yoyocasino.se Opiniões 29

TrustScore: 1.5 em 5

1,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Spelade demo-versionen och gjorde storvinst då kom det upp felmeddelande om att jag ska kontakta supporten, när jag klickat ok då kom det ett nytt meddelande som sa att jag ska starta om spelet från b... Ver mais

Informações de contacto

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

29 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Inte alls bra

Inte alls bra. Ingen vins aldryg 😭

10 de fevereiro de 2026

Hej Rosemari!

Det var tråkigt att höra att det inte har blivit några vinster på sistone. Vi vet hur det känns när turen uteblir, men vi hoppas verkligen att det vänder vid nästa besök!

Om det är något specifikt du undrar över kring ditt konto, tveka inte att höra av dig till oss på live chatt eller support@yoyocasino.se

Classificada 1 em 5 estrelas

Computer won impossible hands blackjack…

Computer won impossible hands blackjack 5 times in row 21 , 13,14,15,16,12 cards prefect 21 , if u wanna lose play here

27 de dezembro de 2025

Hi Ahmad,

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you did not have alot of luck lately, we understand your frustration regarding the dealer's recent winning streak; streaks of high cards or 21s can certainly feel discouraging.

We want to clarify that all our table games use a certified Random Number Generator (RNG) to ensure every hand is dealt fairly and randomly, according to the mathematical probabilities of the game. Our software is regularly audited by independent third parties to guarantee that the house has no manual control over the cards dealt.

If you have specific round IDs you would like us to prioritize, please reach out to our support team directly.

Best regards.

Classificada 1 em 5 estrelas

det är något mygel med slotsen på det…

det är något mygel med slotsen på det här casinot. spelar på många andra casinon och spelar i stortsätt samma 5 slots på olika casinon, men på det här casinot beter sej det inte alls som på ALLA andra sidor, bara den här det det följer samma mönster varje gång. brukar spela för 200 andra sidor är det svårt att förutse men på det här casinot är det samma mönster. först sätter man in 200. gör några spinns får bonus spins nästan direkt och vinner ca 30-50kr sen efter bonus spinnsen inga vinnster på runt 30 spins i rad tills man är nära +-0 sen är det massa små vinnster lite då och då tills man är nere på ca 130-150kr då får man nästa bonus spel, då vinner man alltid så man hammnar ca 10-20kr under start insättningen , sen är det samma mönster igen inga vinnster run 30 spinns tills man är nere på ca 150 sen små vinnster igen lite då o då tills man är nere på 50-70kr sen nya bonus spinns ca 30kr i vinnst på det sen efter det är det bara små vinnster tills man är nere på 0. samma varje gång inget som är random med spinnsen då samma mönster på spinnsen händer för typ 5-6 månaden i rad.

26 de dezembro de 2025

Resposta da yoyocasino.se

Tack för att du tar dig tid att beskriva din upplevelse så detaljerat. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när man upplever att spelet följer ett specifikt mönster snarare än att kännas helt slumpmässigt.

Vi vill dock försäkra dig om att alla våra slots tillhandahålls av licensierade spelutvecklare. Dessa spel styrs av en certifierad slumpgenerator (RNG), vilket innebär att varje enskilt spinn är oberoende av det föregående. Samma spelleverantör levererar exakt samma spelmekanik till oss som till andra casinon, och vi har som operatör ingen möjlighet att justera eller styra utfallet i enskilda spelomgångar eller skapa specifika mönster för enskilda spelare.

Då vi inte mottagit några kontaktuppgifter, får du gärna återkoppla via våran support för att kolla detta vidare.

Du gärna skicka oss ett meddelande via vår kundtjänst på live chatt eller mejl med information om vilka specifika slots det gäller, så att vi kan kolla detta med vårat team.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ragazzi diffidate è da diversi giorni…

Ragazzi diffidate è da diversi giorni che cerco di prelevare ma trovano sempre una scusa annullando il prelievo!!!
Li contatto e non rispondono!!

24 de agosto de 2025

Hi Gianmarco,

Thank you for the review.
We are sorry to hear about your experience. It seems this might be another website you are referring as we cannot find any account with this information. Kindly note that we only offer support on Swedish and English on our website.

We hope you get the assistance from the website you are referring to.
All the best

Lurendrejeri

Man vinner inte, fastän man spelar samma spel varje dag???

12 de junho de 2024

Hej Madeleine,

Tack för att du tog dig tid att ge din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse på vår plattform inte var positiv.

Vi bad om dina uppgifter men fick inget svar.
Du är välkommen att kontakta vår livechatt eller maila oss på support@yoyocasino.se så hjälper vi dig gärna att titta på detta.

Vi kan förstå din frustration, men som en reglerad sida följer vi alla lagar och förordningar, vilket säkerställer en pålitlig och rättvis spelupplevelse för alla spelare.

Vi samarbetar med pålitliga spelleverantörer, kan inte ingripa i spelresultat eller vinster och alla våra sidor jobbar med en slumptalsgenerator som förser rättvisa och slumpmässiga resultat.

Din feedback är oerhört värdefull för oss, och vi vill ge bästa möjliga upplevelse för alla våra användare.

Du är alltid välkommen att oss vidare på mejl eller live chatt, vi finns tillgängliga 24/7

Välj ett annat casino!

Sänkt RTP på många slots. Betalar ingenting. Fick 8 bonusar på raken som betalade 5-10x pengarna. Har läst online om att flera casinon kan ändra default RTP från leverantörerna. Har spelat på alla välkända svenska casinon och aldrig varit med om liknande.

Föga förvånande då de ägs av samma ägare till Betinia som också beter sig kriminellt och gör uttagen nästinill omöjliga.

20 de março de 2024

Hej Richard,

Tack för att du tog dig tid att ge din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse av vår plattform inte var positiv.

Du är välkommen att kontakta vår livechatt eller maila oss på support@yoyocasino.se så hjälper vi dig gärna vidare, om du skulle ha flera frågor eller funderingar.

Teamet på Yoyocasino.SE

Classificada 1 em 5 estrelas

Rekomenderar att aldrig spela på detta…

Rekomenderar att aldrig spela på detta casino. Jag satte in 5000 kronor att spela för. Ångrade mig en timme senare och tog ut 5000 kronor utan att ha spelat för något. Tog ut via samma insättnings metod. Efter 1 vecka så hade jag fortfarande inte fått några pengar. Då kontaktade jag dem och sa att de skulle kolla på det. Sen fick jag mail om varför jag inte var nöjd med casinot o hade tagit ut pengarna men som inte ens gick o svara på. Jag var tvungen och kontakta dem flera dagar i rad o förklara varför jag ville ha ut pengarna. Efter 3 veckor efter att jag först bad om uttaget så fick jag till slut ut pengarna. Men att det tar 3 veckor är helt sinnessjukt.
Oseriöst bolag som håller på pengarna.

2 de março de 2024

Hej Jonatan,

Vi är ledsna att höra att det tog tid för ditt uttag och vi arbetar ständigt på att förbättra våra procceser så att uttag sker snabbare.
Du är jätte gärna välkommen att kontakta oss vidare för att reda ut vad som gick fel.

Classificada 1 em 5 estrelas

Takes forever to get your withdrawal…

Takes forever to get your withdrawal from the site. The agents blaming everything on bugs and malfunctions. The policy on paying winnings withing 72 hours after withdrawal has been failed. I've contacted the customer service several time, 80 hours later i still haven't gotten my money. Don't use this site, its laggy, games glitches & error-dissconects, no serviceminded support, the 24/7 live support don't work since i need to respond to them via mail whenever they don't feel like talking in live chat....
Select a better site to gamble with your money, this is ridiculously bad.

10 de janeiro de 2024

Hi Yury,

Thank you for taking the time to provide your feedback. We are truly sorry to hear that your experience with our platform was not positive.

We are sorry to hear that it took time for your withdrawal and we are constantly working to improve our processes so that withdrawals are faster and more instant.

You are more than welcome to contact us further to find out what went wrong.

Your feedback is extremely valuable to us, and we want to provide the best possible experience for all our users.

You are welcome to contact our live chat or email us at support@yoyocasino.se and we will be happy to help you further, if you have any more questions or concerns.

Kind regards

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag spelade hos Yoyocasino och satsade…

Jag spelade hos Yoyocasino och satsade 60,000 på roulette i sista raden alltså från 25-36 och det kom 31 så totalt blev det 180,000. Jag tog ut 60,000 inom 5 minuter sen skulle jag verifiera mig. Jag verifierade mig och inom 1 vecka vart allt godkänt och tog ut vartenda krona. Yoyocasino är en bra sida ingen bedrägeri gör du rätt och skickar in dokument vilket dom följer lagen så får du ut hela din vinst utan problem.

4 de janeiro de 2024

Hej Aiden,

Tack för att du tog dig tid att ge din feedback och för du delade med utav din postiva upplevelse med oss.

Grattis till din vinst!
Vi är glad att höra att du fick ut ditt uttag i tid med verifikationen även och att du kände att det gick smidigt och lätt att slutföra.

Din feedback är oerhört värdefull för oss, och vi vill ge den bästa möjliga upplevelsen för alla våra användare.

Du är välkommen att kontakta vår livechatt eller maila oss på support@yoyocasino.se så hjälper vi dig gärna vidare, om du har fler frågor eller funderingar.

Reklam utan avregistrering

Skickar massor reklam på SMS för jag loggat in med BankID en gång och deras avregistreringslänk fungerar inte.

15 de dezembro de 2023

Bästa gäst,

Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att din upplevelse av vår plattform inte var positiv.

Då vi inte kunde hitta något kontot med dessa uppgifter lämnade. Är du välkommen till våran live chatt för att fixa detta och se till att du inte mottar några sms ifrån oss.
Din feedback är oerhört värdefull för oss, och vi är engagerade i att säkerställa bästa möjliga upplevelse för alla våra användare.

Om du vill ha ytterligare hjälp i detta, tveka inte att kontakta oss via livechatt eller e-post på support@YoYocasino.se. Vi hjälper dig gärna och åtgärdar eventuella problem du kan ha.

Med vänlig hälsning,
Teamet på YoYocasino.se

Stulit mina pengar

Stulit mina pengar. Deponerade 20k fick Mail om bekräfta min insättning via trustly. Då ville dom ha underlag på all möjligt. Jag svarade stäng mitt konto i skicka tillbaka mina pengar. Då jag inte spelat där ens och nu svarar dom inte på Mail eller ger mig någon kontakt information. Då jag kontaktat en advokat som kan ta det vidare. Rekomenderas starkt undvika den sidan då det är på gränsen till scam. Önskar jag hade sjekkat hær først hade jag sparat tid

20 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Det är hopplöst att ta ut vunna…

Det är hopplöst att ta ut vunna pengar😡. Det står att dom har snabba uttag men dom förhalar utsättningen 😡. Tar man i kontakt med dom så säger dom att dom har många uttag att behandla så dom ber om ursäkt för att det dröjer ?????. Och sen nästa svar är att det kan ta 74 timmar som dom även säger att det står på deras sida. Men då ska det inte stå snabba uttag. Andra spel betalas vinsten ut nästan direkt men dessa förhalar uttagen😡😡😡😡

10 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Förhalar uttag medvetet, rekommenderas ej

Va verifierad, Vann 600k, tog ut 200k. Helt plötsligt va jag inte verifierad. Va 3vevkir senare blev verifierad för 2a gången. Testade göra uttag. Gick ej då min verifierade bank (som jag gjorde insättningen med, SEB) fanns ej som val med trustly. Mailade mailade mailade och frågade varför. Fick alla tänkbara bortförklaring dock inget som jag kunde påverka…Bör tilläggas att väntetiden på ETT mail e ca 2veckor. Fortsatte maila under totalt 6månader. Inget hände. Spelade bort resterande 400k under dessa månader. Försökte flera gånger göra ett uttag. Gick ej.
När saldot återigen va nere på 0:- så fanns min bank, SEB, som val för uttag..

24 de novembro de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Testat några casinon online under…

Testat några casinon online under veckan och yoyo casino var inte ett av de värre. I min erfarenhet var det inga problem med uttag osv. Det flöt på bra, kan självklart ha och göra med det flyt man haft vid spel att man kommer med en positiv recension ;)

17 de abril de 2023

Resposta da yoyocasino.se

Tack så mycket för din feedback! Vi försöker alltid att förbättra våra tjänster för att det ska tillfredsställa våra kunders behov, därför din åsikt är värdefull 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej jag har en uttag Yoyo Casino varför…

Hej jag har en uttag Yoyo Casino varför kan inte uttag mina pengar na

8 de abril de 2023

Hej AbdulKadir,

Tack så mycket för att du tar dig din tid att skriva en recension om YoYoCasino.
Vi har efterfrågat din kontaktinformation så att vi kan granska problemet.

Ditt YoYoCasino team

Glöm uttag

Tror inte de som skriver här vet vad de pratar om. Läs alltid reglerna för bonus i förväg. Ni måste förstå vad omsättning betyder och i det avseendet så har detta casino ganska schyssta villkor.
Med det sagt, om du lyckas omsätta och försöker göra uttag så kommer vi till det stora problemet. Nämligen att det är inte bara å göra uttag. Du kommer med största sannolikhet behöva verifiera dig. Detta innebär foto på legitimation, transaktionshistorik 1 månad tillbaka från din bank, en faktura eller personbevis som visar vart du är folkbokförd och dessutom en selfie där du står framför deras hemsida i bakgrunden med legitimation i handen. Och även då kommer ditt uttag att dröja om det ens blir av.
Om du vill gå igenom allt detta besvär så spela gärna på Yoyo Casino

11 de janeiro de 2023

Hej Raiden Reloaded,

Tack för din recension av vårt casino även om den inte var så positiv. Vi uppskattar alla åsikter då detta hjälper oss att göra vårt casino ännu bättre.
Vad gäller verifiering av ditt konto så förstår vi att det kan verka krångligt, men vi vill göra dig uppmärksam på att vi följer alla lagar och föreskrifter angående detta för att säkerställa att du spelar på ett säkert casino.

Om du har några frågor om processen är du alltid välkommen att kontakta vår support via chat eller epost. De är där för att hjälpa dig dygnet runt.

Ha en bra dag.

/Ditt YoyoCasino team

Classificada 1 em 5 estrelas

Sämsta casinot som jag nånsin spelat…

Sämsta casinot som jag nånsin spelat på. Ger aldrig ger vinst på en endaste krona. Har spelat för över 10 tusentals kronor på denna casino och ALDRIG vunnit. Går inte heller att kontakta kundservice för deras live chatt går inte att trycka på. Vänd er till en annan casino och undvik yoyocasino.

28 de dezembro de 2022

Hej jan,

Vi beklagar att du har haft otur, men det är viktigt att komma ihåg att det är just tur som gäller på casinon, och eventuella vinster styrs helt av slumpen. Med detta sagt hoppas vi att din tur snart vänder och att vi snart får se dig på casinot igen.

Om du har några frågor om något

Ha en bra dag.

/Ditt YoyoCasino team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.