Xocolatl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Besides delicious self-made chocolate and cakes this litte cozy shop has the best home-made ice cream. Soooo much more taste than your average store-bought ice cream. Although not cheap, I think the... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er vigtigt med god kvalitet. Vi køber ofte chokolade og honningkager hos Xocolatl fordi vi sætter pris på produkter med høj kvalitet. Ikke mindst til jul køber vi ekstra - f.eks. julekalendere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside, der er nem at navigere i og med en meget let betalingsdel. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man er berettiget til fri fragt, bliver varen automatisk sendt til en pakkeshop. De... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Så utrolig lækker og indbydende chokolader. Jeg er stor fan! Sendte en forespørgsel via mail, da jeg var interesseret i at købe nogle ens chokolade stykker. Fik hurtigt svar, at det intet proble... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de doces

Escrito pela empresa

At kreere farverig og smagfuld chokolade er en passion for alle hos Xocolatl. Vi har stor respekt for råvarer, håndværket og tradition, men vi tør også at eksperimentere med smag, farve og form – altid uden at gå på kompromis med kvalitet. Selv om vi er en lille virksomhed, ønsker vi at tage et stort socialt ansvar. Lokalt, hvor vores butikker er, og internationalt for de chokoladefarmere, vi indkøber vores varer hos, samt for miljøet. Vi bruger kun chokolade, der lever op til bæredygtighedsprincipperne fra Cocoa Horizons, hvis mission er at sikre forbedrede levevilkår for chokoladefarmerne og gennem en bæredygtig, innovativ tilgang forbedre produktiviteten. Hvis noget af vores chokolade i vores interne kvalitetskontrol ikke lever op til vores egne høje standarder for udformning og udtryk, benytter vi os blandt andet af ”Madspildsbokse” eller forsøder de lokale plejehjemsbeboere med lidt juleknas eller påskeæg. Hos Xocolatl ønsker vi at være en stærk medspiller for det lokalmiljø, vi bor i. Vi tror på mangfoldighed blandt vores medarbejdere, og vi har menneskeligt overskud og plads til dem, der har brug for ekstra fleksibilitet på arbejdsmarkedet. Xocolatl – når kvalitet kan smages

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

40 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt, hurtigt og god service

Nemt og hurtigt. Rigtig god service, både i telefon og i butik (Haderslev).
Dejlig chokolade. Jeg kommer igen og kan varmt anbefale både webshop og Haderslev butikken (har ikke været i de andre, men ville ikke tøve med at benytte dem, hvis jeg får muligheden).

16 de abril de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

min leverance svarede ikke til min…

min leverance svarede ikke til min bestilling. den havde en væsentlig lavere værdi. og varen blev leveret UDEN følgeseddel. jeg har hverken lyst eller råd til at handle her for fremtiden. man kan vel ikke give nul stjerner?

2 de abril de 2021

Fantastisk chokolade

Fantastisk chokolade og altid hurtig ekspedition og transport.
Jeg har nu bestilt for tredje gang hos Xocolatl via nettet og igen fungerer alt som smurt.

26 de março de 2021

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais