Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos de beleza
  2. Decoração e Design de Interiores
  3. Loja de lembranças

Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

76 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect voor de sauna en Turks bad

Perfect voor Turks stoombad

4 de setembro de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een review achter te laten, dat stellen we absoluut op prijs. Geniet van de magie van de producten.

Snel en efficiënt

2 de setembro de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze positieve beoordeling.

Classificada 2 em 5 estrelas

Paketim acilmis bir sekilde teslim…

Paketim acilmis bir sekilde teslim edildi, siparis ettigim urunun uzerinde hic bir bilgi yoktu. Kucuk bir sise icerisinde toz halinde birsey teslim edildi. Kullanirken acaba birsey olurmu diyede suphelerim oldu. Daha fazla ozen gosterebilirdiniz, diye dusunuyorum.

7 de julho de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Paketinizin açılmış şekilde ulaşmış olması ve ürünle ilgili şüpheleriniz olduğunu duymak bizi üzdü; her siparişi özenle ve sevgiyle hazırlamaya çalışıyoruz.

Ürün bilgilerini mümkün olduğunca açık ve anlaşılır şekilde sunuyoruz; ancak beklentinizle tam örtüşmemiş olması bizi düşündürdü. Sizi memnun etmek bizim için önemli. Dilerseniz birlikte en uygun çözümü bulabiliriz.

İade sürecimiz hakkında bilgiye web sitemizden ulaşabilirsiniz veya doğrudan bizimle iletişime geçerseniz, memnuniyetle adım adım yardımcı oluruz.

Işığın ve güvenin eşliğinde,

Klantvriendelijkheid ten top!!

Zoals altijd zeer klantvriendelijk geholpen.

27 de junho de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen, Roberto. Wat prachtig om deze mooie woorden te mogen ontvangen!

Met dankbaarheid en liefde,

Snelle levering!

5 de junho de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor het vertrouwen en deze positieve beoordeling.

Met een sprankje licht en zachtheid,

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet naar wens !

Niet naar wens !! Verpakking geopend en ook gebruikt waarschijnlijk!
Niet bereikbaar voor retour!
De eerste bestelling en de laatste

4 de junho de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de review en wat spijtig om te vernemen dat de bestelling niet goed is aangekomen. Wij verkopen uiteraard geen gebruikte producten en hadden dit graag opgelost.

We hebben daarom direct de gegevens nagekeken, maar zien helaas niet terug dat er geprobeerd is om contact op te nemen. Onze retour procedure is terug te vinden op de website. Neem gerust contact met ons op als je er niet helemaal uitkomt.

Met een sprankje licht en zachtheid,

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer tevreden over dit product

snelle service en levering, het product is precies geleverd zoals het aangeboden werd. ik ben er zeer tevreden mee.

22 de maio de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Bedankt voor de positieve review. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Met liefdevolle aandacht,

Classificada 4 em 5 estrelas

Snel geleverd

15 de maio de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een review te plaatsen. We waarderen dit ontzettend en vinden het fijn om te vernemen dat je blij met onze service bent.

Graag tot ziens op Zenay.nl

Zeer netjes opgelost door Zenay

Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen
Super netjes van Zenay, de fout lag hier bij PostNL

18 de abril de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze positieve review, Patrick. We zijn blij dat de tweede zending goed is aangekomen en wensen veel plezier van de bestelling! Graag nog eens tot ziens bij Zenay Cosmetics!

Super service

Super service! Pompje werkte niet, als oplossing is de volgende dag een nieuw product verstuurd. Verder erg vriendelijk geholpen! Bedankt!

5 de abril de 2023

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de positieve terugkoppeling, Hester!

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen zo in ieder geval voldoende van dienst te zijn geweest. We wensen je veel plezier van de producten en van harte welkom terug.

Met liefdevolle aandacht,

Resposta da Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de genomen moeite om een review te plaatsen. We waarderen dit ontzettend en vinden het fijn om te vernemen dat je blij met onze producten bent.

Graag tot ziens op Zenay.nl

Team Zenay Cosmetics

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.