Zilksleep Opiniões 72

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Weer een narcistisch bedrijf dat je bombardeert om een review te schrijven. Bij deze, wil je een product bestellen waar je inbox schoon blijft moet je vooral hier niet bestellen

Classificada 5 em 5 estrelas

This silk pillowcase is a beauty sleep essential! Its smooth surface reduces skin friction, leaving me waking up with softer, more radiant skin. Plus, it's been a game-changer for my hair, minimizing... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles super. Schnelle Lieferung in schönen Kartons. Die Kissenhüllen passen perfekt. Auch gut als Geschenk geeignet. Zum Glück mit Reißverschlüssen ausgestattet. Vielleicht gibt es ja bald auch mal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een heerlijk zachte kussensloop en fijn materiaal, ik ben helemaal om! M’n haar zit ‘s ochtends een stuk beter en glanst en ik heb in ieder geval geen vouwen van een normaal kussensloop meer in mn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Elevating beauty and skin wellness with premium silk pillowcases Welcome to Zilk, your premier destination for indulgent silk pillowcases crafted to preserve natural beauty and promote skin health. Our exquisite collection boasts the finest 25 momme silk, sourced exclusively from 6A 100% mulberry silk. Elevate your beauty routine effortlessly with Zilk, where luxury meets skincare perfection. Explore our range today and invest in your beauty sleep with confidence.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

72 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Spam

20 de abril de 2026
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede investering

Wel wat aan de dure kant, maar ik ben wel blij dat ik de kussenslopen heb besteld. Heb geen ervaring om te kunnen zeggen of dit een redelijke prijs is. Ondanks de prijs is het wel een investering.
Vraag me alleen af hoe de bacteriën worden gedood als je de slopen alleen op 30 graden mag wassen?

17 de setembro de 2025
logótipo da Zilksleep

Resposta da Zilksleep

Heel erg bedankt voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kussenslopen. ❤️

Goede vraag over het wassen op 30°C, onze zijde is verrijkt met zilverionen, die van nature helpen om de groei van bacteriën te remmen, zelfs bij lage temperaturen. Zo blijft de stof fris, terwijl de delicate vezels beschermd blijven.

Mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag. Nogmaals bedankt dat je voor ZILK hebt gekozen!

Goede prijs-kwaliteit

Snel geleverd, goede prijs, fijne zijde, mooi afgewerkt. Hopelijk gaat de kussensloop ook lang mee. Slaapt heerlijk met je hoofd op zijde. Jammer dat er beperkt assortiment is.

6 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

I feel tricked. No reaction on my request.

I wanted to return the product because it didn't fit, but following the ruturning orders the only answer I got is: Thanks for buying our product.

I'm not satisfied here. It's an expensive product and such a reaction is simply unacceptable. Last time I bought something.

22 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een goede ervaring met Zilk…

Ik heb een goede ervaring met Zilk sleep. Ik had 2 x een kussen sloop in een zelfde kleur besteld, kreeg de volgende dag mijn bestelling al binnen. Helaas een sloop in een andere kleur. Contact gezocht en binnen 1 uur reactie terug. Ik kreeg een nieuwe kussen sloop in de goede kleur en de verkeerde kleur sloop mocht ik gewoon houden. Erg vriendelijk en zeer netjes opgelost. De zijden slopen slapen prettig en het lijkt er op dat mijn haar minder te lijden heeft dan voorheen met een katoenen kussen sloop. Ik ben een heel tevreden klant.

25 de setembro de 2025

100% tevreden!!

5 Sterren ! Vanwege de mooie kwaliteit van de kussenslopen en de haarscrunchies. Mijn haar is zichtbaar gladder smorgens. Maar de service is oprecht net zo goed. Je kunt met een gerust hart op deze site bestellen- 100% betrouwbaar en dank daarvoor

22 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Empfehlung! Alles super!

Auch gut als Geschenk geeignet. Zum Glück mit Reißverschlüssen ausgestattet.
Vielleicht gibt es ja bald auch mal Bettbezüge! Werde bestimmt immer wieder nachbestellen!

9 de abril de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

great

little complications with the package (don‘t use a package station) but it arrived and i‘m really happy.

11 de abril de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.