Leia as opiniões dos outros
Door een onduidelijkheid op de site had ik per abuis twee keer hetzelfde product besteld in plaats van twee verschillende. Gelukkig is dit bedrijf goed telefonisch bereikbaar en hebben ze mij een reto... Ver mais
De prijzen leken me te mooi om waar te zijn maar toch maar twee artikelen besteld omdat het niet om een groot bedrag ging. De administratieve afhandeling gaat verder correct, zondag besteld en woensda... Ver mais
Top bedrijf, OralB opzet borsteltjes besteld voor een geweldige prijs. Maandagavond besteld, woensdag binnen. Goede communicatie via mail en te volgen via de post nl app. Voor herhaling vatbaar. O... Ver mais
Não respondeu a opiniões negativas
Bestelling gedaan alleen producten…
Bestelling gedaan alleen producten nooit geleverd gekregen (wel betaald). Telefonisch en per mail word nergens op gereageerd!
Ik heb een parkside accu gekochte welke…
Ik heb een parkside accu gekochte welke defect is gegaan. Ik heb de accu opgestuurd nadat ik daarover email contact had maar nu krijg ik geen reactie meer van XL discounter en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.
Ik raadt XL discounter ten zeerste af.
Ik had hier onlangs een zonnebrand…
Ik had hier onlangs een zonnebrand besteld, alles bleek over datum te zijn. Toen ik een fles open deed begon hij te brokkelen en kwam er water uit. Ik hoop dat ik een terug betaling krijg.
Maandag scheermesjes besteld
Maandag scheermesjes besteld, dinsdag bezorgd, goed bezig .
Product van XL Discounter via Bol.com…
Product van XL Discounter via Bol.com besteld. Het ontvangen artikel is NIET hetzelfde als het geadverteerde artikel,andere verpakking en omschrijving. Bij de reviews op bol.com is te lezen dat dit al bij andere klanten is voorgekomen. Email gestuurd naar xl discounter. Het antwoord dat ik kreeg is "het ean-nummer is hetzelfde", "het is de verantwoording van bol.com om afbeelding en omschrijving aan te passen" en meer van die blabla. Na contact met bol.com blijkt dat xl discounter zelf verantwoordelijk is voor de juiste info,foto etc. Nemen dus geen verantwoording voor hun fout,schuiven het af op bol.com. Kortom misleidend en klantonvriendelijk
Retour wordt niet verwerkt na meerdere…
Retour wordt niet verwerkt na meerdere malen contact. KLARNA wordt niet bijgebewerkt terwijl op 20 Januari retour is ontvangen door xl discounter. Je zou verwachten dat dit automatisch gaat en je er zelf niet achteraan hoef te lopen. Klacht ingevuld via de website > no response. Contact opgenomen via WhatsApp 12 maart > no response
Super snelle levering !
Ik geef 5 sterren alleen al voor de bezorgtijd op woensdagavond besteld , betaald en op vrijdag bezorgd ! Top
Het product was zo goedkoop ( of het te mooi is om waar te zijn ) weet ik nog niet dit moet ik nog uitproberen ..
Gisteren hele goedkope Starbucks coffee…
Gisteren hele goedkope Starbucks coffee cups besteld.
Vandaag bezorgd ! Prima en helemaal niets mis mee.
Snelle en geweldige afhandeling klacht
Ik heb een melding gedaan, van een dekbed: het stiksel bij de instopstrook was al los, bij opening van de verpakking.
Dit gemeld; dezelfde dag een nieuwe toegestuurd gekregen. TOP en snel afgehandeld
Een echte 'discounter'
Een echte 'discounter', dus ik vermoed bulk opgekochte producten enz. Mijn bestelling werd snel geleverd maar bleek niet correct; de omschrijving op de site klopte niet. Kreeg snel reactie op mail en een retour-label en het geld werd snel terug gestort.
lames de rasoir…
J'ai commandé des lames de rasoir commande annulée et aucun remboursement 2 Mail envoyé pas de réponse site frauduleux a éviter lis m'ont pris 23 € arnaque
Spammers die niet van ophouden weten
Toch even delen hoe dit 'bedrijf' met (potentiële) klanten omgaat. Talloze malen wijs ik ze er op de door hen aangegeven manier op, dat ik geen spam meer van ze wil ontvangen. En dan krijg ik dit als reactie:
"Deze klootzakken en eikels hebben u al eens uitgelegd dat u gewoon net als bij elke nieuwsbrief van elk willekeurig bedrijf u zichzelf kunt afmelden,vaak is dit net als bij ons onderaan de nieuwsbrief.
Als u gewoon op de afmeld link had geklikt dan had u niks meer van ons ontvangen.
Bij deze heb ik dat voor u gedaan,was een kleine moeite!
Ik wens u nog een heel fijn en zorgeloos leven toe zonder ''spam''
Laat deze tekst maar voor zich spreken...
Top!
Artikelen zoals beloofd.
Mooie prijzen.
Na bestelling binnen 1 dag geleverd.
Top!
Netjes en professioneel geregeld
Een van de weinige bedrijven die écht om klanttevredenheid geeft. Bij een fout in mijn bestelling werd ik niet alleen direct gebeld, maar er werd ook meteen actie ondernomen. Heel netjes en professioneel geregeld!
L'Oreal Paris
Goede prijs, prima verpakt, zéér snel geleverd en alle juiste producten aanwezig. Kortom ik ben helemaal tevreden!
Super tevreden met xldiscounter!!
Super tevreden met xldiscounter!!
Bestelling snel binnen, zat 1 artikel niet bij. Na mail binnen 2 dagen opgelost. Ga hier in de toekomst zeker weer bestellen!!
Gr. Janwillem
Een foutje wordt snel en goed hersteld!
Er was met mijn bestelling iets niet goed gegaan. Dit gemeld bij de klantenservice, en een dag later waren de juiste artikelen alsnog toegezonden. Bedankt!
Fast delivery of HG carpet cleaner at a…
Fast delivery of HG carpet cleaner at a bargain
Wel beloven maar niet nakomen
Eerst alles en wel om iets te bestellen. Ook betaald. Ook een PostNL bezorging status gekregen. En dan zeggen we kunnen het niet bezorgen! Systeem fout 🤣🤣 lekker bezig xldiscounter!! Gewoon niks bestellen hier. Is meer disclaimer.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.