YUMMII YUMMII Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Funktionelle, smukke produkter til rimelige priser. Efter at have været markedet igennem har Yummii Yummii uden tvivl mine favorit produkter i rustfri stål. Elsker forøvrigt deres bivokspapir og dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestille en madkassepakke og silikone opbevaring mandag. Jeg fortrød mit køb og skrev en mail tirsdag om den kunne annulleres. Da jeg ikke høre noget ringer jeg onsdag får fat i en der mildest tal... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

31 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

bento medium plus

Super Box. Genau, dass was ich suche von der Grösse, Fächern, Material und Qualität.

16 de julho de 2021

Resposta da YUMMII YUMMII

Vielen Dank Kaspar für die netten Worte und dass du dich die Zeit genommen hast eine Bewertung über uns zu schreiben. Als Dankeschön pflanzen wir in deinem Namen einen Baum mit der Organisation "one Tree Planted". Mit freundlichen Grüßen Team YUMMII YUMMII

Classificada 5 em 5 estrelas

.. mindre defekt, lynhurtig håndtering og ny flaske dagen efter! Stjerne service 👌

14 de julho de 2021

Hej Jimmy,
Tak for din fine anmeldelse - det har stor værdi for os, at du tog din tid. Som tak planter vi et træ med organisationen "OneTreePlanted" i dit navn.
Bedste hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne produkter og hurtig levering

Skønne produkter og hurtig levering - virkelig værd at anbefale.

29 de junho de 2021

Hej Niels Erik,
Tusinde tak for din fine anmeldelse - det har stor værdi for os. Som tak planter vi et træ i dit navn.
De bedste hilsener

Minimalism at it's best

I ordered a number of bento rounds as lunch boxes for my kids and I'm really happy about its functionality - the rounds is easy to handle for the kids and really do provide a leak pro container which was my main concern.

I would really like the option of being able to buy spareparts such as the lids on the yummiiyummii homepage - and hope that comes sometime in the future.

26 de maio de 2021

Elsker jeres produkter

10 de maio de 2021

Hej Mette,
Tusinde tak for din anmeldelse - dejligt at høre vores produkter giver værdi.

Dejlig dag til dig.

Bedste hilsener

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækre produkter

Lækre produkter, der holder maden kold og frisk. Dog er lågene til det ene sæt bento rounds næsten umulige at tage på og af. Vores børn kan i hvert fald ikke selv gøre det.

5 de maio de 2021

Hej Helle,
Mange tak for din anmeldelse af vores produkter. Vi er kede af at høre, at du har problemer med låg - er det vores nye silikone låg du har købt? I frem så fald, så er du velkommen til at skrive til os på info@yummiiyummii.com - så skal vi hjælpe dig med nye låg - de skal kunne åbnes af både af børn og voksne. Hvis du har vores udgåede udgaver med plastik låg, så er vi enige - de kan være svære at bruge for mindre børn.
Bedste hilsener

Classificada 5 em 5 estrelas

Beautiful products which last for many…

Beautiful products which last for many many years. Love the design and the possibility to accessorize the products

24 de abril de 2021

Resposta da YUMMII YUMMII

Dear Lykke, Thank you so much for your review and positive feedback on our products. Highly appreciated.
Have a nice day.

Lækre madkasser

Lækre, store og miljøvenlige madkasser der holder maden frisk på en lang skoledag👍🏻

8 de abril de 2021

Hejsa Bente,

Mange tak for din fine anmeldelse - Den sætter vi pris på!
Vi ønsker dig en dejlig dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service - fantastiske varer. Ikke sidste gang jeg handler der. Giver mine bedste anbefalinger😊😊😊

Hejsa Kamilla,

Mange tak for din fine anmeldelse - Den betyder meget for os.
Vi ønsker dig en dejlig dag herfra

Vi ønsker dig en dejlig dag herfra

Super find :)

Hejsa Anna,

Mange tak for de 5x ⭐
De betyder meget for os!

Rigtig god dag herfra

Classificada 5 em 5 estrelas

Tredje indkøb fra dette firma

Jeg har af flere omgange købt lækre produkter fra yummii yummii. Det har været madkassen med de 3 rum, i to forskellige størrelser. De er som nye, her et år efter. Nu har jeg luret på termomadkassen og de runde skåle. Jeg skrev til yummii yummii med et spørgsmål og hurtigt efter var der et meget brugbart svar. Nu er næste sending bestilt og jeg venter spændt på at den kommer. Hilsen en meget glad daglig bruger af Bento madkasserne

25 de março de 2021

Hejsa!

Først og fremmest.. Mange tak for din støtte over flere omgange - Vi er glade for at du er vendt tilbage og er tilfreds med både købet og produkterne!

Vi er også glade for at du kunne lide vores gode rådgivning / service 🍀
Vi ønsker dig en dejlig dag!

Lækkert design

Super service, mega lækre produkter, i flot og enkelt design

23 de março de 2021

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Har kun godt at sige om yummii yummii og deres produkter.

20 de março de 2021

Kære Anitta,

Vi er glade for at du oplevede en god service og hurtig levering her hos Yummii Yummii - Det er jo netop det vi stræber efter.

Vi takker ydmygt for de 5 stjerner og så ønskes du en dejlig dag herfra 🍀
Vh // Yummii Yummii

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais