Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var i kontakt med Ricki fra Yupex Traiding mandag, hvor han kom med et bud på vores Ford Kuga (Buddet var højere end hos forhandler). Tirsdag så han bilen og prøvekørte den! Eftersom bilen var som lo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En god og konstruktiv dialog med Ricki Christiansen - og en god pris for vores Dacia Duster. Og ligeledes en venlig behandling af chaufføren, Daniel, som hentede bilen. Jeg kan kun anbefale Yupex... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem ordentligt firma, der kom med et seriøst og flot bud på vores 9 årige dieselbil, hvis motor var defekt. Virkelig fin og meget venlig kommunikation. Alt gik stærkt fra første henven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

At a minimum, refuse to make any offer instead of offending. "We are not interested" would have been a more respectable answer.

Informações sobre a empresa

1. Exportador de veículos
  2. Concessionário auto
  3. Serviço de leasing de carros
  4. Empresa de importação e exportação
  5. Importadora

Escrito pela empresa

Siden 1993 har vi hos YUPEX opkøbt brugte biler fra danske bilforhandlere og private og solgt dem videre til eksport – især til Europa, det tidligere Sovjet og Afrika, hvor efterspørgslen på brugte biler er stor. De danske biler er populære, fordi vi passer godt på dem med gode veje, flade landskaber og gode servicekontrakter. Med mere end 30 år i branchen har vi fået gode og tætte relationer til både danske sælgere og udenlandske opkøbere. Relationer baseret på tillid og forståelse, som giver den bedste oplevelse for alle parter. Hvert år sælger vi mere end 2.000 køretøjer, og vi er altid på udkig efter brugte biler, som er egnet til eksport. Måske er det også din?

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Det var nemt!

Tirsdag så han bilen og prøvekørte den! Eftersom bilen var som lovet, så overførte de straks pengene og handlen gennemført! Nemmere og bedre kan det vist ikke gøres - tak for handlen!

17 de março de 2026

Hej Erik

Tak for anmeldelsen og tak for handlen! Dejligt at høre, at salget af jeres Ford Kuga gik nemt, og at du var godt tilfreds med Rickis hjælp.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen hos os en anden gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

God og professionel håndtering af vores handel

Og ligeledes en venlig behandling af chaufføren, Daniel, som hentede bilen.
Jeg kan kun anbefale Yupex Trading, som har givet en professionel håndtering hele vejen igennem.

9 de março de 2026

Hej BS

Tak for anmeldelsen og tak for handlen! Det er dejligt at læse, at I fik en god pris for jeres Dacia Duster, og at både Ricki og Daniel var med til at sikre jer en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du deler din feedback med os.

Solgt min Audi a6’er til dem

Solgt min Audi a6’er til dem, alt var perfekt hele vejen, de udviste stor forståelse og god kommunikation og toldmodighed. Jeg kan varmt anbefale at sælge jeres bil til dem.

23 de fevereiro de 2026

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse og tak for handlen. Det er rigtig dejligt at høre, at alt gik, som det skulle med salget af din Audi A6, og at du har oplevet god service fra vores side af.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tak for en god handel

Tak for en god handel, jeg solgte til Ricki, jeg fik en ok pris for min Dacia Duster 4x4 , super nemt, ingen bøvl, og wupti pengene var på kontoen.

Hilsen Kennet

17 de fevereiro de 2026

Hej Kennet

Tak for din anmeldelse og tak for handlen! Det er dejligt at høre, at salget af din Dacia Duster gik nemt og uden bøvl, og at Ricki sørgede for en god oplevelse.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Lost time, search a different business!

17 de fevereiro de 2026

Hi Mihark

Thank you for your review.

I'm really sorry to hear that you felt you wasted your time with us, and that our offer came across as offensive. That was definitely not our intention.

We would very much like to help find a solution. You are more than welcome to contact us directly by email at kontakt@yupex.dk or by phone at (+45) 86 93 71 23, so we can look closer into the matter.

Best regards,
Kristoffer from YUPEX Trading

Professional

Professional , venlig service. Kan kun anbefales. Alting gik nemt og meget tilfredstillende.

15 de dezembro de 2025

Hej Nicola

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en professionel og venlig service, og at alting gik nemt og gnidningsfrit for sig.

Vi sætter stor pris på din anbefaling!

salg af min varebil

salg af min varebil hurtigt svar lynhurtig afregning og afhentning af af køretøjet
alle aftaler overholdt til punkt og prikke
alt i alt en god oplevelse meget profesionelt

9 de outubro de 2025

Hej Frank

Tak for din anmeldelse og tak for handlen! Det er rigtig dejligt at læse, at salget af din varebil gik nemt, og at du oplevede en professionel proces, hvor alle aftaler om afregning og afhentning blev overholdt til punkt og prikke.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Helt igennem ordentligt firma

Virkelig fin og meget venlig kommunikation.
Alt gik stærkt fra første henvendelse til afhentning af bilen. Og pengene blev overført før de kørte afsted ved bilen.
Kan varmt anbefale Yupex

11 de setembro de 2025

Hej Stine

Tak for din anmeldelse og tak for handlen! Det er dejligt at læse, at I fik et godt bud på jeres bil, og at hele forløbet med kommunikation, afregning og afhentning gik stærkt og gnidningsfrit.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Ricky

Super service kan kun anbefales 10 stjerner herfra 15 til chaufføren 😀👍

14 de agosto de 2025

Hej Arne

Tak for din anmeldelse og tak for handlen! Det er vi godt nok glade for at læse – hele 10 stjerner til os, og endda 15 af slagsen til chaufføren. Det vil jeg helt sikkert sørge for at give videre til både chaufføren og Ricki.

Vi sætter stor pris på din anbefaling. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Super nemt og lige til

Super nemt og lige til :) Hele vejen fra vi taler med Ricki til bilen er afhentet :)
Og alt foregik uden nogen for for problemer

18 de agosto de 2025

Hej Jane

Tak for din anmeldelse og tak for handlen! Det er rigtig dejligt at høre, at hele processen var super nem og gik helt uden problemer – lige fra snakken med Ricki til selve afhentningen af bilen.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord og på, at du deler din oplevelse. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

De holder

De holder, hvad de lover
Der er styr på tingene, professionel
Penge og afmelding kommer hurtigt

6 de fevereiro de 2025

Hej Finn

Tak for din anmeldelse og tak for handlen. Det er dejligt at høre, at du oplevede en professionel proces, og at alt omkring afregning og afmelding af bilen gik hurtigt og lige efter bogen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang.

Kristoffer fra YUPEX Trading

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais