Witam,chcialem sie podzielic tym jak ta firma mi pomogla.Nie ukrywam bylem ZALANY a teraz nie, to dzieki nim stałem sie lepszy i CHUDSZY udało mi sie schudnąć około 20 kilo czyje sie zdrowy jak RYBA i... Ver mais

A empresa respondeu
Zdecydowaliśmy się z narzeczonym na tygodniową odskocznię od gotowania i rozmyślania "co na obiad", aby poświęcić ten czas na aktywności z naszą małą córeczką i włożyć ten wysiłek w jej posiłki. Dani... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem na diecie cukrzycowej 1200 cal i właśnie w tej diecie brakuje mi zróżnicowania w samym rodzaju mięsa. Już nie mogę patrzeć na kurczaka czy indyka, bo drób absolutnie króluje w daniach obiadowy... Ver mais
A empresa respondeu
Jestem klientką Wygodnej Diety od 2019 roku, z małymi przerwami i chyba to już świadczy, jaka mam o niej opinię. Dieta z wyborem menu jest strzałem w "10", mogę wybrać dania, które mi bardziej odpowia... Ver mais
Escrito pela empresa
Odkryj naszą dietę pudełkową – idealne połączenie smaku, różnorodności i zdrowia. Oszczędzaj czas i ciesz się wygodną, bezpłatną dostawą chłodniczą prosto pod Twoje drzwi w całej Polsce.
Oferujemy kilkanaście różnorodnych diet (od 1000 do 4000 kcal), które pomogą Ci schudnąć, przytyć lub utrzymać wagę. Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z naszym doświadczonym dietetykiem, aby dobrać dietę idealną dla Ciebie.
Szukasz cateringu oferującego różnorodne menu, świeże posiłki najwyższej jakości, przygotowywane przez doświadczonych dietetyków i kucharzy? Trafiłeś idealnie! Spełniamy te oczekiwania, oferując jednocześnie atrakcyjne ceny. Niezależnie od celu – poprawa sylwetki, lepsze samopoczucie czy zdrowy styl życia – my jesteśmy tu, aby Ci pomóc.
Diety dostępne w szerokim zakresie kaloryczności (1000-4000 kcal). Dostarczamy je w specjalnie przystosowanych samochodach chłodniczych, gwarantując świeże posiłki najwyższej jakości.
Nasi dietetycy są do Twojej dyspozycji 7 dni w tygodniu – skontaktuj się z nami już dziś!
E-mail: zamowienia@wygodnadieta.pl
Telefon: 22 730 00 69
Szczegółowy cennik: www.wygodnadieta.pl/cennik
Escrito pela empresa

do ponad 8100 miejscowości
ul. Baletowa 29d, 02-867, Warszawa, Polónia

Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bardzo smaczne jedzenie. Rzadko zdarza się coś co mi nie pasuje

Resposta da WygodnaDieta
Uwielbiam Wygodną Dietę.Bardzo urozmaicone posiłki,doskonale zbilansowane.Porządne śniadania i obiady,lekkie przekąski między posiłkami,delikatna kolacja. Produkty wysokiej jakości,wszystko świeże,Codzinnie dodatek świeżych warzyw lub owoców. Próbowałam innych cateringów w których dominowała wegeta jako główna przyprawa, podrzędny majonez do każdego sosu i ogórek kiszony przemysłowo jako dodatek warzyw do każdego dania. 4 tygodnie z Wygodną na 1800 kcal i -4,5 kg a głodna nie chodziłam.Z Wygodną redukcją wagi to czysta przyjemność,codzienna uczta jak w najlepszej restauracji.

Resposta da WygodnaDieta
Dieta jest smaczna i różnorodna. Świetne koktajle owocowo-warzywne, rewelacyjne naleśniki. Zestaw dań zawsze na czas przed drzwiami. Niestety, moim zdaniem, w diecie wegetariańskiej, z której korzystam. jest za dużo soli. Korzystam z diety 3 tygodnie i pomimo, że czuję się fajnie, to dostrzegłam, że puchną mi stopy. Poczytałam o wpływie sol i( a tej jest sporo ponad standard) i coś chyba jest na temat!Można by coś z tym zrobić???

Resposta da WygodnaDieta
Zamówiliśmy na tydzień, pierwsze dni super smacznie, łatwo zmienić przełożenie diety na inny dzień.

Resposta da WygodnaDieta
Zaczęłam zamawiać dietę lekkostrawną od 12-02-2025r. i cały czas zamawiam. Jedzenie jest bardzo dobre, zdrowe odpowiednie dla moich dolegliwości związanych z wyciętym woreczkiem żółciowym, wypróżnianiem, czuję się dużo lepiej schudłam 4 kg. Firma jest rzetelna dostawy przyjeżdżają na czas. Szczerze polecam Wygodną dietę.

Resposta da WygodnaDieta
Ze wszystkiego byłam zadowolona. Sprawność, prostota, rzetelność to cechy które sobie cenię i znalazłam w tej firmie.
Gorąco polecam

Resposta da WygodnaDieta
Potrawy bardzo smaczne i urozmaicone.Dieta z niskim indeksem glikemicznym godna polecenia,porcje dosyć duże, sycące,dużo warzyw,nie chodziłem głodny.Wczesniej korzystaliśmy też z innych cateringow,ten z ostatnich miesięcy najlepszy.Dostawy punktualne.Zakup diety prosty.

Resposta da WygodnaDieta
Posiłki są urozmaicone. Wszystko bardzo smakuje mojej mamie no i w końcu ma dobre cukry.

Resposta da WygodnaDieta
Dieta spełnila moje oczekiwania, była smaczna i pozwoliła racjonalnie przygotowywać posiłki, uwzględniając różnorodność i wielkość porcji żywieniowych, co wydaje się kluczowe w odchudzaniu.

Resposta da WygodnaDieta
Jedzenie jest smaczne i roznorodne, dostawa jest na czas, helpdesk jest pomocny

Resposta da WygodnaDieta
Bardzo dobre jedzenie, różnorodne, dobrze dobrane. Kontakt bardzo dobry, dietetycy pomocni.

Resposta da WygodnaDieta
Jedzenie pyszne, urozmaicone. Dla mnie jedynie zbyt rzadko są pasty do kanapek.
Minus za mało smaczne surówki do obiadów.

Resposta da WygodnaDieta
Ogólnie jedzenie dobre. Jest kolorowo, smacznie i bez monotonii. Wersje próbne nie różnią się od długoterminowych diet jak to czasami się zdarza u konkurencji. Jedyna rzecz jaka mi mocno przeszkadza to brak możliwości wyboru większej kaloryczności przy diecie sportowej niż 2500kcal. Przy moim trybie życia to jest o 1500kcal za mało, żeby utrzymać wagę.

Resposta da WygodnaDieta
Dobra różnorodność potraw, naturalny smak, bardzo podobał mi się pierwszy miesiąc, więc przedłużyłem na drugi miesiąc.

Resposta da WygodnaDieta
W ferworze pracy nie zauważyłam że w moim pakiecie nie było obiadu uległ uszkodzeniu w czasie transportu o czym poinformowała mnie firma telefonicznie To miłe zaopiekowanie się klientem. Posiłki snaczne a ja nie czuje się głodna

Resposta da WygodnaDieta
Przede wszystkim smaczne posiłki, w których ilość makroelementów odpowiada głównym założeniom diety (niestety nie zawsze jest to standard). Dowożone na czas, przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Elastyczna oferta, można zamawiać od dowolnego dnia na dowolną ilość dni, nawet w jednym zamówieniu można wybrać pojedyncze dni bez konieczności zachowania ciągłości.

Resposta da WygodnaDieta
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.