Diskriminerende kundeservice med tanke på hvor kunder bor i landet. Pga forsinket postgang tok det lang tid fra bestillingen var sendt fra Zara til jeg mottok pakken. Antok returretten på 30 dagers åp... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Elendig kundeservice, veldig lite hjelpsomt. Qr-koden i appen skal fungere for retur, det gjør den ikke. Fikk ingen hjelp til å ordne opp i det og de sendte heller bare retur-etikket på e post flere... Ver mais
Kundeservice er helt krise. I flere dager nå. De snakker helt klart ikke norsk, å bare oversetter det du skriver. Så det blir misforståelser hele tiden. De klarer ikke å svare deg på helt enkle spør a... Ver mais
Vi kjøpte 10 par bukser som alle viste seg å være ubrukelige fordi strikken i linningen mistet elastisiteten etter kun en gangs bruk. Buksene ble kjøpt hos Zara på Las Vistas, Tenerife. Vi tok dem me... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Dårligste kundeservice. De fjerner penger fra kortet ditt og de skylder systemet
Dårligste kundeservice. De fjerner penger fra kortet ditt uten at du har fått produktet. Politianmeldt.
Svært dårlig kundeservice
Svært dårlig kundeservice. Svarer ikke på chat og ingen mulighet til å kontakte på mail eller per telefon.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice! Chatten er helt ubrukelig og de bruker laaang tid på å svare.. og nå de svarer, er svaret så enkelt idiotisk som «vet ikke».
Jeg har til nå ikke fått tilbakebetalt for en vare som ble kansellert (De hadde ikke varen på lager) serviceagenten svarer med å si «jeg har bedt de sende refusjon nå» nå jeg spør om hvor lang tid det tar og om jeg kan få en bekreftelse.. null svar!
Gi de et kurs i kundeservice!!
De aner ikke hva kundeservice er, umulig å få kontakt med de!!!
Leverte ikke online bestilling
Bestilte flere ting 10. juni. Fikk bestillingsbekreftelse, med anslag om levering 21. juni. Tok kontakt 29. juni da jeg fortsatt ikke hadde fått pakken og det stod på sporingen at bestillingen ikke var behandlet eller klargjort enda. Når jeg tok kontakt ble chatten brutt sikkert 10 ganger før jeg endelig fikk snakke med en fra kundeservice. Han sa han hadde snakket med lageret og garanterte at bestillingen min ville bli sendt innen 3 arbeidsdager og at alt jeg hadde bestilt ville bli sendt, selv om noe av det nå stod som utsolgt på nettsiden. De tre dagene kom og gikk og bestillingen min stod fortsatt ikke som behandlet, så jeg kontaktet kundeservice igjen. Fikk da bekreftet at de ikke ville kunne sende min bestilling, men jeg hadde nok misforstått kundeservicemedarbeideren som hadde garantert at de kunne sende bestillingen min. Enden på visa ble at jeg ventet 3 og 1/2 uke uten å få noen ting.
Elendig kundeservice
Fikk bare en av 2 pakker - flere av klærene er i sett så denne pakken jeg fikk er ubrukelig uten den andre pakken. Får ikke tak i noen på kundeservice - prøvd på chat i 3 dager nå. Ingen info hvor pakke nr 2 er. Alle telefonnummere jeg har prøvd å ringe er ubrukelig - ingen tlf. nummer som funket av de jeg fant på nett!!!! Er veldig skuffet.
Returnerte en jakke i feil størrelse
Returnerte en jakke i feil størrelse, fikk ny størrelse som heller ikke passet og som ble returnert. De har trukket penger for jakken jeg returnerte, og nå krever de penger for jakken de mottok i bytte. Fikk etter 2 timer på chatten snakket med en kundebehandler som bekrefter at de har mottatt begge returer, men han logget av etter å ha bekreftet det! Elendig kundeservice! Skal aldri handle derfra igjen!
elendig kundeservice
bestilte en jakke som ikke passet. returnerte den for over 2 uker siden. har ikke fått noen mail, og det er helt umulig å få tak i kundeservice! skjønner ikke at det er mulig
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice… vært innom 5 ulike chatter og får ingen svar. Tilrettelegger for de med ordrenummer og ID på plagg men personene jeg prater med bare slutter og svare… får beskjed om å vente et øyeblikk takk også går det over 30 minutter uten at noe skjer… kommer nok aldri til å handle på Zara igjen for dette er helt tragisk…
ELENDIG KUNDESERVICE
ELENDIG KUNDESERVICE! Forferdelig kundeservice. Ingen hjelp å få noen plass. De har kun en chatte side og en facebook side hvor man kan kontakte dem. På chattesiden avsluttet de samtalen fordi de ikke klarte å svare på spørsmålene. Fikk heller ingen hjelp på facebook. Skulle returnere noen varer kjøpt fra nettsiden deres. Har ikke en Zara butikk i nærheten og har ikke en printer. Fikk beskjed om å dra på et kjøpesenter med noen venner å printe ut retur vedlegget??? Hvor I F kan man printe ut på et kjøpesenter?? De har ingen andre tilretteleggelse for oss som ikke har printer, de sender altså ikke retur vedlegg i posten som de fleste andre butikker gjør om en ikke har printer. Hold dere langt unna zara!
Ubrukelig app …
Jeg skulle gjerne å legge inn en bestilling, i tillegg til en bursdagsgave. Det kan ikke levere til min adresse, ikke til noe hente plass, bare på butikk, men her ikke finnes lengre Zara butikk, og jeg avinstallert deres App. Ubrukelig app , det har jeg aldri opplevd tidligere. Jeg som bor i stor by. Så skuffende 😖
Zara mottok returen for over 2 uker…
Zara mottok returen for over 2 uker siden. Purret på dem 3 ganger om hvor refusjonen er. Får ingen svar annet enn å KANSKJE få svar om ytterligere en uke. Det er helt utrolig. Om du handler fra Zara, bruk hvertfall ikke bankkort, bruk klarna.
Siste gang jeg gidder å bestille fra Zara
Kunne man gitt 0 så hadde de fått det
Kunne man gitt 0 så hadde de fått det! ELENDIG!!! kundeservice. Har ventet 2 timer på svar. Når man endelig får respons avslutter de chatten!!!
Helt ubrukelig kundeservice
Helt ubrukelig kundeservice. Her må forbrukertilsynet på banen og få ordnet opp. Ikke mulig å ringe Zara i Norge. Blir henvist til ubrukelig chat hvor de legger på om spørsmålene blir for vanskelige.
Jeg har bestilt fra Zara for første…
Jeg har bestilt fra Zara for første gang nylig, ville returnere to av plaggene da de ikke var slik jeg trodde men har ventet i chat på kundeservice i over 1 time uten å få tak på noen 2 ganger i dag! Jeg har ikke tid til dette.. det er det ingen som har.. skal ikke være så vanskelig å bare få en returlapp, og jeg bor ikke nærme en Zara butikk. Fine klær men kundeservice er ekstreemt dårlig, så dårlig at klærne ikke er verdt det..
Elendig returordning
Elendig returordning! Ifølge info i bestillingsbekreftelsen skal man "søke om retur" ved å bruke en lenke som fins i mailen. Dette ble starten på en loop som gjorde at returen ble umulig å få til. Til alt overmål har alle Zara-buksene vi har kjøpt, revnet bak langs lomma.
Dette var helt forbanna dårlig
Dette var helt forbanna dårlig! Jeg hadde bestilt en genser den 28 mars. fikk ny dato på når den skulle bli sendt og da sa de 6-10 april(forsinket dato) jeg tenkte at det gikk greit og det er sikkert normal. 14 april kontaktet jeg posten fordi på appen hadde jeg ikke fått en eneste oppdatering. De sa at de ikke hadde mottat genseren engang. Jeg kontaktet zara og de sa at de ikke hadde sendt den engang, ETTER 17 DAGER så var den ikke sendt. Burde ha fått en tilgodeslapp men fikk heldigvis en refusjon.
REALLY BAD CUSTOMER SERVICE!!
REALLY BAD CUSTOMER SERVICE!!
I was by Zara - Carl Johan, on friday 17.03.23.
My friend and I was shocked on your customer service.
I wanted to try this long, pretty skirt, but the size xs was not to find in the store.
I see the same skirt hanging on the mannequeng, in the right size xs, so I kindly ask one of your workers, if she can help me with the size and that the last xs is hanging on the mannequeng.
She refusert to take the skirt of the mannequin and sends me to try to find the right size of skirt, in another Zara store, in Bogstaveien.
As i told her, this was the first time ive ever experience a worker refusing to help, when the right size is not to find hanging in the store, but right in front of her on the mannequeng. This has never been a problem in other stores before.
No, she refuses again, telling us to go to Zara, in Bogstaveien.
Ive never been so unhappy and treatened this way before, crazy!
We didnt want to argue with her or make a scene, so we went away shocked, without no purchase from your store. Better spend the money other places, where at least they care about the customer.
Betale for varer man har returnert!
Jeg returnerte noen varer, og siden vi ikke har Zara i min by, så sendte jeg det istedenfor å returnere i fysisk by. Når jeg fikk oppdatert faktura fra klarna, sa de at den ene varen ikke var med, så jeg må betale for en vare jeg har sendt til dem i retur…. Skikkelig forbanna.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.