Bare en lille ros her fra. Jeg kan faktisk kun rose jer. Jrg har efterhånden købt en hel del hos jer, og ELSKER bare den måde i er på. I er imødekommende, hjælpsomme, venlige, altid et smil nå... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte en jakke samt en skjortekjole. Begge dele var meget dårlig kvalitet, man kunne se lige gennem stoffet og det føltes slet ikke behageligt. Det skriger langt væk af kina-bras. Handler ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte nogle forskellige stykker tøj, både heldragt, kjole, lang bluse, bukser og skjorte. Jeg havde mine tvivl når de skriver at det ville passe fra S-3XL, jeg har prøvet det før og det passer... Ver mais
A empresa respondeu
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Bare en lille ros her fra.
Jeg kan faktisk kun rose jer. Jrg har efterhånden købt en hel del hos jer, og ELSKER bare den måde i er på. I er imødekommende, hjælpsomme, venlige, altid et smil når man kommer i butikken.
Selv hvis man modtager et stykke tøj, og der er en fejl eller andet, står i klar til at give den bedste service.
( dette har jeg kun prøvet 1 gang og i gave mig ny kjole. Tjekket den for fejl og sådan inden jeg tog der fra).
Stadigvæk trofast kunde hos jer 🤩.

Resposta da ZANCA l SONNE
Jeg havde forudbestilt en kjole, hvor der stod at den forventeligt var på lager i uge 12. Da jeg ikke havde hørt noget i uge 13, kontaktede jeg kundeservice for at få en tidshorisont, da kjolen skulle bruges til et bryllup. Der kom hurtigt svar, om at de forventede at modtage kjolen dagen efter - jeg modtog kjolen et par dage efter, og jeg var meget tilfreds.
Fantastisk oplevelse og service udover det forventelige.
Den Service gør, at jeg som kunde vender tilbage til jeres lækre shop igen og igen.
🙏🏼 tak 💖

Resposta da ZANCA l SONNE
Jeg bestilte en jakke samt en skjortekjole. Begge dele var meget dårlig kvalitet, man kunne se lige gennem stoffet og det føltes slet ikke behageligt. Det skriger langt væk af kina-bras. Handler ikke der igen.

Resposta da ZANCA l SONNE
Købt 2 rebekha t-shirts i L/XL. De er max str M i europæisk str. De skulle være bomuld, men mærkes og ligner mere noget syntetisk lycra artigt noget. Elendig Temu agtig kvalitet.
Ingen retur seddel.

Resposta da ZANCA l SONNE
Købte 2 kjoler online.. ringede næste dag og sagde det hastede med at modtage... rigtig sød og forstående kundeservice. Modtog dagen efter,de fineste kjoler... meget fin service

Resposta da ZANCA l SONNE
Lækkert tøj til gode priser.
Elsker deres ja tak lives.
Skønne piger med smittende godt humør.
Kundeservice er altid klar til at hjælpe.
Dog et “lille” minus: På trods af at jeg er en af de første til at bestille og betale for en vare på deres ja tak lives, så er det sket to gange at jeg får en e-mail dage senere, hvor der står at varen desværre er udsolgt.
De bør huske at tage ordrerne i den rækkefølge som de er givet.
Dog ikke “slemt” nok til at give en stjerne mindre.
Kan helt sikkert varmt anbefales.

Resposta da ZANCA l SONNE
Virkelig god service og hurtig levering har været kunde hos jer i mange år.
Så her kan I trygt handle 👏🏼🫶🏼

Resposta da ZANCA l SONNE
Hold da op en bolche butik hold jer lang derfra de sælger tøj som ikke kan vaskes, heller ikke selv om jeg har puttet tøjet i en vaskepose og håndvasken det. Købte 2 blazer med similisten og der stod fint nok de ikke tålte at blive vasket, men ikke noget om håndvask, jeg skrev til dem og de påstår den slet ikke må vaskes, så skrev jeg tilbage at så skulle de nok skrive at det var en engangs blazer😡 magen til svinestreg desuden er der ikke skyggen af similisten, det er perler der limet på og alt glimmeret er faldet af ved en skånsom håndvask, har aldrig kendt mage til bras. Vil bestemt ikke anbefale den hold jer langt væk fra det firma det er det rene fusk 😡🤮

Resposta da ZANCA l SONNE
Aldrig nogle problemer og det de viser får man ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da ZANCA l SONNE
Jeg fik en kjole allerede dagen efter jeg havde bestilt den fordi jeg skulle bruge den den 7. Februar spurgte jeg om den kunne nå at være fremme til den dag og så kom den allerede dagen efter det kalder jeg service. Tak for god behandling Trine og de andre 2 kjoler kom et par dage efter så jeg er en glad og tilfreds kunde. Knus til jer alle❤️❤️

Resposta da ZANCA l SONNE
Dårlig kundeservice, find en bedre medarbejder

Resposta da ZANCA l SONNE
Købte i slut november en julegave til min veninde fra ZancaSonne.
Den passede desværre ikke og da jeg ville returnere den fik jeg blot af vide at det kunne jeg ikke da de 14 dages returret var overskredet. Det var påkrævet at man skrev til dem EFTER købet, at man skulle have sin returret forlænget da det var en julegave.
Der var ingen hjælp at hente til trods for at jeg henvendte mig lige efter juleaften!!
Jeg synes det bondefangeri af værste skuffe, og vi står nu med en trøje vi ikke kan bruge til noget.
Jeg kommer ikke til at handle ved dem igen.

Resposta da ZANCA l SONNE
Det er første og sidste gang, jeg ønsker mig noget fra denne webshop. Er så skuffet og trist over at både min veninde og jeg føler os bondefanget med en bluse vi intet kan bruge til.
Jeg ønskede mig en skøn bluse i julegave fra jer og glæden var stor juleaften da jeg pakkede den op, men den passede mig desværre slet ikke. Min veninde kontaktede jer straks for at høre om returnering, men her mødte vi en yderst ufleksibel service og skuffende tilbagemelding
At man – særligt op til jul – kun tilbyder 14 dages returret uden nogen form for juleudvidelse, og samtidig forventer, at man efter bestilling vel og mærke selv skal henvende sig for at få udvidet bytteret, er ikke normalt for en webshop.
Resultatet er, at jeg nu står med en spritny bluse, jeg ikke kan bruge. Jeg har aldrig selv handlet hos jer før, og det kommer jeg heller aldrig til fremover. En meget skuffende oplevelse, som gør, at jeg ikke kan anbefale jer – især ikke til gaver!

Resposta da ZANCA l SONNE
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.