SMARTS Opiniões 114

TrustScore: 2 em 5

1,9

They launched a 180 days contract in october, but oh ! Amazingly around May, they been attacked and shut the application, to reopen it as heroes a couple of weeks after, informing everyone they could... Ver mais

This was initially Good but going forward played the game of hiding transparency due to which I hope we cannot move forward. Still there are lots of hidden things due to which I feel this is... Ver mais

De har låst inne midlene våre. Kan få de ut litt etterhvert ved at man setter inn nye midler og da får man ut kun verdien av tilsvarende 5% av de midlene man setter inn på nytt. Dette innførte de ette... Ver mais

Like all other posts, this is scam. Joined in October on a 180-day contract and reinvested at Easter because SMARTS appeared to be a serious player. The fact that we now have to put in more capital an... Ver mais

1. Serviços de criptomoeda

Escrito pela empresa

Your Gateway to Smarter MEV Trading.

Informação importante

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

Sem histórico de convites para avaliação

Não respondeu a opiniões negativas

𝑰𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒐𝒖𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒏𝒈 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝑰 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒅…..

𝑰𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒐𝒖𝒕 𝒑𝒓𝒐𝒎𝒊𝒔𝒊𝒏𝒈 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝑰 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒅 𝒃𝒆𝒇𝒐𝒓𝒆 𝒕𝒉𝒆 𝒎𝒂𝒋𝒐𝒓 𝒅𝒐𝒘𝒏𝒕𝒊𝒎𝒆, 𝒃𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒏𝒐𝒘 𝒓𝒆𝒔𝒕𝒓𝒖𝒄𝒕𝒖𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒑𝒍𝒂𝒕𝒇𝒐𝒓𝒎 𝒊𝒏𝒕𝒐 𝒂 𝒃𝒍𝒂𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑷𝒐𝒏𝒛𝒊 𝒔𝒄𝒉𝒆𝒎𝒆. 𝑰𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒐𝒓𝒔 𝒂𝒓𝒆 𝒇𝒐𝒓𝒄𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒏𝒆𝒘 𝒖𝒔𝒆𝒓𝒔 h 𝒔𝒊𝒈𝒏 𝒊𝒏𝒗𝒆𝒔𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒓𝒂𝒄𝒕𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒕𝒐 𝒖𝒏𝒍𝒐𝒄𝒌 𝟓% 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒐𝒘𝒏 𝒄𝒂𝒑𝒊𝒕𝒂𝒍 𝒇𝒐𝒓 𝒘𝒊𝒕𝒉𝒅𝒓𝒂𝒘𝒂𝒍. 𝑰𝒏 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓 𝒘𝒐𝒓𝒅𝒔, 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒄𝒂𝒎 𝟐𝟎 𝒏𝒆𝒘 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒕𝒐 𝒈𝒆𝒕 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇. 𝑺𝒊𝒏𝒄𝒆 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒕𝒆𝒂𝒎 𝒍𝒐𝒄𝒌𝒆𝒅 𝒖𝒑 𝒐𝒖𝒓 𝒄𝒂𝒑𝒊𝒕𝒂𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒕𝒆𝒅 𝒅𝒆𝒎𝒂𝒏𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒓𝒆𝒄𝒓𝒖𝒊𝒕𝒎𝒆𝒏𝒕𝒔, 𝑰 𝒔𝒕𝒐𝒑𝒑𝒆𝒅 𝒘𝒂𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒎𝒚 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒆𝒂𝒎𝒆𝒅 𝒖𝒑 𝒘𝒊𝒕𝒉 #𝒛𝒆𝒍𝒓𝒊𝒕𝒉. 𝑾𝒆 𝒘𝒆𝒏𝒕 𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕 𝒂𝒇𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒔𝒚𝒔𝒕𝒆𝒎, 𝒃𝒚𝒑𝒂𝒔𝒔𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒃𝒍𝒐𝒄𝒌𝒔, 𝒂𝒏𝒅 𝒐𝒇𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒍𝒍𝒚 𝒇𝒐𝒓𝒄𝒆𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒓𝒆𝒕𝒖𝒓𝒏 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒎𝒐𝒏𝒆𝒚. 𝑰𝒇 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒖𝒏𝒅𝒔 𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒐𝒄𝒌𝒆𝒅 𝒐𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒂𝒓𝒆 𝒇𝒐𝒓𝒄𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒏𝒆𝒘 𝒖𝒔𝒆𝒓𝒔 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒄𝒆𝒔𝒔 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒐𝒘𝒏 𝒄𝒂𝒔𝒉, 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒇𝒂𝒍𝒍 𝒇𝒐𝒓 𝒕𝒉𝒆𝒊𝒓 𝒕𝒓𝒂𝒑 𝒂𝒏𝒅 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕 𝒃𝒂𝒄𝒌 𝒘𝒊𝒕𝒉 #𝒛𝒆𝒍𝒓𝒊𝒕𝒉 𝒊𝒎𝒎𝒆𝒅𝒊𝒂𝒕𝒆𝒍𝒚!i

21 de maio de 2026

𝐷𝑒𝑡𝑡𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑗𝑒𝑘𝑡𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑓𝑢𝑙𝑙𝑠𝑡𝑒𝑛𝑑𝑖𝑔…

𝐷𝑒𝑡𝑡𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑠𝑗𝑒𝑘𝑡𝑒𝑡 𝑒𝑟 𝑓𝑢𝑙𝑙𝑠𝑡𝑒𝑛𝑑𝑖𝑔 𝑑𝑟𝑒𝑣𝑒𝑡 𝑎𝑣 𝑠𝑣𝑖𝑛𝑑𝑙𝑒𝑟𝑒. 𝐷𝑒𝑡 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑡𝑒𝑡 𝑙𝑜𝑣𝑒𝑛𝑑𝑒 𝑑𝑎 𝑗𝑒𝑔 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑒𝑟𝑡𝑒 𝑓ø𝑟 𝑑𝑒𝑛 𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒 𝑛𝑒𝑑𝑒𝑡𝑖𝑑𝑒𝑛, 𝑚𝑎𝑠 𝑚𝑒𝑛 𝑑𝑒 𝘩𝑎𝑟 𝑛å 𝑜𝑚𝑠𝑡𝑟𝑢𝑘𝑡𝑢𝑟𝑒𝑟𝑡 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒𝑛 𝑡𝑖𝑙 𝑒𝑡 𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑃𝑜𝑛𝑧𝑖-𝑠𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒𝑙. 𝐼𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑜𝑟𝑒𝑟 𝑏𝑙𝑖𝑟 𝑡𝑣𝑢𝑛𝑔𝑒𝑡 𝑡𝑖𝑙 å 𝑓å 𝑛𝑦𝑒 𝑏𝑟𝑢𝑘𝑒𝑟𝑒 𝑡𝑖𝑙 å 𝑠𝑖𝑔𝑛𝑒𝑟𝑒 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔𝑠𝑘𝑜𝑛𝑡𝑟𝑎𝑘𝑡𝑒𝑟 𝑏𝑎𝑟𝑒 𝑓𝑜𝑟 å 𝑙å𝑠𝑒 𝑜𝑝𝑝 5% 𝑎𝑣 𝑠𝑖𝑛 𝑒𝑔𝑒𝑛 𝑘𝑎𝑝𝑖𝑡𝑎𝑙 𝑓𝑜𝑟 𝑢𝑡𝑡𝑎𝑘. 𝑀𝑒𝑑 𝑎𝑛𝑑𝑟𝑒 𝑜𝑟𝑑: 𝑑𝑢 𝑚å 𝑠𝑣𝑖𝑛𝑑𝑙𝑒 20 𝑛𝑦𝑒 𝑚𝑒𝑛𝑛𝑒𝑠𝑘𝑒𝑟 𝑏𝑎𝑟𝑒 𝑓𝑜𝑟 å 𝑔å 𝑖 𝑛𝑢𝑙𝑙 𝑠𝑒𝑙𝑣. 𝑆𝑖𝑑𝑒𝑛 𝑡𝑒𝑎𝑚𝑒𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑒𝑠 𝑙å𝑠𝑡𝑒 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑢𝑒𝑛 𝑣å𝑟 𝑜𝑔 𝑘𝑟𝑒𝑣𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑘𝑟𝑢𝑡𝑡𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔, 𝑠𝑙𝑢𝑡𝑡𝑒𝑡 𝑗𝑒𝑔 å 𝑘𝑎𝑠𝑡𝑒 𝑏𝑜𝑟𝑡 𝑡𝑖𝑑 𝑜𝑔 𝑠𝑙𝑜 𝑚𝑒𝑔 𝑠𝑎𝑚𝑚𝑒𝑛 𝑚𝑒𝑑 #𝑧𝑒𝑙𝑟𝑖𝑡𝘩. 𝑉𝑖 𝑔𝑖𝑘𝑘 𝑟𝑒𝑡𝑡 𝑒𝑡𝑡𝑒𝑟 𝑠𝑦𝑠𝑡𝑒𝑚𝑒𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑒𝑠, 𝑜𝑚𝑔𝑖𝑘𝑘 𝑏𝑙𝑜𝑘𝑘𝑒𝑟𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛𝑒 𝑑𝑒𝑟𝑒𝑠, 𝑜𝑔 𝑡𝑣𝑎𝑛𝑔 𝑜𝑓𝑓𝑖𝑠𝑖𝑒𝑙𝑡 𝑔𝑗𝑒𝑛𝑛𝑜𝑚 𝑡𝑖𝑙𝑏𝑎𝑘𝑒𝑓ø𝑟𝑖𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑎𝑣 𝑝𝑒𝑛𝑔𝑒𝑛𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑒. 𝐻𝑣𝑖𝑠 𝑚𝑖𝑑𝑙𝑒𝑛𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑒 𝑒𝑟 𝑙å𝑠𝑡 𝑒𝑙𝑙𝑒𝑟 𝑑𝑒 𝑡𝑣𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟 𝑑𝑒𝑔 𝑡𝑖𝑙 å 𝘩𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑛 𝑛𝑦𝑒 𝑏𝑟𝑢𝑘𝑒𝑟𝑒 𝑓𝑜𝑟 å 𝑓å 𝑡𝑖𝑙𝑔𝑎𝑛𝑔 𝑡𝑖𝑙 𝑑𝑖𝑛𝑒 𝑒𝑔𝑛𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑔𝑒𝑟, 𝑖𝑘𝑘𝑒 𝑔å 𝑖 𝑓𝑒𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑟𝑒𝑠 𝑜𝑔 𝑘𝑗𝑒𝑚𝑝 𝑡𝑖𝑙𝑏𝑎𝑘𝑒 𝑚𝑒𝑑 #𝑧𝑒𝑙𝑟𝑖𝑡𝘩 𝑢𝑚𝑖𝑑𝑑𝑒𝑙𝑏𝑎𝑟𝑡!

21 de maio de 2026

𝘊𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘵 𝘦𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘵𝘪𝘦̀𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 …..

𝘊𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘵 𝘦𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘵𝘪𝘦̀𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘨𝘦́𝘳𝘦́ 𝘱𝘢𝘳 𝘥𝘦𝘴 𝘦𝘴𝘤𝘳𝘰𝘤𝘴. 𝘐𝘭𝘴 𝘰𝘯𝘵 𝘧𝘦𝘳𝘮𝘦́ 𝘭𝘦 𝘴𝘪𝘵𝘦, 𝘴𝘰𝘯𝘵 𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘶𝘴 𝘲𝘶𝘦𝘭𝘲𝘶𝘦𝘴 𝘸𝘦𝘦𝘬-𝘦𝘯𝘥𝘴 𝘱𝘭𝘶𝘴 𝘵𝘢𝘳𝘥, 𝘦𝘵 𝘮𝘢𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘢𝘯𝘵 𝘵𝘰𝘶𝘵 𝘯𝘰𝘵𝘳𝘦 𝘢𝘳𝘨𝘦𝘯𝘵 𝘦𝘴𝘵 𝘣𝘭𝘰𝘲𝘶𝘦́. 𝘌𝘯 𝘱𝘭𝘶𝘴, 𝘪𝘭𝘴 𝘦𝘹𝘪𝘨𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘶𝘷𝘦𝘢𝘶𝘹 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘴𝘴𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘴 𝘱𝘰𝘶𝘳 𝘥𝘦́𝘣𝘭𝘰𝘲𝘶𝘦𝘳 𝘭𝘢 𝘴𝘪𝘵𝘶𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯. 𝘊'𝘦𝘴𝘵 𝘶𝘯𝘦 𝘢𝘳𝘯𝘢𝘲𝘶𝘦 𝘵𝘰𝘵𝘢𝘭𝘦. 𝘖𝘯 𝘦́𝘵𝘢𝘪𝘵 𝘱𝘳𝘦̂𝘵𝘴 𝘢̀ 𝘭𝘢𝘪𝘴𝘴𝘦𝘳 𝘶𝘯 𝘢𝘷𝘪𝘴 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘧 𝘴'𝘪𝘭𝘴 𝘳𝘦́𝘵𝘢𝘣𝘭𝘪𝘴𝘴𝘢𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘭'𝘢𝘤𝘤𝘦̀𝘴 𝘦𝘵 𝘢𝘮𝘦́𝘭𝘪𝘰𝘳𝘢𝘪𝘦𝘯𝘵 𝘭𝘢 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯, 𝘮𝘢𝘪𝘴 𝘳𝘪𝘦𝘯 𝘯'𝘢 𝘣𝘰𝘶𝘨𝘦́. 𝘗𝘶𝘪𝘴𝘲𝘶𝘦 𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘦́𝘲𝘶𝘪𝘱𝘦 𝘢 𝘣𝘭𝘰𝘲𝘶𝘦́ 𝘯𝘰𝘴 𝘦́𝘤𝘰𝘯𝘰𝘮𝘪𝘦𝘴, 𝘫'𝘢𝘪 𝘢𝘳𝘳𝘦̂𝘵𝘦́ 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘥𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘯 𝘵𝘦𝘮𝘱𝘴 𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘮𝘦 𝘴𝘶𝘪𝘴 𝘢𝘴𝘴𝘰𝘤𝘪𝘦́ 𝘢𝘷𝘦𝘤 #𝘻𝘦𝘭𝘳𝘪𝘵𝘩. 𝘕𝘰𝘶𝘴 𝘯𝘰𝘶𝘴 𝘴𝘰𝘮𝘮𝘦𝘴 𝘢𝘵𝘵𝘢𝘲𝘶𝘦́𝘴 𝘢̀ 𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘴𝘺𝘴𝘵𝘦̀𝘮𝘦, 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘴 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘰𝘶𝘳𝘯𝘦́ 𝘭𝘦𝘶𝘳𝘴 𝘣𝘭𝘰𝘤𝘢𝘨𝘦𝘴 𝘦𝘵 𝘢𝘷𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘧𝘧𝘪𝘤𝘪𝘦𝘭𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘧𝘰𝘳𝘤𝘦́ 𝘭𝘦 𝘳𝘦𝘵𝘰𝘶𝘳 𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘯 𝘢𝘳𝘨𝘦𝘯𝘵. 𝘚𝘪 𝘷𝘰𝘴 𝘧𝘰𝘯𝘥𝘴 𝘴𝘰𝘯𝘵 𝘣𝘭𝘰𝘲𝘶𝘦́𝘴, 𝘯𝘦 𝘵𝘰𝘮𝘣𝘦𝘻 𝘱𝘢𝘴 𝘥𝘢𝘯𝘴 𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘱𝘪𝘦̀𝘨𝘦 𝘦𝘵 𝘥𝘦́𝘧𝘦𝘯𝘥𝘦𝘻-𝘷𝘰𝘶𝘴 𝘢𝘷𝘦𝘤 #𝘻𝘦𝘭𝘳𝘪𝘵𝘩 𝘪𝘮𝘮𝘦́𝘥𝘪𝘢𝘵𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 !

26 de maio de 2026

𝑇𝘩𝑖𝑠 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑐𝑡 𝑖𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑦 𝑟𝑢𝑛 𝑏𝑦 𝑠𝑐𝑎𝑚𝑚𝑒𝑟𝑠….

𝑇𝘩𝑖𝑠 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑐𝑡 𝑖𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑦 𝑟𝑢𝑛 𝑏𝑦 𝑠𝑐𝑎𝑚𝑚𝑒𝑟𝑠 𝑤𝘩𝑜 𝘩𝑎𝑣𝑒 𝑑𝑒𝑓𝑟𝑎𝑢𝑑𝑒𝑑 𝑢𝑠𝑒𝑟𝑠 𝑜𝑢𝑡 𝑜𝑓 𝑜𝑣𝑒𝑟 $100 𝑚𝑖𝑙𝑙𝑖𝑜𝑛. 𝑁𝑜𝑤, 𝑛𝑜𝑛𝑒 𝑜𝑓 𝑢𝑠 𝑐𝑎𝑛 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠 𝑜𝑢𝑟 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠, 𝑎𝑛𝑑 𝑡𝘩𝑒 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚 𝑐𝑙𝑎𝑖𝑚𝑠 𝑡𝘩𝑎𝑡 𝑛𝑜 𝑓𝑢𝑛𝑑𝑠 𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑣𝑎𝑖𝑙𝑎𝑏𝑙𝑒 𝑓𝑜𝑟 𝑤𝑖𝑡𝘩𝑑𝑟𝑎𝑤𝑎𝑙. 𝑇𝘩𝑒𝑦 𝑡𝑟𝑖𝑒𝑑 𝑡𝑜 𝑢𝑠𝑒 𝑡𝘩𝑒 𝑐𝑙𝑎𝑠𝑠𝑖𝑐 𝑒𝑥𝑐𝑢𝑠𝑒 𝑡𝘩𝑎𝑡 𝑡𝘩𝑒𝑖𝑟 𝑠𝑦𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑤𝑎𝑠 𝑎𝑡𝑡𝑎𝑐𝑘𝑒𝑑 𝑤𝘩𝑒𝑛 𝑡𝘩𝑒𝑖𝑟 𝑠𝑖𝑡𝑒 𝑑𝑟𝑜𝑝𝑝𝑒𝑑 𝑓𝑜𝑟 𝑡𝑤𝑜 𝑤𝑒𝑒𝑘𝑠, 𝑏𝑢𝑡 𝑖𝑡 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑟𝑒𝑠𝑢𝑟𝑓𝑎𝑐𝑒𝑑 𝑎𝑔𝑎𝑖𝑛 𝑙𝑜𝑜𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑓𝑜𝑟 𝑚𝑜𝑟𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑦. 𝑃𝑙𝑒𝑎𝑠𝑒 𝑑𝑜 𝑛𝑜𝑡 𝑝𝑢𝑡 𝑎 𝑠𝑖𝑛𝑔𝑙𝑒 𝘩𝑎𝑙𝑓 𝑐𝑒𝑛𝑡 𝑖𝑛𝑡𝑜 𝑡𝘩𝑖𝑠 𝑡𝑟𝑎𝑝. 𝑇𝘩𝑒𝑦 𝑠𝘩𝑜𝑢𝑙𝑑𝑛'𝑡 𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑏𝑜𝑡𝘩𝑒𝑟 𝑟𝑒𝑝𝑙𝑦𝑖𝑛𝑔 𝑡𝑜 𝑡𝘩𝑖𝑠 𝑟𝑒𝑣𝑖𝑒𝑤 𝑤𝑖𝑡𝘩 𝑡𝘩𝑒𝑖𝑟 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑚𝑎𝑡𝑒𝑑 𝑢𝑝𝑑𝑎𝑡𝑒𝑠 𝑎𝑏𝑜𝑢𝑡 𝑠𝑒𝑟𝑣𝑒𝑟 𝑚𝑎𝑖𝑛𝑡𝑒𝑛𝑎𝑛𝑐𝑒, 𝑠𝑒𝑐𝑢𝑟𝑖𝑡𝑦 𝑝𝑎𝑡𝑐𝘩𝑒𝑠, 𝑜𝑟 𝑡𝑒𝑐𝘩𝑛𝑖𝑐𝑎𝑙 𝑖𝑠𝑠𝑢𝑒𝑠. 𝐼𝑡 𝑖𝑠 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑦 𝑜𝑏𝑣𝑖𝑜𝑢𝑠 𝑡𝘩𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑡𝑤𝑜-𝑤𝑒𝑒𝑘 𝑜𝑢𝑡𝑎𝑔𝑒 𝑤𝑎𝑠 𝑗𝑢𝑠𝑡 𝑎 𝑐𝑜𝑜𝑟𝑑𝑖𝑛𝑎𝑡𝑒𝑑 𝑚𝑜𝑣𝑒 𝑡𝑜 𝑙𝑜𝑐𝑘 𝑒𝑣𝑒𝑟𝑦𝑜𝑛𝑒 𝑜𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝑤𝑖𝑝𝑒 𝑜𝑢𝑟 𝑏𝑎𝑙𝑎𝑛𝑐𝑒𝑠 𝑤𝘩𝑖𝑙𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑟𝑒𝑏𝑟𝑎𝑛𝑑 𝑡𝑜 𝘩𝑢𝑛𝑡 𝑓𝑜𝑟 𝑛𝑒𝑤 𝑣𝑖𝑐𝑡𝑖𝑚𝑠. 𝑆𝑖𝑛𝑐𝑒 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑡𝑒𝑎𝑚 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑡𝑒𝑙𝑦 𝑐𝑢𝑡 𝑜𝑓𝑓 𝑎𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑙𝑒𝑓𝑡 𝑢𝑠 𝑤𝑖𝑡𝘩 𝑒𝑚𝑝𝑡𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠, 𝐼 𝑠𝑡𝑜𝑝𝑝𝑒𝑑 𝑤𝑎𝑠𝑡𝑖𝑛𝑔 𝑚𝑦 𝑡𝑖𝑚𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑡𝑒𝑎𝑚𝑒𝑑 𝑢𝑝 𝑤𝑖𝑡𝘩 #𝑧𝑒𝑙𝑟𝑖𝑡𝘩. 𝑊𝑒 𝑤𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡𝑙𝑦 𝑎𝑓𝑡𝑒𝑟 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑖𝑛𝑓𝑟𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑒, 𝑏𝑦𝑝𝑎𝑠𝑠𝑒𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑓𝑎𝑘𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑘𝑜𝑢𝑡 𝑠𝑐𝑟𝑒𝑒𝑛𝑠, 𝑎𝑛𝑑 𝑜𝑓𝑓𝑖𝑐𝑖𝑎𝑙𝑙𝑦 𝑓𝑜𝑟𝑐𝑒𝑑 𝑡𝘩𝑒 𝑟𝑒𝑙𝑒𝑎𝑠𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑟𝑒𝑡𝑢𝑟𝑛 𝑜𝑓 𝑚𝑦 𝑚𝑜𝑛𝑒𝑦. 𝐼𝑓 𝑦𝑜𝑢 𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑑𝑖𝑛𝑔 𝑡𝘩𝑖𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑑𝑎𝑠𝘩𝑏𝑜𝑎𝑟𝑑 𝑠𝑢𝑑𝑑𝑒𝑛𝑙𝑦 𝑠𝘩𝑜𝑤𝑠 𝑧𝑒𝑟𝑜 𝑓𝑢𝑛𝑑𝑠 𝑎𝑓𝑡𝑒𝑟 𝑡𝘩𝑒𝑖𝑟 𝑠𝑢𝑠𝑝𝑖𝑐𝑖𝑜𝑢𝑠 𝑑𝑜𝑤𝑛𝑡𝑖𝑚𝑒, 𝑠𝑡𝑜𝑝 𝑏𝑢𝑦𝑖𝑛𝑔 𝑡𝘩𝑒𝑖𝑟 𝑐𝑦𝑏𝑒𝑟𝑎𝑡𝑡𝑎𝑐𝑘 𝑒𝑥𝑐𝑢𝑠𝑒𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑓𝑖𝑔𝘩𝑡 𝑏𝑎𝑐𝑘 𝑖𝑚𝑚𝑒𝑑𝑖𝑎𝑡𝑒𝑙𝑦!

13 de maio de 2026

Scam!!!

Scam!!!

I sincerely hope noone else gives their money away to these people.

Invest in yourself instead!

1 de maio de 2026

Unfortunately this turned out to be…

Unfortunately this turned out to be another scam. It looked very legit and promising in the beginning.
I didn’t invest a lot because I was just testing the system but I feel for those who put thousands into it. Smarts is claiming that if you invest more and introduce more investors your money will be released. Big red flags on this!! DO NOT INVEST WITH SMARTS. I reached out to their customer support to no avail. They are not responding.

8 de maio de 2026

Une arnaque bien rodée

Comme beaucoup d'autres, je me suis faite avoir car c'est un bon ami qui m'a parlé de ce système qui vendait du rêve, quand c'est un proche on se méfie moins...
Pourtant je sentais dès le départ que ça puait,j'aurais dû suivre mon instinct !
Aucun sercice client, aucun lien pour contacter quique ce soit de la société, la seule chose qu'ils daignent nous "offrir", c'est des videos du dirigeant pakistanais dans un anglais incompréhensible et une plateforme sur laquelle on ne peut même pas interagir !
Bref heureusement que j'ai été méfiante, je n'ai perdu "que" 1400eur mais c'est déjà énorme pour moi car c'était les seules économies que j'avais ! Merci smarts ! Effectivement vous êtes très intelligents ! Par contre le karma va s'occuper de vous de l'autre côté, vous n'y ferez rien avec vos millions volés insidieusement ! Honte à vous !

13 de maio de 2026

Scam Alert

The people who are behind the project are scammers. Over $100m has been defrauded via this people. Now we can't access our accounts as it shows no funds were available for withdrawal. Claiming their system were attacked and their site dropped for 2 weeks, only to resurface again looking for more prey. Please do not put in a half cent...

23 de março de 2026

Bande d'escrocs

Les premiers mois de l'entreprise, tout va bien, forcément, les investissements doivent fonctionner pour avoir de bons retours et faire venir plus de monde. J'avais 5000 euros pour payer le reste de mes travaux 1 mois plus tard. Je me suis dit, 1 mois pour 5 contrats de 1000€, je ne prends pas trop de risque. Les salopards d'escrocs! Bin si ! Je n'ai plus accès à mon argent pour payer mes travaux! (Oui je sais risquer l'argent dont on a vraiment besoin est stupide et imprudent) Attaque pirate... Bin voyons... On peut récupérer 5% de notre somme si notre filleul prend un contrat du 1000€. Non mais ils ne se moquent pas de monde???? Je leur souhaite un bon retour de karma ici et maintenant !

6 de abril de 2026

Solve the issues

They shut down the website, came back after some weekends, and now our contracts, savings, and money appear to be locked. On top of that, it seems like new activities or investments are required before anything can move forward.

From the outside, this looks very concerning and raises serious questions about whether this could be a scam.

That being said, we are still open to giving a positive review and feedback if they solve the poor communication, provide clear and honest information, and restore access to our contracts and funds as promised.

23 de abril de 2026