Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Funktionelle, smukke produkter til rimelige priser. Efter at have været markedet igennem har Yummii Yummii uden tvivl mine favorit produkter i rustfri stål. Elsker forøvrigt deres bivokspapir og dere... Ver mais
Jeg er virkelig imponeret over min drikkedunk. Den høje kvalitet kan både ses og mærkes. Drikkedunken holder mine drikke kolde i mange timer, og den tager hverken smag eller lugt, heller ikke efte... Ver mais
Jeg bestille en madkassepakke og silikone opbevaring mandag. Jeg fortrød mit køb og skrev en mail tirsdag om den kunne annulleres. Da jeg ikke høre noget ringer jeg onsdag får fat i en der mildest tal... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.
Informações de contacto
Købmagergade 45, 1150, København K, Dinamarca
- +4529103325
- info@yummiiyummii.com
- yummiiyummii.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Fantastiske produkter.
Jeg har prøvet disse Bento Rounds og må bare sige at de er fantastiske. Min datter havde en dag suppe med i skole og den holdt tæt som lovet. De ser meget små ud, men den store kan faktisk indeholde 500 ml, hvilket det slet ikke ser ud til. Vi prøvede faktisk at måle af om det nu også passede at der kunne være så meget i og det kunne der :-)

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg er vild med termomadkassen
Jeg er vild med termomadkassen!
Den er enkel, simpel og meget let at rengør.
Var skeptisk for at skulle vaske den op i hånden pga “vanskelige“ og ikke tilgængelig flader at kunne vaske op.
MEN det er der ikke.
Maden holder sig enten varm eller kold i løbet af dagen.
Husk - kold madkasse, sætte termomadkassen i køleskabet 30/60 min før.
Varm madkasse, opvarm termomadkassen med kogt vand 2-4 min før brug.
Så optimere man effekten.
Den
Lækker ikke væske i tasken.
Dog et lille minus, skeen som medfølger er ikke stabil.
Skal klart have anskaffet mig flere af deres produkter.
Elsker konceptet om bæredygtighed, miljøbevidste, ingen plastik, kemikalier osv 🌱🌿👏

Resposta da YUMMII YUMMII
Har været så heldig at få lov til at…
Har været så heldig at få lov til at teste termoflasken, 600ml.
Den er GENIAL.
• den holder vand koldt i dejligt lang tid.
• Varme drikke er varme længere end noget andet mærke jeg før har prøvet.
• den fylder ikke mere end en normal 500ml vandflaske.
• og så er den virkelig pæn 😉😁
Jeg elsker firmaets værdier, og der skal stensikkert flere Yummii Yummii produkter herhjem og bo! 💛

Genial madkasse!
Jeg har i to ugers tid testet yummii yummiis termomadkasse i str. L. Jeg er meget positivt overrasket over den! Den holder tæt og lever op til både kulde- og varmefunktion. Størrelsesmæssigt er jeg glad for, at jeg valgt den på 800mL, da der kan være, hvad der for mig svarer til et normalt måltid mad.
Jeg har haft alt fra smoothies (her med tre isterninger, der ikke var smeltet efter 3 timer), havregrød til ris og grøntsager eller gryderetter. Kvaliteten på maden bliver ikke forringet.
Mit eneste minus er skeen, der lidt for let folder sig sammen, når man som jeg er venstrehåndet. Jeg ville ønske, man kunne vælge mellem en ske og en gaffel, da jeg klart ville foretrække en gaffel.
Men alt i alt en super madkasse, der lever op til hvad den lover og som blev leveret på under et døgn!

Virkelig tilfreds og imponeret
Virkelig tilfreds og imponeret!
Jeg har nu brugt min 1000ml termoflaske til både koldt, varmt og suppe og det fungere bare! Vandet er koldt, som i ikke bare køligt, i flere timer efter at være hældt på. Isterningerne var også utroligt længe om at smelte og hjælper jo kun yderligere til de lange ture i skoven eller til stranden. Varmt holder den også i mange timer før det bliver mere lunkent, hvor mine tidligere dunke hurtigt blev lunkent men til gengæld var lunkent længe. Og størrelsen er perfekt til to voksne på tur uanset om det er til at drikke eller suppen. Alt i alt er jeg virkelig imponeret over kvaliteten og så er jeg altså bare generelt vild med deres design og virksomhedens værdier. For mig er det helt sikkert vejen frem 🙌🌱 Jeg ønsker mig helt klart flere af deres produkter!

Resposta da YUMMII YUMMII
God og rummelig madkasse velegnet f.eks. til børnehavebarn
Vi har en large Bento boks med tre rum. Det er en god og rummelig madkasse, som både tåler opvaskemaskine og kan åbnes af en fireårig i børnehaven uden problem. Leveringstiden var ekstremt hurtig, og så fik vi også en fin gots certificeret frugtpose med! 💚

Passer perfekt i pusletasken
Dejlig lille termokande der passer perfekt i pusletasken når man skal have varmt vand til mælk eller grød på farten. Den holder vandet varmt længe. Er vild med den også kan bruges som drikkedunk med drikkelåget der kan købes særskilt.
Er meget tilfreds med termokanden.

Er bare VILD med Jeres produkter
Er bare VILD med Jeres produkter! De giver mening i vores hverdag, samtidig med at vi slipper for dårlig samvittighed, overfor vores miljø 🌈🍐🥦🥑

Resposta da YUMMII YUMMII
Super service og hurtig betjening
Super service og hurtig betjening. Vi har testet termomadkasse str XL - den har en perfekt størrelse og holder maden både varm og kold uden problemer!

Termomadkasse
Super nem at have med på farten. Designet er rigtig lækkert og den er meget brugervenlig. Virkelig nem at have mad i, spise af og rengøre. Kan kun anbefales, hvis man gerne vil kunne have varme eller kolde retter med sig til en lang dag hjemmefra.

Lækkerier
Jeg er dybt imponeret. Det her er uden tvivl den bedste madkasse jeg nogensinde har haft. Den holder min mad lækker frisk, og ruminddelingen gør det bare så meget nemmere - maden rutcher ikke rundt, og ligner noget der er løgn når man åbner boksen. Nej, så ser maden lige så indbydende ud, som da man pakkede den. Jeg kan kun anbefale den - og så er det jo bare et ekstra lækkert plus, at den er lavet af bæredygtige materialer i skandinavisk design.

Resposta da YUMMII YUMMII
Fantastisk Bento Rounds med låg. Kan ikke leve uden dem!!
Fantastisk Bento Rounds med skønne låg- super skønt design og nemme at rengøre!!

Resposta da YUMMII YUMMII
Super god produkt og stilrent design
Super god produkt og stilrent design. Boxen er nem at holde pæn og ren :)

Termoflaske - 600 ml
Jeg modtog en termoflaske på 600 ml. Klassisk design. Nem at gøre ren og passer perfekt til mit behov. Den kan holde drikkevarer kolde længe. En dag havde jeg flasken liggende ude i solen - en meget varm sommerdag. Jeg havde fyldt den med koldt vand. Selv et par timer efter var mit vand i flasken koldt. Den er også perfekt, at tage med på tur til varmt vand, når jeg har nydt en kop te i skoven. Suppe kan også hældes i termoflasken - og suppen er stadig dejlig varm til frokost. En alt-i-en flaske! Jeg anbefaler denne termoflaske - den er praktisk.

Skøn madkasse
Vi er Yderst tilfredse med Bento medium + 3 madkasse min datter har haft stor glæde af den i disse tider hvor de ikke må bruge køleskabet i skolen hun oplever made holdes behageligt koldt I hendes termotaske, det var et problem med den ande madkasse fra andet mærke.
Den er super nem at rengøre og så gør den made Indbydende at se på, og nem at variere indholdet i de tre rum 👏🏻 Det medfølgende net bruger vi til formiddagens maden 👌🏻
Hurtigere og effektivt levering.

Fantastisk produkt
Har nu haft en Bento madkasse i ca. 1 måned og er meget tilfreds.
Den holder maden kold i længere tid og jeg kan blande flydende i den ene del og fx. salat eller brød i den anden uden at det bliver blandet sammen.
Rengøringen er også nem og det værdsætter jeg meget højt.
Alt i alt et helt fantastisk produkt :-)

Resposta da YUMMII YUMMII
Jeg er den lykkelige ejer 🌱
Jeg er den lykkelige ejer, af flere af Yummii Yummiis lækre produkter, og jeg har intet andet end anbefalinger. Kvalitet, miljøbevidsthed, design og service, alt i top. Jeg modtog en flaske med en mindre defekt, og samme dag som jeg havde kontaktet dem, fik jeg tilsendt en ny. Hvor meget mere kan man forlange? Deres serviceniveau er helt fabelagtigt - jeg har endnu ikke oplevet en hurtigere responstid, den hos Yummii Yummii. Deres medarbejdere er søde, og effiktive.
Jeg er meget glad for mine produkter, og det er hverken første eller sidste gang, jeg handler hos dem! 😍🥳

Resposta da YUMMII YUMMII
Yummi er det rigtige om deres produkter
Yummi er det rigtige om deres produkter!
Så lækre og stilfulde produkter!
Deres 600 ml termoflaske med bambuslåg er så god! Jeg har ofte oplevet termoflasker enten blev kolde eller varm uden på afhængig af indholdet. Men denne termoflaske har den samme temperatur udenpå konstant, og er derfor rigtig rar at holde ved og den bliver ikke fugtig/våd. Indholdet holder også temperaturen næsten hele dagen.
Jeg skal helt sikkert eje nogle flere af deres produkter.

God opbevaring = God frokost = God energi🤸🏼♀️
Der er intet andet at sige end: YUMMII
Hver dag på mit arbejde nyder jeg en kold og velpakket madpakke takket være min Bento Boks Medium. Det er nødvendigt i et arbejde som fysioterapeut, hvor man skal have god energi til at give god behandling til mine medmennesker. Jeg er evigt glad for den!
Så tak for et lækkert produkt til Yummii Yummii!🌱

Så lækkert!
Jeg har Bento Box Medium med 3 rum - og det fungerer super godt. Enkelt og lækkert design!

Resposta da YUMMII YUMMII
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.