hier een zadelkruk besteld. Zeer snelle levering, veel keuze en opties. De kwaliteit lijkt goed, maar de tijd zal het leren. 2 verbeterpuntjes, zou iets netter mogen worden verzonden en een iets duide... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Uitstekende ervaring met dit bedrijf! Betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend. Kortom, hier is, en voel je je koning als klant. Na al bijna 2 jaar heel veel plezier gehad te hebben van mijn zadelkruk die... Ver mais
Zadelkruk comfort "hoge uitvoering" met gel wielen besteld. Werd de volgende dag geleverd maar bleek net te hoog. Gebeld en wederom de volgende dag werd er een "standaard gasveer" bezorgd welke simpel... Ver mais
Inmiddels ben ik zo'n twee maanden in het bezit van mijn zadelkruk en ik ben er erg blij mee. Het advies wat ik kreeg voor de robuustere wielen voor mijn werkplaats was heel fijn en de zithoogte is oo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Zadelkruk Nederland is dé specialist op het gebied van ergonomische zadelkrukken voor professionals en thuiswerkers. Vanuit onze eigen fabriek ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige zadelkrukken die bijdragen aan een gezonde en actieve werkhouding. Doordat wij in eigen beheer produceren, kunnen wij snel anticiperen op specifieke klantwensen, maatwerkoplossingen bieden en ons assortiment voortdurend uitbreiden en verbeteren. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Daarom bieden wij standaard een 30 dagen proefperiode aan. Zo krijgt iedere klant ruim de tijd om onze producten uitgebreid te testen in de eigen werkomgeving. Bevalt het niet? Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Daarnaast geven wij met vertrouwen maar liefst 5 jaar garantie op onze zadelkrukken – een bevestiging van de duurzaamheid en kwaliteit waar wij voor staan. Wij geloven in persoonlijk contact en duidelijke service. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op via info@zadelkruknederland.nl of bel ons op 030-3690314. Ons team staat klaar om u deskundig en vriendelijk te helpen. Bij Zadelkruk Nederland combineren wij ergonomie, kwaliteit en service – voor gezond en comfortabel werken. Heeft u bij ons een product gekocht en wilt u een review achterlaten, doe dit dan via Trustpilot op onze pagina. Met hartelijk groet, Team Zadelkruk Nederland
Informações de contacto
Anthonie Fokkerstraat 39 - B, 3772MP, Barneveld, Holanda
- 030-3690314
- info@zadelkruknederland.nl
- zadelkruknederland.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês

Resposta da Zadelkruk Nederland
Top zadelkruk.Deze zadelkruk is een heel fijn…
Deze zadelkruk is een heel fijn hulpmiddel in huis. Ik kan nu bij het aanrecht zittende het snijwerk doen. Top!

Resposta da Zadelkruk Nederland
Snel en alles zoals besteld
Snel en alles zoals besteld. Gewoon top.
We genieten elke dag van het product

Resposta da Zadelkruk Nederland
Goede service en goede telefonische…
Goede service en goede telefonische contact.De hengel was kapot door de transport , maar kreeg een nieuwe zitting en lagere veer wat beter voor mij is en zachtere wielen .
Alles is opgelost . Enige optie is dat er niet zo makkelijk is om de veer eruit te krijgen is om de goede op te zetten . Goed bedrijf 👌

Resposta da Zadelkruk Nederland
Speciaal voor rugpatiënten is dit een tip.
De zadelkruk heb ik gekocht bij Zadelkruk Nederland omdat ik niet meer op een "normale" kruk kon zitten met mijn rugpijn. Deze zadelkruk kwam ik vaak tegen in het Zkh in DH en door te vragen aan de arts/assistente waar die zadelkruk te koop was kreeg ik Zadelkruk Nederland te horen.
Speciaal voor rugpatiënten is dit een tip.

Resposta da Zadelkruk Nederland
Ondanks dat de kruk eerst niet geleverd…
Ondanks dat de kruk eerst niet geleverd kan worden, was de communicatie met het bedrijf snel, vriendelijk en behulpzaam. De kruk werd alsnog geleverd, en ik ben er erg tevreden over.

Resposta da Zadelkruk Nederland
Na een klein probleem van de wielen
Na een klein probleem van de wielen, zeer snel en naar tevredenheid opgelost

Resposta da Zadelkruk Nederland
Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten en fijn in gebruik!

Hele fijne klantenservice
Hele fijne klantenservice. Een kruk als cadeau besteld voor mijn schoonzus, deze bleek te laag te zijn. Vriendelijke meneer heeft een hogere tussenstuk toegestuurd voor niks en nu heb ik een hele blije schoonzus :)))

Tevreden
Ik ben er super blij mee, in het weekend besteld en maandag binnen. TOP.

Behulpzaam
Waren zeer behulpzaam toen de voorraad tijdelijk niet overeen kwam met wat op de website aangegeven stond. Uiteindelijk de juiste kruk gekregen.

Resposta da Zadelkruk Nederland
Geen reactie op mijn mail.
Ik stuurde een mail met de boodschap dat de tweede zadelkruk die ik bestelde niet lekker zat en er werd niet op gereageerd.

Resposta da Zadelkruk Nederland
Prima stoel die eenvoudig te monteren…
Prima stoel die eenvoudig te monteren was.