Leia as opiniões dos outros
Vlotte verzending en lekkere granola. Fijn dat je via de website in (voordeligere) grote verpakkingen kan bestellen. Snel en vlot geleverd dankzij bpost pakket automaten. Er zouden in verhouding ie... Ver mais
Met skyr de beste granola die ik ooit gegeten heb. Zeer voedzaam vals ontbijt. En het bestellen via internet makkelijk en snel geleverd!
Informações sobre a empresa
Een gezonde start van de dag boordevol smaak? Yes, please! En dat hebben we bij XAVIES’ goed begrepen. In ons atelier in Koekelare bakken we daarom al meer dan 10 jaar met veel liefde onze knapperige granola’s en smakelijke snacks. Met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder snelle suikers, toevoegingen of bewaarmiddelen. Zodat jij de hele dag door kunt genieten, zonder schuldgevoel. Want geef toe, gezond eten hoeft allesbehalve saai te zijn, toch? En daar denkt Sandra Bekkari nét zo over. Samen met ons ontwikkelde ze daarom haar eigen granola, gezonde crackers en notenmixen. Omdat ze net zoals ons gelooft dat gezond eten ook gewoon lekker mag zijn. Honger gekregen? Ontdek ons overheerlijke assortiment en laat je verrassen. Smakelijk!
Informações de contacto
Atlasstraat 4, 8680, Koekelare, Bélgica
- +3251312705
- info@granoladies.com
- xavies.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Sandra Bekkari koekjes
De bestelling verliep probleemloos , de Koffie & chocolade bites van SB zijn overheerlijk, bedankt voor de vlotte service.
Topservice
Vlotte levering, topservice, ook iedere keer met een gepersonaliseerd kaartje van Xavie. Een heel ruim gamma, keuze genoeg. Ik bestel regelmatig en kan dus heel veel variëren. Koop lokaal: is belangrijk voor mij. Ik woon zelf niet zo ver van Koekelare. Het belangrijkste is voor mij echter dat dit gezonde granola is.
De beste granola die ik ooit heb gegeten.
Met skyr de beste granola die ik ooit gegeten heb. Zeer voedzaam vals ontbijt.
En het bestellen via internet makkelijk en snel geleverd!
Het zijn altijd topproducten
Het zijn altijd topproducten. Ik ben al jaren hele grote fan. Correcte bezorging, goed verpakt. En het is altijd fijn dat er een briefje in zit om je te bedanken voor de bestelling. Ik vind dat heel attent.
The two Keto products you have are very…
The two Keto products you have are very good and are doing what they are created for. It would be nice if you could bring out more variance..
Al paar keer besteld .alles is op tijd…
Al paar keer besteld .alles is op tijd .supper lekker en gezond lokaal
Top producten!
Top producten! Super van smaak en heerlijk knapperig. Geeft me de energie die ik nodig heb om de ochtend door te komen.
Gezond en lekker
Door de verschillende soorten granola en recepten van jullie.Heb ik ervaring met een gezond ontbijt.Waarvan je niet vlug naar de koekenkast grijpt daarna.
Ook lekkere krakers en granola bites.
Super blij dat ik dit geprobeerd heb
Super blij dat ik dit geprobeerd heb , heb nu 6 verschillende smaken maar die met speculaas is mijne favoriet. Gaat zowel in yoghurt , Skyr als een shake. Het geeft voldoening en verbeterd de transit voor de darmen compleet. Voor mij super geslaagd . Top producten 🤗🫶🥳
Lekker en transparant
Lekker en transparant.
Persoonlijk heel blij dat er ook granola zonder specerijen in het assortiment zit.
Haar in yoghurt/ granola
Zag er lekkere yoghurt met granola uit. Maar helaas toen ik het opendeed en begon te roeren, heb ik er een lang wit haar uitgehaald…
Jammer voor een potje van €5!

Resposta da XAVIES' Granola
Ze zijn super lekker!
Mijn bestelling heel vlug ontvangen en…
Mijn bestelling heel vlug ontvangen en heel tevreden van de Granola !!!!!!
Prima producten en een snelle levertijd
Hele goede producten en een snelle levertijd ook naar Nederland.
Zalig ontbijten
Ruime keuze, voor elk wat wils, makkelijk om te bestellen op de site, en korte leveringstijd, steeds met een fijn kaartje van Xavier, ik probeer regelmatig andere granola uit, heb wel enkele favorieten, ik ben grote fan, en vind dit top dat ze uit onze streek zijn. Goe bezig
De bestelling is altijd snel geleverd.
De bestelling is altijd snel geleverd.
Ik ontbijt graag gezond, en deze granola’s van xavie’s zijn dat zeker en vast. Veel variatie en lekker. Ik blijf fan.
Een echte aanrader
Ik gebruik alleen de producten van Sandra Bekkari.
De granola's van Sandra zijn heerlijk. Ik doe het samen met vers fruit en skyr yoghurt.
Lekker en gezond
De bestelling werd snel geleverd .
De granola is lekker en de keuze gevarieerd en bovendien gezond.
Ik ben fan
Produits de qualité et envoie rapide !
Produits de qualité et envoie rapide !
Merci
The
Liefde in een potje
Wat een smaaksensatie! Vanaf de eerste lepel proef je de frisheid van de romige skyr, perfect in balans met de tropische, lichtzoete toets van passievrucht. En dan die knapperige granola — een heerlijke mix van noten en pitten die elke hap een aangename crunch geeft. Ik ben alsinds groote fan
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.