Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Juice retreat i Marrakech medZen Luxury er den ULTIMATIVE forkælelse. Alt er planlagt til mindste detalje og alt handler om dig; din krop, dit sind og din velvære. Hotel Les deux tours er luksus, utro... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har været på Retreat på Langeland og blev atter imponeret over hvad B:A:M kan gøre for både krop og sjæl. Såvel B:A:M træningen som yoga undervisningen var helt i top 🙏 Zen Luxury Travels havde sørg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

På vej hjem fra det mest fantastiske yoga retreat i Thailand. Turen overgik alle forventninger - både hvad angår instruktøren Bettinna Delfs, Pimalai Resort, gæstfriheden, service og ikke mindst maden... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Er lige kommet hjem fra det skønneste og mest fantastiske powerretreat på Sri Lanka. Sikke en oplevelse... wauuu! Alt var utrolig godt tilrettelagt og velplanlagt, så min ego-rejse kørte i olie, yoga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de informação turística
  2. Agência de turismo
  3. Agência de viagens
  4. Operador turístico

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi er taknemmelige over at have fået muligheden for at tilbyde dig rejser, der viser dig vejen “hjem”. Rejser, der vil sætte sine spor i krop, sind og sjæl og skabe ro, balance og endnu mere livsglæde. Der vil blive renset ud i gammel bagage, som krop og sind har det bedre uden og du får nogle gode vaner og positive tanker med hjem, så du kan blive den bedste udgave af dig selv. Vi håber, at du her på siden vil finde en rejse, der passer dig og kan give dig lige det, som du og din krop har brug for.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,7

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Meditation og masser af kærlighed

Jeg har rejst rigtig mange gange med Zen Luxury Travels og min seneste rejse var et meditations retreat til Sjøvik hvor meditations mesteren Jesper Westmark har en ødegård.
Det var den bedste rejse med en skøn blanding af meditation og flittig brug af svedehytten. Hele stedet og menneskerne bag emmer af kærlighed og oprigtig omsorg.
Jeg kommer snart igen og vil til enhver tid vælge Zen Luxury Travels som arrangør af retreats❤️

21 de julho de 2020
Opinião espontânea
logótipo da Zen Luxury Travels

Resposta da Zen Luxury Travels

Tusind tak Mette - det er en stor glæde og fornøjelse at have dig med på retreats med os. Tak for de pæne ord. De allerbedste hilsner Zennie

Classificada 5 em 5 estrelas

Når en rejse kan ændre et liv ...

Dette er den varmeste anbefaling man kan give en rejsearrangør … Jeg tror jeg har rejst omkring 10 gange med bureauet. Alene, sammen med min mand et par gange og med nære venner. Min første rejse var så transformerende, at jeg besluttede mig for at ændre mit liv fuldkommen efter hjemkomsten. Intet er overladt til tilfældighederne. Selv de mindste detaljer er der taget hånd om kærligt. Både krop og sjæl næres på et dybt plan. Tak ...

21 de julho de 2020
Opinião espontânea
logótipo da Zen Luxury Travels

Resposta da Zen Luxury Travels

Kære Pernille.
Tusind tak for dine pæne ord. Det har været en stor fornøjelse at have dig med på rejserne. Vi håber på flere gladelige gensyn med dig og din mand. De allerbedste hilsner Zennie

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais