dieta ,wszystko pyszne , świeże i ba czas!!!

Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona z wassrvo cateringu. Pysznie, zdrowo a przede wszystkim świeżo! ❤️

Świetny catering
Świetny catering , bardzo dobre posiłki, czuć świeżość i jakość 👌🏻 testowałam już wiele cateringów ale albo byłam głodna przy tej samej kaloryce albo posiłków nie dało się zjeść , tu bardzo miłe zaskoczenie , na pewno wrócę nie raz ❤️

Super!!i
Niezwykle smaczne posiłki, duże urozmaicenie, pięknie "wystylizowane"....Cena mogłaby być niższa lub ewentualne rabaty. Ale i tak polecam bardzo.

Najlepszy catering
Najlepszy catering, jaki testowałam. Zróżnicowany wybór, składniki dobrej jakości, posiłki smaczne, a czasem wręcz pyszne.
Do poprawy jakość pieczywa. Odnoszę wrażenie, że jest to pieczywo paczkowane o wątpliwym składzie. Gumowe, choć bywa smaczne.
Zostaję z nimi na dłużej, bo znacznie się wyróżniają na rynku diet pudełkowych.

Dobrze skomponowane posiłki
Dobrze skomponowane posiłki, urozmaicone, dieta dostarczona zawsze na czas:) Warzywa świeże, dobrze doprawione dania. Człowiek nie czuje, że jest na diecie:)

Resposta da WygodnaDieta
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.