Spelade demo-versionen och gjorde storvinst då kom det upp felmeddelande om att jag ska kontakta supporten, när jag klickat ok då kom det ett nytt meddelande som sa att jag ska starta om spelet från b... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da yoyocasino.se
Computer won impossible hands blackjack 5 times in row 21 , 13,14,15,16,12 cards prefect 21 , if u wanna lose play here

Resposta da yoyocasino.se
det är något mygel med slotsen på det här casinot. spelar på många andra casinon och spelar i stortsätt samma 5 slots på olika casinon, men på det här casinot beter sej det inte alls som på ALLA andra sidor, bara den här det det följer samma mönster varje gång. brukar spela för 200 andra sidor är det svårt att förutse men på det här casinot är det samma mönster. först sätter man in 200. gör några spinns får bonus spins nästan direkt och vinner ca 30-50kr sen efter bonus spinnsen inga vinnster på runt 30 spins i rad tills man är nära +-0 sen är det massa små vinnster lite då och då tills man är nere på ca 130-150kr då får man nästa bonus spel, då vinner man alltid så man hammnar ca 10-20kr under start insättningen , sen är det samma mönster igen inga vinnster run 30 spinns tills man är nere på ca 150 sen små vinnster igen lite då o då tills man är nere på 50-70kr sen nya bonus spinns ca 30kr i vinnst på det sen efter det är det bara små vinnster tills man är nere på 0. samma varje gång inget som är random med spinnsen då samma mönster på spinnsen händer för typ 5-6 månaden i rad.

Resposta da yoyocasino.se
Ragazzi diffidate è da diversi giorni che cerco di prelevare ma trovano sempre una scusa annullando il prelievo!!!
Li contatto e non rispondono!!

Resposta da yoyocasino.se
Man vinner inte, fastän man spelar samma spel varje dag???

Resposta da yoyocasino.se
Sänkt RTP på många slots. Betalar ingenting. Fick 8 bonusar på raken som betalade 5-10x pengarna. Har läst online om att flera casinon kan ändra default RTP från leverantörerna. Har spelat på alla välkända svenska casinon och aldrig varit med om liknande.
Föga förvånande då de ägs av samma ägare till Betinia som också beter sig kriminellt och gör uttagen nästinill omöjliga.

Resposta da yoyocasino.se
Rekomenderar att aldrig spela på detta casino. Jag satte in 5000 kronor att spela för. Ångrade mig en timme senare och tog ut 5000 kronor utan att ha spelat för något. Tog ut via samma insättnings metod. Efter 1 vecka så hade jag fortfarande inte fått några pengar. Då kontaktade jag dem och sa att de skulle kolla på det. Sen fick jag mail om varför jag inte var nöjd med casinot o hade tagit ut pengarna men som inte ens gick o svara på. Jag var tvungen och kontakta dem flera dagar i rad o förklara varför jag ville ha ut pengarna. Efter 3 veckor efter att jag först bad om uttaget så fick jag till slut ut pengarna. Men att det tar 3 veckor är helt sinnessjukt.
Oseriöst bolag som håller på pengarna.

Resposta da yoyocasino.se
Takes forever to get your withdrawal from the site. The agents blaming everything on bugs and malfunctions. The policy on paying winnings withing 72 hours after withdrawal has been failed. I've contacted the customer service several time, 80 hours later i still haven't gotten my money. Don't use this site, its laggy, games glitches & error-dissconects, no serviceminded support, the 24/7 live support don't work since i need to respond to them via mail whenever they don't feel like talking in live chat....
Select a better site to gamble with your money, this is ridiculously bad.

Resposta da yoyocasino.se
Jag spelade hos Yoyocasino och satsade 60,000 på roulette i sista raden alltså från 25-36 och det kom 31 så totalt blev det 180,000. Jag tog ut 60,000 inom 5 minuter sen skulle jag verifiera mig. Jag verifierade mig och inom 1 vecka vart allt godkänt och tog ut vartenda krona. Yoyocasino är en bra sida ingen bedrägeri gör du rätt och skickar in dokument vilket dom följer lagen så får du ut hela din vinst utan problem.

Resposta da yoyocasino.se
Skickar massor reklam på SMS för jag loggat in med BankID en gång och deras avregistreringslänk fungerar inte.

Resposta da yoyocasino.se
Stulit mina pengar. Deponerade 20k fick Mail om bekräfta min insättning via trustly. Då ville dom ha underlag på all möjligt. Jag svarade stäng mitt konto i skicka tillbaka mina pengar. Då jag inte spelat där ens och nu svarar dom inte på Mail eller ger mig någon kontakt information. Då jag kontaktat en advokat som kan ta det vidare. Rekomenderas starkt undvika den sidan då det är på gränsen till scam. Önskar jag hade sjekkat hær først hade jag sparat tid
När jag väl hade vunnit lite så hängde sig sidan...så lägligt. Det hände upprepade gånger så försökte få ut min insats med noll resultat.
Det är hopplöst att ta ut vunna pengar😡. Det står att dom har snabba uttag men dom förhalar utsättningen 😡. Tar man i kontakt med dom så säger dom att dom har många uttag att behandla så dom ber om ursäkt för att det dröjer ?????. Och sen nästa svar är att det kan ta 74 timmar som dom även säger att det står på deras sida. Men då ska det inte stå snabba uttag. Andra spel betalas vinsten ut nästan direkt men dessa förhalar uttagen😡😡😡😡
long answering support, laggy site, the design seems to be not bad but outdated. there are no deposit rewards.
Va verifierad, Vann 600k, tog ut 200k. Helt plötsligt va jag inte verifierad. Va 3vevkir senare blev verifierad för 2a gången. Testade göra uttag. Gick ej då min verifierade bank (som jag gjorde insättningen med, SEB) fanns ej som val med trustly. Mailade mailade mailade och frågade varför. Fick alla tänkbara bortförklaring dock inget som jag kunde påverka…Bör tilläggas att väntetiden på ETT mail e ca 2veckor. Fortsatte maila under totalt 6månader. Inget hände. Spelade bort resterande 400k under dessa månader. Försökte flera gånger göra ett uttag. Gick ej.
När saldot återigen va nere på 0:- så fanns min bank, SEB, som val för uttag..
Testat några casinon online under veckan och yoyo casino var inte ett av de värre. I min erfarenhet var det inga problem med uttag osv. Det flöt på bra, kan självklart ha och göra med det flyt man haft vid spel att man kommer med en positiv recension ;)

Resposta da yoyocasino.se
Hej jag har en uttag Yoyo Casino varför kan inte uttag mina pengar na

Resposta da yoyocasino.se
Tror inte de som skriver här vet vad de pratar om. Läs alltid reglerna för bonus i förväg. Ni måste förstå vad omsättning betyder och i det avseendet så har detta casino ganska schyssta villkor.
Med det sagt, om du lyckas omsätta och försöker göra uttag så kommer vi till det stora problemet. Nämligen att det är inte bara å göra uttag. Du kommer med största sannolikhet behöva verifiera dig. Detta innebär foto på legitimation, transaktionshistorik 1 månad tillbaka från din bank, en faktura eller personbevis som visar vart du är folkbokförd och dessutom en selfie där du står framför deras hemsida i bakgrunden med legitimation i handen. Och även då kommer ditt uttag att dröja om det ens blir av.
Om du vill gå igenom allt detta besvär så spela gärna på Yoyo Casino

Resposta da yoyocasino.se
Sämsta casinot som jag nånsin spelat på. Ger aldrig ger vinst på en endaste krona. Har spelat för över 10 tusentals kronor på denna casino och ALDRIG vunnit. Går inte heller att kontakta kundservice för deras live chatt går inte att trycka på. Vänd er till en annan casino och undvik yoyocasino.

Resposta da yoyocasino.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.