Zencardmarket Opiniões 12

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

12 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Geweldige winkel

Geweldige winkel! Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer weer super tevreden. De prijzen zijn eerlijk, de verpakking zorgvuldig en de levertijd iets langer dan normaal. Maar ZenCardMarket verdient absoluut 5 sterren van mij!

2 de junho de 2026

topkwaliteit

Ik ben super blij met mijn bestelling! De japanse booster box was perfect verpakt. ZenCardMarket is vanaf nu mijn vaste shop voor Pokémon kaarten!

3 de junho de 2026

Top levering

Top, ik was eerst wat sceptisch, maar bij de levering zijn mijn verwachtingen overtroffen. Als verzamelaar was ik ook erg te spreken over de manier waarop de bestelling was verpakt. Bedankt, Zencardmarket !

9 de junho de 2026

Aanrader voor One Piece fans

Eindelijk een Nederlandse shop die écht Japanse One Piece sets verkoopt. Kwaliteit is perfect en de klantenservice reageerde snel op mijn vraag.

8 de maio de 2026

Resposta da Zencardmarket

Wat fijn om te horen! One Piece is echt een geweldige serie om te verzamelen. Bedankt voor je vertrouwen in ZenCardMarket, tot de volgende bestelling!

Wachten waard!

De levering duurde iets langer dan verwacht, maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de kwaliteit van de box. Alles 100% sealed en authentiek. Zeker de moeite waard!

14 de abril de 2026

Resposta da Zencardmarket

Bedankt voor je begrip en eerlijke review! We begrijpen dat wachten niet altijd makkelijk is, maar we zijn blij dat de kwaliteit de verwachting overtrof. 100% sealed en authentiek, dat is waar we voor staan!

Leuk assortiment

Leuk assortiment, prijzen zijn goed! Iets langer moeten wachten op mn bestelling, maar dat was het zeker waard! :) ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

19 de maio de 2026

Resposta da Zencardmarket

Wat leuk om te horen, bedankt! We werken continu aan ons assortiment en scherpe prijzen. Sorry voor het iets langere wachten, we kijken ernaar uit je de volgende keer nog sneller te bedienen. Tot snel!

Uitstekend!!

Ja gewoon super goed echt helemaal niks te klagen uitstekend!

20 de maio de 2026

Resposta da Zencardmarket

Uitstekend, dat horen we graag! 🙌 Dankjewel William, fijn dat alles top was. Hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

leuke site en leuke producten

leuke site en leuke producten. bestelling geplaatst en ben er heel erg blij mee! Dankjewel!!

19 de maio de 2026

Resposta da Zencardmarket

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🙏 Blij dat je de site en producten leuk vindt. Hopelijk tot de volgende bestelling!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.