Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zoals altijd weer snel geleverd en goed verpakt! Heel veel matcha poeders geprobeerd (ook de echte niche uit Japan), maar deze blijft een fave (;

Classificada 5 em 5 estrelas

Een perfecte keuze voor beginners die willen kennismaken met matcha! Deze matcha heeft een zachte, zoete romige smaak die niet te intens is, maar wel de kenmerkende groene smaak van matcha behoudt.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

leuk concept, maar de matcha is niet zo heel lekker als dat sommige mensen zeggen. ik ben niet zo erg kieskeurig maar deze matcha was poederig in de mond (astringency). ook proefde ik zuur door de mat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chás
  2. Loja de lembranças
  3. Mercearia japonesa
  4. Loja de produtos biológicos
  5. Loja de artigos de cerâmica
  6. Exportador de chá

YUMESAI Matcha gemaakt van de eerste pluk Saemidori-theebladeren uit Shizuoka, Japan. Geniet puur of gebruik het als basis voor een heerlijke matcha latte. Natuurlijk, zonder toevoegingen. We geloven dat kleine momenten de grootste impact hebben. Daarom zijn onze producten ontworpen om rust en mindfulness in je dagelijks leven te brengen. Of je nu een matcha-liefhebber bent of net begint. Bij YUMESAI draait alles om premium smaak en kwaliteit. In onze collectie vind je: - Ceremonial grade matcha voor pure matcha thee of matcha lattes. - Accessoires zoals de Chawan, Chasen, en Chashaku om je theeritueel compleet te maken. - Matcha set, perfect voor beginners of als cadeau. YUMESAI (夢小) [ju-meh-sai] Droom Klein.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

51 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt de allerbeste en lekkerste matcha…

Echt de allerbeste en lekkerste matcha (en wat heb ik er al veel geproefd). Iedere dag weer een feestje en inmiddels een vast onderdeel die ik aan mijn ritueeltje heb toegevoegd.

1 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke verzending !!

Super leuke & orginele verzending met een handgeschreven persoonlijke boodschap, I love it! Verder de matcha nog niet geprobeerd omdat mijn andere nog niet op was. Maar als de matcha net zo smaakt als hoe het verzonden is zal het zeker goedkomen 😊.

30 de setembro de 2025

Heel erg tevreden!!

Ik wilde ook thuis matcha latte’a maken in plaats van alleen te kopen in café’s. Ik was nog zoekende naar welke ik lekker vind en toen kwam ik dit merk tegen online. Het was een gok voor mij, maar de omschrijving van de smaak klopte precies met wat ik wilde: nootachtig en niet bitter etc. Het smaakt heerlijk!

De kleur is mooi groen. De kwaliteit lijkt goed. Ook al heb je voor latte niet eens een topkwaliteit matcha nodig.
Het zit lichtdicht verpakt in een mooi blikje. Ik had de kleinste verpakking om eerst te proberen.

Ik vind het daarnaast ook heel fijn dat ik een klein bedrijf kan steunen met mijn bestelling. Bij deze een vaste klant 🤗

23 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Beste matcha in Nederland tot nu toe

Een van de beste Matcha brands op de Nederlandse markt momenteel.
Het is asian owned bedrijf met een verhaal erachter. De eigenaar schrijft voor elke bestelling een handgeschreven persoonlijk kaartje en alleen dat laat al zien dat er oog is voor details.
De smaak is uniek en perfect.

25 de março de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Lower quality Matcha

Everything was quickly delivered and a cute note came with the package, however the matcha itself is not that great quality. The colour is not a bright green looks more like a lower quality Matcha and also the flavour is not that complex + no creaminess.

Unfortunately I expected more :(.

4 de abril de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.