Ik had een bestelling geplaatst en betaald, Na een paar dagen contact opgenomen en vertelden mij dat het pakket onderweg was. Nu staat er dat het pakket op lokaal distributiecentrum is. Vandaag w... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik moet in het midden laten of het bedrijf betrouwbaar is. Ik bestelde en betaalde een monoblock, maar een dag later zag ik alle berichten over oplichting. Ik mailde het bedrijf om mijn zorgen kenbaar... Ver mais
Ook ik heb "prijs". Heel blij dat ik nog een mobiele airco had gevonden voor mijn 85jarige mama. Op 12/7 besteld, betaald, kreeg mails van bestelling, betaling en track and trace. Nog kunnen volgen to... Ver mais
Bedrijf is failliet, ik had 10 juli wat besteld. Pand op adres is verkocht, doe adres in google en je ziet het mag hier geen linken plaatsen Arno Stenkos eigenaar website nog steeds actief, telefoons... Ver mais
Informações sobre a empresa
XG Technology is jouw Belgische online bestemming voor premium tuin- en buitenleven. Uitgebaat door H.B. Enterprises vanuit Essen (BE) leveren wij topmerken in BBQ's, robotmaaiers, grasmaaiers, hogedrukreinigers, bovengrondse zwembaden, jacuzzis en trampolines — Weber, Traeger, Segway Navimow, Bestway, Lay-Z-Spa, Intex, BERG, Barbecook en meer. Wij verzenden gratis in heel België en Nederland via DPD in 2–5 werkdagen, met transparante prijzen inclusief BTW en volledige Belgische consumentenwaarborg. Geen verborgen kosten, geen tussenpersonen — enkel zorgvuldig geselecteerd buitenmateriaal aan een eerlijke prijs. Vragen? Ons team staat weekdagen van 09:00 tot 18:00 voor je klaar via info@xgtechnology.com. BTW BE0794610142.
Informações de contacto
Beliestraat 122, 2910, Essen, Bélgica
- +32480204127
- info@xgtechnology.com
- xgtechnology.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 4% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Oplichters!!!! Pas op!!!!!
Oplichters!!!!! Pas op.
Bedrijf reageerd niet op email en telefoon. Zijn na betaling niet te bereiken. Ik ben vandaag langs hun adressen in Essen en Antwerpen gereden. Ook hier was niets te vinden. Ik heb zojuist aangifte gedaan en ga mijn Rechtsbijstandverzekering hierop zetten om mijn geld terug te krijgen plus een schadevergoeding. Mensen hier NIETS bestellen!!!!!!
Tot dusver oplichters!
Na mijn bestelling probeer ik al een paar dagen in contact te komen met dit bedrijf, maar op mails wordt niet gereageerd en ook de telefoon wordt niet opgenomen.
Ik zou iedereen aanraden hier geen bestelling te plaatsen.
Webshop niet bereikbaar en geen reactie op mails
18/07: ik heb wel een factuur ontvangen i.t.t. sommige slachtoffers die hier hun ervaring posten. Ook voor alle zekerheid vandaag aangifte gedaan bij de FOD Economie.
Indien ik binnen de 7 dagen - m.a.w. donderdag a.s. - nog niet terugbetaald ben, doe ik ook aangifte bij de politie voor zover dat iets zal opleveren ... Een kei kan je niet stropen toch? Misschien wordt de zaakvoerder dan wel veroordeeld tot enkele maanden cel die hij dan weer niet moet uitzitten ... Theoretisch straffen van 1 tot 5 jaar maar indien nog niet te veel voorgaanden kan ik het verloop al voorspellen. Hooguit voorwaardelijke straf of enkelband en aangifte of niet, niemand zal zijn geld terugzien, denk ik.
NIEUW UPDATE 16/07: Eerlijk is eerlijk: vandaag nog eens een mail gestuurd in verband met de vroegere annulatie, gevolgd door een antwoord van Xtechnology dat het product niet verzonden wordt en het geld terug gestort binnen de 5 tot 7 werkdagen. Snap niet dat ze door zo onbereikbaar te zijn zoveel wantrouwen creëren ... Maar uiteindelijkis deze zaak correct geregeld finaal.
UPDATE: vandaag 16/07 de status bekeken van mijn bestelling en deze zou onderweg zijn naar een DPD- sorteercentrum. Echter, ik kan met het product niets aanvagen om de opgegeven reden in mijn vorige post. Ze hadden het even goed kunnen annuleren en terug betalen ...
Ik snap niet waarom een bedrijf zo een negatief imago laat escaleren terwijl het misschien toch zou doen wat het moet doen. Zie hier terugbetalingen en leveringen die dan toch doorgaan.
Ik ga het erop wagen om mijn product te retourneren en terugbetaling te vragen indien ik het toch zou ontvangen.
Dyson aircooler besteld en betaald voor mijn moeder in een rustoord.
Wil bestelling annuleren omdat de dag nadien meegedeeld is dat het rustoord zelf in koeling zal voorzien conform hen opgelegde, wettelijke normen.
Telefonisch is de shop niet bereikbaar. Op een mail met vraag inzake annulatie wordt niet gereageerd. Nu eens een sms gestuurd met verzoek tot annulatie en terugbetaling.
Vrees dat dit een zaak voor juridische dienst van bank en/of verzekering zal worden met - afhankelijk van hun advies - desgevallend ook een politionele klacht indien geen reactie tegen eind deze week. Dan hebben ze 72 u tijd gehad om te reageren.
Bedrijf is niet te bereiken, lijkt sterk op oplichting
Bedrijf is niet te bereiken. Al een paar dagen bezig met bellen en e-mailen. 1 nummer is afgesloten en het andere nummer wordt niet opgenomen. Lijkt erop dat dit oplichting is, omdat ook op internet staat dat dit bedrijf permanent gesloten is en de eigenaar (Arno) zijn eigen recensie heeft geschreven opdat forum.
Fake bedrijf
Fake bedrijf! In Deurne op het adres dat zij beweren dat hun magazijn is, is helemaal geen magazijn … nemen de telefoon nooit op. Dikke scam!!!
Bedrijf is failliet, pand is verkocht, telefoons afgesloten, website nog steeds actief en mensen die bestellen zijn geld kwijt
Arno Stenkos eigenaar website nog steeds actief, telefoons zijn afgesloten, heb m gemaild dat ik aangifte ga doen

Resposta da Xgtechnology
Zwembad snel geleverd met DPD
Zwembad snel geleverd met DPD, netjes verpakt en alles compleet. Opbouw viel mee, frame voelt stevig. Kinderen super blij 😄 Aanrader!
Supersnelle levering en echt een A+…
Supersnelle levering en echt een A+ service. Ik ben heel erg tevreden!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.