De weekend workshop bruidsfotografie van Peter Lammers was leerzaam, productief en gezellig! In de eerste instantie vond ik het spannend om mee te doen aan een workshop bruidsfotografie, omdat het... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Een ontzettende leuke en leerzaam weekend gehad. Peter geeft ontzettend veel informatie over fotografie, maar ook heel veel informatie over ondernemen, marketing etc. Tevens was alles goed verzor... Ver mais
Eigenlijk zou je niet mogen starten als bruidfotograaf zonder deze workshop gevolgd te hebben. De workshop heeft een goede balans tussen theorie en praktijk en gaat niet enkel over fotograferen, maar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Ik help ondernemende fotografen om op zakelijk én persoonlijk vlak alles uit zichzelf te halen. Mijn naam is Peter Lammers en ik ben fulltime en professioneel bruidsfotograaf. Samen met mijn vrouw Corine run ik ons eigen bedrijf YourWeddingPhotos en organiseren wij workshops, trainingen en toffe events
Informações de contacto
Leeuwenbrug 89a, 7411 TH, Deventer, Holanda
- +31655368330
- peter@yourweddingphotos.eu
- yourweddingphotos.eu
As pessoas também visitaram
Leerzaam, productief en gezellig
In de eerste instantie vond ik het spannend om mee te doen aan een workshop bruidsfotografie, omdat het best een investering is, en ik had nog niet veel ervaring nog met bruidsfotografie. Uiteindelijk heb ik wel de stap gezet en het heeft me veel opgeleverd!
In de workshop worden meerdere aspecten behandeld. Zo wordt er gesproken over ondernemerschap, hoe het beste te fotograferen in verschillende omstandigheden, ook een stukje persoonlijke aandacht en bovenal heb je een mooie kans op een portfolio op te bouwen!
Dat laatste was mijn initiële doel ook, om een goede portfolio op te bouwen en daarnaast een stukje leren hoe je leads krijgt en deze ook omzet tot een sale. Dit is zeker besproken in de workshop. Verder vond ik dat er simpelweg verrassend veel informatie naar voren kwam, waarvan ik van tevoren niet zou denken dat dat handig zou zijn! Peter weet heel goed wat beginnende bruidsfotografen nodig hebben, en waar het leerproces ligt. Ook beantwoord Peter alle vragen die er gesteld worden, en het voordeel is ook dat de ruimte er duidelijk is om vragen te stellen. Het groepje is wat kleiner, waardoor het makkelijker is om interactief te zijn met Peter. En dan als laatste vond ik het prettig dat de workshop in een fijne omgeving werd gegeven, en goed verzorgd was met lunch erbij. Ik zou de workshop zeker aanraden, omdat het een heel volledig pakket is, met theorie en praktijk! In een korte periode heb ik veel heel handvaten gekregen om een bruidsfotografiebusiness te gaan opstarten!
Een uitstekende workshop voor de beginnende bruidsfotograaf
Peter is een echte professional. Als fotograaf levert hij prachtige foto's, als ondernemer heeft hij zijn zaken goed op orde en als docent deelt hij een hoop informatie op een prettige manier.
Voor een beginnende bruidsfotograaf is dit een uitstekende workshop om een start te maken met huwelijksfotografie.
Goede organisatie: complete cursus
Ik heb de drie dagen als erg nuttig ervaren. Veel informatie ook op het gebied van marketing gekregen en ook daar was ik naar op zoek. De zondag waarop we het bruidspaar op de foto konden zetten was erg goed geregeld. Bruidstaart, mooi versierde tafel, toplocatie, visagiste aanwezig: top! Ik heb een paar hele mooie foto's kunnen nemen voor mijn portfolio.
De loveshoot op de zaterdag was leuk, maar voor mij minder relevant dan het stukje bruidsfotografie. Als ik iets zou veranderen, zou dat het zijn, maar dat is omdat ik op dat stuk al meer bezig ben. Voor anderen kan dit stukje vast erg nuttig zijn.
Een ontzettende leuke en leerzaam…
Tevens was alles goed verzorgd en zorgde Peter voor een fijne sfeer. Peter is rustig en neemt de tijd voor je. Hij kan dingen goed uit leggen en beantwoord alle vragen.
Voor iedereen die zich wil gaan specialiseren in trouwfotografie zou ik deze workshop willen aanraden.
Volledige cursus die echt de moeite waard was..
Een hele leuke en informatieve cursus. Mooie mensen mogen ontmoeten met dezelfde passie. Goed verzorgd qua eten en drinken en een fijn ontvangst. Enthousiaste hard werkende leraar die je naar een hoger niveau wil brengen waar je dan ook staat in de fotografie wereld.
Ik heb al veel cursussen mogen doen en dit is er sinds een lange tijd 1 die echt de moeite waard was.
Hij steekt er echt veel tijd en moeite in en deelt zijn kennis met veel passie.
De bruidsworkshop is echt een aanrader.
De bruidsworkshop is echt een aanrader.
Je leert erg veel in 2,5 dag.
Mijn motto is altijd bij twijfel niet doen, maar als je over deze workshop twijfelt dan zeg ik nu wel doen. Je leert ontzettend veel van deze workshop.
Waardevolle cursus!
Hele fijne en waardevolle cursus waar alle punten aan bod komen. Peter legt al je vragen geduldig uit, gaat de diepte in en heeft mooie voorbeelden. Leerzame dagen met een toffe styled shoot inbegrepen. Ik zal iedereen die huwelijksfotograaf wilt worden deze cursus absoluut aanraden!
Vol inspiratie terug!
In één woord, inspirerend!
Wat een super gave workshop is dit. Ik moet zeggen dat ik hem heel impulsief geboekt heb omdat ik mede door een fijne communicatie en heel lovende woorden meteen om was. Hier heb ik zeker geen spijt van gehad! Heel prettig de manier hoe Peter je meeneemt in zijn werkwijze en zijn lessen. Hij is hierin heel open en eerlijk.
Je hebt gelijk een connectie met de andere fotografen en helpt elkaar waar nodig. De praktijk-dag was ook waanzinnig. Heel blij met de foto's die ik heb kunnen maken en de vriendelijke mensen die dit hebben georganiseerd.
Nogmaals, iedereen erg bedankt voor dit inspirerende en gezellige weekend.

Een inspirerend workshopweekend!
Ik heb een workshopweekend bij Peter mogen volgen. Het was een heerlijk en inspirerend weekend. Peter neemt je helemaal mee in zijn workflow van bruidsfotografie. Hij staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het programma past hij ook goed aan aan de wensen van de groep. Verder alles was zeer goed verzorgd met een heerlijke lunch. Zeker een geslaagd weekend dus!

Resposta da Workshop bruidsfotografie door Peter Lammers
Weekend bruidsfotografie was top!
Vorig weekend heb ik bij Peter een weekend workshop bruidsfotografie gehad. Mijn doel van het weekend was o.a. , om helder te krijgen, wie mijn ideale klant is en om met een zelfverzekerder gevoel naar huis te gaan. Doordat hij zijn ervaring, kennis en persoonlijkheid met ons heeft gedeeld ben ik zelfs met meer naar huis gegaan dan ik gehoopt had!
Ik heb de workshop flitsen zonder…
Ik heb de workshop flitsen zonder fratsen gevolgd. Ben een stuk wijzer geworden. Snapte niet precies hoe de opzetflitser werkte, nu is alles duidelijk. Peter legt alles duidelijk uit en het was ook nog eens erg gezellig.

Top training
De foto's die Peter maakt vind ik echt sfeer vol. Afgelopen zondag een training how to keep it real gevolgd. Super intressant en alles word en een duidelijke en leuke manier vertelt. Prima te volgen. De locatie was top en alles perfect volgens de RIVM richtlijnen.
Bedankt en tot de volgende.

weekend workshop bruidsfotografie
Nadat ik een interessante seminar had bijgewoond van Peter Lammers, heb ik besloten om deel te nemen aan de weekend workshop bruidsfotografie. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! In een weekend zoveel meer kennis opgedaan en een stuk wijzer geworden op meerdere vlakken! Peter is duidelijk, heeft een leuke visie en vooral heel veel passie in wat hij doet! Ik heb genoten! Zeker een aanrader als je een uitgebreide workshop zoekt. Peter bedankt en wie weet tot ziens!

Masterclass Bruidsfotografie door Peter Lammers
Peter deelt zijn royale kennis met een enorme passie en bevlogenheid en geeft daarbij alle deelnemers voldoende ruimte om eigen wensen en vragen kenbaar te maken en te behandelen.
Daarbij beperkt hij zich niet tot fotografie alleen, maar ook zijn ontwikkeling als zelfstandig ondernemer. Iets dat voor velen als een eye-opener werd ervaren.
Daarnaast geeft hij praktische uitleg van hoe hij een shoot organiseert en regisseert zonder dat de foto’s eruitzien alsof het in scène gezet is. Voor mij was het fijn om binnen mijn eigen ontwikkeling als fotograaf ruimte te hebben om mijn creativiteit verder te ontwikkelen waarop het echtpaar reageerde met “dat is weer eens wat anders dan anders” en “wat leuk om ook eens een andere invalshoek te beleven”.
Deze week alle foto’s uitzoeken en selecteren en dan een album maken.
Pittig weekend gehad, maar de inspanning meer dan waard.
Ik heb afgelopen weekend de workshop…
Ik heb afgelopen weekend de workshop van Peter gevolgd. Wat een fantastische ervaring was dit! Peter ging voldoende in op de zakelijke kant, workflow, maar ook het techniek gedeelte. We hebben in het weekend een loveshoot gedaan en afgelopen zondag een shoot met een bruidspaar, waarbij het boeket, ringen en taart, etc. niet ontbraken. Ik heb in het weekend veel inspiratie gekregen en een zeer mooie eyeopener hoe ik mijn onderneming verder kan doorzetten. Peter is een rustig, open en een zeer vriendelijk en fijn persoon. Peter heel erg bedankt voor alles wat je me geleerd heb het afgelopen weekend en je ziet me zeker terug komen voor een ander workshop!😃
Bruidsworkshop is zeker een aanrader !
Afgelopen weekend heb ik de Workshop Bruidsfotografie gevolgd bij lokatie Rhederoord. Wat een inspirerend en leerzaam weekend is dit geweest! In 2,5 dag tijd heb ik nieuwe inspiratie gekregen en een hoop geleerd. Peter is een fijn open en eerlijk persoon, legt alles rustig uit, neemt er de tijd voor en heeft voor iedereen even veel geduld. Alles was van begin tot eind goed geregeld. Ook een goede combinatie van de lessen: hoe je je bedrijf zakelijk aanpakt tot in de praktijk aan de slag te gaan. Zeker de moeite waard!
Top weekend!
Het hele weekend deel mogen nemen aan de weekendworkshop Bruidsfotografie. Wat heb ik genoten van Peter zijn enthousiasme! Ik heb niet alleen van Peter geleerd maar ook van de overige fotografen. Hoe leuk is het om met elkaar te sparren, vragen te stellen en ervaringen maar ook je onzekerheden te delen. Met name de theorie heeft mij aan het denken gezet om dingen anders aan te pakken. En wat hadden wij een geluk met het mooie modelbruidspaar!
Dit weekend zal mij lang bijblijven maar ik zal in ieder geval nooit vergeten hoe Peter met zijn camera-apparatuur omgaat hahahahaha
Peter en overige fotografen bedankt!!
Weekend workshop bruidsfotografie
Als je op zoek bent naar een workshop waar je niets nieuws hoort, niet uitgedaagd wordt en waarbij je niet je eigen limiet opzoekt dan is deze workshop ongeschikt voor jou! Vanaf moment één verteld Peter met passie over fotografie, maar geeft ook ruimte voor de zakelijke kant. een workshop voor de fotograaf die serieus aan de slag wil met bruidsfotografie! Deze workshop is zijn investering dan ook meer dan waard!
Weekend workshop bruidsfotografie
Wauw Peter! Dankjewel voor de ontzettende leerzame weekend workshop. Je hebt me zo veel zelfvertrouwen, inzichten en ideeën geven! Voor iedereen die twijfelt om de weekend workshop te gaan volgen, of je nu nog géén bruiloften hebt gedaan of al even bezig bent, twijfel of wacht niet. Je krijgt van deze workshop écht geen spijt!!
Workshop Flitsen zonder fratsen
Een maand geleden heb ik de workshop bruidsfotografie gevolgd. Daarna zag ik dat Peter ook een flitsworkshop geeft en omdat ik van de vorige workshop super enthousiast was, heb ik mij ingeschreven voor 'Flitsen zonder fratsen'.
Ik ervaarde het als een leerzame workshop waar de basis van het flitsen werd uitgelegd. Ik vond dit namelijk een moeilijk onderdeel. Nu is het aan mij om veel te gaan oefenen en om de deze punten ook in de praktijk mee te nemen!
Peter, bedankt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.