produkten zijn perfect afgewerkt, alles volgens opgegeven maten. Ook de mogelijkheid en het gemak om de produkten volgens tekeningen naar gewenste maat te bekomen is top en zeer gemakkelijk. En ook de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Snelle levering, goed product, alles volgens afspraak gelopen. Bezorgdienst (PostNl) was minder geslaagd. Namen niet de moeite om de poort te openen om het pakket af te geven.
Bestelproces ging prima met duidelijke opties voor het maatwerk van zinken trim. Materiaal is kwalitatief en was deugdelijk verpakt en volgens instructie geleverd. Bezorger wist zelfs mijn naam. Er... Ver mais
zeer tevreden, juiste prijstelling, levering volgens afspraak, perfect, top! bezorgdienst zeer correct, volgens afspraak op de afgesproken plek, kwaliteit was ok.
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Zinkbouwmarkt.nl is de nr.1 webshop voor Zinken dakgoot & regenpijp onderdelen
Informações de contacto
Kleingaalseweg 6, 5374CV, Schaijk, Holanda
- 0486-764777
- info@zinkbouwmarkt.nl
- zinkbouwmarkt.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ik bestel b37 bakgoot 12 m ,ik krijg ze…
Ik bestel b37 bakgoot 12 m ,ik krijg ze binnen ze passen niet eens
Bestel er nooit meer wat

Resposta da Zinkbouwmarkt
De beugels van de dakgoot pasten niet…
De beugels van de dakgoot pasten niet goed.heb ze met pijn en moeite iets in de vorm van de dakgoot gedrukt.en dakgoot iets beschadigd tijdens het vervoer.

Resposta da Zinkbouwmarkt
Geweldig goede ervaringen …
We hebben voor de 2e keer een grote bestelling gedaan bij zinkbouwmarkt en het ging net als de 1e keer super! De goederen worden snel en goed verpakt geleverd en de maten die we door hebben gegeven kloppen exact! De prijs/kwaliteitsverhouding is prima!
Kan de site iedereen aanraden. Heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen
alles lekker duidelijk op de site en de…
alles lekker duidelijk op de site en de bezorging was top en ook zeker het zink was heel netjes
Kant en klaar en goed
Bakgoot op maat besteld
Ik kon hem zo monteren zoals hij is
Niet goedkoop maar geld zeker waard
Zeer snel geleverd,vermeld dat hij naast de voordeur neer gelegd mocht worden maar ik was 'wel' thuis jammer dat er niet wordt aangebeld .
Verder perfect
Lijkt een prima bedrijf voor…
Lijkt een prima bedrijf voor standaardproducten, maar voor maatwerk helaas geen goede ervaring. Ik heb een prijsopgave aangevraagd en kreeg geen bevestiging dat deze in behandeling was. Na telefonisch contact werd beloofd dit snel op te pakken, maar twee weken later nog steeds niets vernomen. Dat komt niet erg professioneel over.

Resposta da Zinkbouwmarkt
alles volgens afspraak geleverd.
Prima indruk van alle stappen
Makkelijk bestellen, keurig verpakt. Snel geleverd. Communicatie netjes. Prima spul. Zou niet weten waarom ik minder als 5 zou beoordelen.
Een goed passend product heel…
Een goed passend product heel functioneel en strak ontwerp.
De mastgoot van 393cm
De goot is perfect ook de maatvoering en de beugels zijn degelijk. De levering was volgens afgesproken zeer correct. Ik ben zeer tevreden. Dankjewel.
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, duidelijke website, snelle en zeer vriendelijke bezorging. Volgende keer weer, top!!!