XLBlinds.nlOpiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kwalitatief en mooie hor! Het in elkaar zetten wat heel gemakkelijk; click and play, met duidelijke instructievideo. Hij sluit goed af, schuift soepel en licht, en daardoor voel je de kwal... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Valse beloftes! Zeggen dat je binnen de 5 - 10 werkdagen je bestelling binnen krijgt! Ja dikke 0! Krijg je het excuus : sommige “dinge” heb je niet in handen! Belachelijke service

Classificada 5 em 5 estrelas

Contact na bestelling was snel, vriendelijk en duidelijk. We zijn erg tevreden over zowel het product als de service vooraf. Heel veel succes met uw bedrijf! 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Na wat korte vragen op de mail die binnen 24 uur beantwoord waren een bestelling geplaatst, deze kregen we binnen 10 dagen geleverd, netjes verpakt en in zeer goede staat! We zijn super tevreden me... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cortinas e persianas
  2. Loja de persianas
  3. Loja de cortinas
  4. Decoração e Design de Interiores

Bij XLBlinds.nl draait alles om de perfecte balans tussen sfeer, privacy en functionaliteit in uw interieur. Als gepassioneerd familiebedrijf leveren wij al jaren topkwaliteit raamdecoratie op maat, rechtstreeks vanuit onze fabriek. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van de scherpste prijzen, maar ook van oplossingen die écht passen, zelfs voor de meest uitdagende raamformaten. Van stijlvolle duo rolgordijnen op maat tot rolgordijnen voor de grootste ramen: bij ons vindt u de maatwerk oplossing die uw huis compleet maakt.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

29 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Na onze bestelling geplaatst en betaald…

Na onze bestelling geplaatst en betaald te hebben kregen we de volgende dag een mail, dat de prijzen voor de rolgordijnen op hun site niet klopte en de order niet in productie genomen kon worden mits er een flink bedrag bijbetaald werd, er werd ons een korting van 10% aangeboden, alleen kwam dit op een nogal fors bedrag wat er bijbetaald diende te worden. Op deze mail gereageerd dat dit heel vervelend is voor hun en dat de consument hier niet de gedupeerde van mag zijn en zij hierin hun verlies moeten erkennen. Hun tegen reactie hierop was directe annulering van de order en dat wij niet in ons recht stonden aangezien de berekende prijs volgens hun ver onder de norm lag.
Wij raden iedereen af hier een bestelling te plaatsen want als ze de prijzen al niet correct op hun site kunnen vermelden verwacht ik van de kwaliteit ook niet veel.

24 de novembro de 2025

Beste Richard de Jong,

Hoewel wij de ontstane situatie betreuren, willen wij de feiten over de annulering van uw bestelling duidelijk maken.

Door een technische fout in ons systeem werd een rolgordijn van € 294,00 per stuk foutief aangeboden voor € 184,80. Dit enorme prijsverschil betrof een kennelijke vergissing, wat ons wettelijk het recht gaf de order te annuleren. Wij hebben deze technische fout inmiddels direct en permanent opgelost.

Wij hebben u alsnog een zeer royaal aanbod gedaan van 10% extra compensatie op de correcte prijs om de bestelling door te laten gaan. En dat is nog eens bovenop de Black Friday korting.

Helaas weigerde u dit redelijke voorstel te accepteren en koos u ervoor om via e-mail te dreigen met juridische stappen om ons onder druk te zetten de bestelling tegen de foutieve, niet-reële prijs te leveren.

Wij zijn niet gediend van dergelijke dreigementen. Om deze reden hebben wij de bestelling definitief geannuleerd en het volledige aankoopbedrag onmiddellijk aan u geretourneerd.

Wij handelen te allen tijde correct en conform de wet, en bieden altijd een oplossing bij fouten.

Rolgordijn

Fijn contact en snelle levering.

Mooie prijs voor onze duo rolgordijn.

Zou iedereen aanbevelen !

Gaan hier weer bestellen.

Groetjes martin

30 de setembro de 2025

Beste Martin,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelde Duo Rolgordijn.
We zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Met vriendelijjke groet,

Elektrische duo rolgordijnen

Vantevoren kleurstalen besteld en contact gehad voor advies van elektrische duo rolgordijnen. Uiteindelijk zijn de rolgordijnen na 10 dagen geleverd en het eindresultaat is prachtig.

25 de setembro de 2025

Beste Arthur,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe Duo Rolgordijnen.
Bedankt voor uw positieve review.
We hopen je snel weer te zien in onze webshop!

Mooie duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen besteld bij dit bedrijf kwalitatief topproducten ik zal er zeker nog terug komen voor de slaapkamers

16 de setembro de 2025

Beste Erkan,

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review.
We wensen je veel plezier toe met de bestelde Duo Rolgordijnen en zouden het leuk vinden om je nog eens terug te zien in onze webshop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met mijn bestelling

Ik heb eerst kleurstalen besteld en dat was snel binnen gekomen. Bestellen en contact ging vlot. Ik ben blij met mijn duo rolgordijnen. Kwaliteit is heel erg goed voor de prijs.

16 de setembro de 2025

Beste Mirjam,

Fijn om te horen dat alles naar wens is met uw Duo Rolgordijnen.
Dank u wel voor uw positieve feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Duo rolgordijnen na precies 9 dagen…

Duo rolgordijnen na precies 9 dagen geleverd patronen lopen gelijk mooi afgewerkte producten voor een prima bedrag

27 de agosto de 2025

Beste Chelsey,

Fijn om te horen dat de Duo Rolgordijnen naar wens zijn.
Dank u wel voor uw positieve feedback!

Team XLBlinds.nl

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.