SCAM
SCAM, zwyczajny scam. Po 1 zgłaszanie dłużników itp nic nie daje, po 2 jeżeli ktoś się zdecyduje na współpracę z tym ulepionym z **** przedsięwzięciem to proszę się przygotować na przekazywanie waszych danych komu popadnie, będą do was dzwonili, minimum 10-20 telefonów miesięcznie które mają za zadanie po prostu was wyprowadzić z równowagi. Kolejna sprawa czyli podwyżki w trakcie trwania umowy. Przemiła Pani zadzwoniła, że podnoszą mi teraz cenę o 30/40%, oczywiście naciskała bardzo żebym przez telefon powiedział że akceptuję i tyle ode mnie potrzebuje. Jak zapytałem co się stanie jak nie zaakceptuje to powiedziała że sama nie wie. Nie zaakceptowałem więc i magicznie podwyżki już nie było. Kolejna sprawa to umowa. Oczywiście jak podpisujecie umowę na 12/24msc to nie wygasa ona w momencie kiedy termin dobiegnie końca. Wygasa ona dopiero jeżeli wyśle się list do siedziby przed upływem terminu na umowie, inaczej przechodzi na czas nieokreślony xd. PA TO LO GIA. Oczywiście telefony w stylu jest Pan w 1% naszych klientów, zapraszamy na konferencje gdzie wręczymy złotą nagrodę czegoś. ŻART - nie używałem tego krd, nie zgłaszałem żadnych faktur, dosłownie miałem dodane 2 faktury opłacone i wrzuconego jednego dłużnika. Oczywiście dłużnik jak odebrał od krd to się rozłączył i na tym to ich ściganie dłużnika się zakończyło. Odradzam każdemu kto się zastanawia czy ma to jakiś sens - NIE MA ŻADNEGO. Czekam aż ktoś się tym oszustwem zajmie.