Zita Home Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel, correct, persoonlijke benadering, mooie kwaliteit tafel (mangohout), goede leveringsdienst met montage. Wellicht handig om voor de monteurs een handleiding van de montage mee te geven. Ik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Sobre Zita Home

Bij Zita Home draait alles om warmte, karakter en persoonlijke aandacht. We zijn gespecialiseerd in mangohouten tafels met een stoere uitstraling – van ronde eettafels tot stijlvolle salontafels. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld: geen honderden varianten, maar juist dát wat werkt in elk interieur. En daarbij staan we altijd voor je klaar met eerlijk advies en snelle service. Want een tafel koop je niet zomaar – die kies je met gevoel.

Onze belofte

Over Zita Home
Bij Zita Home geloven we dat een sfeervol interieur begint met meubels die karakter uitstralen én passen bij jouw levensstijl. We zijn gespecialiseerd in mangohouten eettafels en salontafels met een stoere, warme uitstraling. Persoonlijk contact en snelle service staan bij ons voorop. Geen eindeloze keuzes, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment waar we écht achter staan. Of je nu op zoek bent naar een complete eetset of een los meubelstuk – we denken graag met je mee, zodat jouw huis een plek wordt waar je je thuis voelt.

Onze bezorgingbelofte

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd

Gratis thuis bezorgd binnen 5 werkdagen, eettafels worden zelfs gemonteerd
Bij Zita Home houden we van helderheid én gemak. Daarom bezorgen wij al onze meubels gratis bij je thuis, binnen 5 werkdagen. En het mooiste? Onze eettafels worden zelfs voor je gemonteerd. Geen gedoe met schroeven of handleidingen – wij zorgen dat jouw tafel stevig en netjes op z’n plek komt te staan. Zo kun jij direct genieten van je nieuwe aanwinst, zonder extra kosten of stress.

Informações de contacto

Ontdek onze combi deals

Speciaal samengesteld: onze populaire eettafels met prachtige stoelen

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

535 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

204 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Van bestellen tot levering is alles…

Van bestellen tot levering is alles perfekt verlopen! Ook het kontakt met de transporteur.
Tafeltjes zijn prachtig!

7 de julho de 2026

Resposta da Zita Home

Hier worden wij blij van! Wat fijn te horen dat alles naar wens in verlopen. En minstens zo belangrijk, dat de tafeltjes helemaal naar uw wens zijn.

Geniet van de mooie aankoop en graag tot een volgende keer.

Classificada 3 em 5 estrelas

Matig

Tafel is heel mooi, levering was goed. Maar na 2 dagen was er al wat verf af en zie je de lijnen van hoe die in elkaar is gezet in tafel. Straalt daardoor niet mooi uit

2 de julho de 2026

Beste mevrouw Harms,

Hartelijk dank voor uw review. Dat het tafelblad twee dagen na ontvangst kleurvermindering toont vinden wij verrassend en dat hoor natuurlijk niet! Onze doelstelling is dat elke klant 100% tevreden moet zijn met zijn/haar bestelling. Daarom komen wij graag met u in contact.

Wij geven op onze website ook adviezen aangaande het onderhoud van mangohouten meubels. Onze tafelbladen zijn gewaxt en kunnen het beste worden afgenomen met een licht vochtige doek zonder schoonmaakmiddelen die siliconen en/of ammonia bevatten. Direct en langdurige blootstelling aan zonlicht kan verkleuring en uitdroging veroorzaken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Eet Tafel deens en salon tafel set

Van de ook binnen gekregen salontafel set was het onderstel van het kleinste tafeltje niet goed passend en er ontbraken een tweetal boutjes. Echter ondanks dat, zijn wij toch tevreden over het vriendelijke contact met Zita home en de beide tafels.

9 de julho de 2026

Beste Aad,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven.
Fijn dat we contact hebben gehad en dat we de boutjes die ontbraken alsnog naar je op hebben gestuurd zodat de salontafel nu prachtig in de kamer staat.

Heel veel plezier van de beide tafels en graag tot een andere keer!

Super mooie eettafel

Tafel is binnen 4 dagen geleverd, zag er precies, dan wel mooier uit dan op de foto. Snelle levering, goede prijs kwaliteit en gemakkelijk te monteren.

30 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Wat fijn dat u tevreden bent met de eettafel! Hartelijk dank voor de 5 sterren.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.

Heel veel woonpleizer met de tafel en graag tot een volgende keer!

Tafelblad omruiling.

Tafel besteld. Blad was achteraf toch te klein naar ons zin. Mochten het blad omruilen voor een groter blad. Communicatie was vlot en snel.

6 de julho de 2026

Beste mevrouw Van Halteren,

Dank u wel voor de positieve review.
Het kan gebeuren dat een tafelblad te klein/groot is besteld of dat een andere kleur toch mooier staat in huis. Soms is dat van te voren best lastig om goed in te schatten. Dan is een omruiling altijd te realiseren. Die service vinden we niet meer dan normaal. Ons doel is dat de klant helemaal tevreden is.

Veel plezier met de mooie tafel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na een teleurstellende ervaring bij een…

Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht om het meubel te bekijken en dachten ze echt met ons mee. De service was uitstekend en de levering was verrassend snel: op dinsdag besteld en op vrijdag al geleverd. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en kunnen Zita Home van harte aanbevelen!

Een zeer tevreden klant!!!

30 de junho de 2026

Beste mevrouw Lonsain,

Voor ons is het mooiste bericht als de klant zich goed geholpen voelt en helemaal tevreden is met de aankoop. We vinden het fijn als mensen langs willen komen in ons magazijn/showroom om de tafels en stoelen eerst rustig te komen bekijken zodat ze daarna zeker zijn van de juiste keuze.

Heel hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven.

Veel plezier met de eettafel.

Keurig op tijd geleverd.

26 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. Daar zijn we altijd heel blij mee.

Fijn dat uw bestelling goed en snel is geleverd. Zoals het ook hoort te gaan.

Veel plezier van uw mooie eettafel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Na enige vertraging bestelling ontvangen.

Na enige vertraging hebben we onze salon- en eettafel ontvangen! Contact met Zita hierover verloopt overigens prima! De tafels waren beide simpel te monteren en we zijn er erg blij mee. Zita bedankt.

27 de junho de 2026

Beste mevrouw Das,

We hebben uw bestelling nagekeken en er bleek een kleine vertraging in het transport. Gelukkig is het opgelost en is de salontafel naar u onderweg.

We wensen u er veel woonplezier van.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dikke tien voor deze winkel!

Prachtige tafel voor een mooie prijs, het is echt veel mooier Mango-hout dan bij andere winkels, goede klantenservice rn een snelle levering door een vriendelijke koerier. Ik raad Zita Home iedereen aan!

19 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Heel hartelijk dank voor de aanbeveling! Met zo'n geweldige beoordeling kan onze dag kan niet meer stuk!

We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Team Zita home

Snelle service

Snelle service, tafel is prachtig

14 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Heel veel plezier gewenst met de nieuwe eettafel!

En dankjewel voor de mooie review, daar zijn we heel blij mee.

Graag tot een volgende keer.

Goed product

Goed product, goede communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding!

12 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Wat een geweldige review waarvoor hartelijk dank!

Duidelijk en snel bezorgd

Duidelijk en snel bezorgd

14 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Hartelijk dank voor de mooie order en wat fijn dat de tafel naar wens is bezorgd.
Veel plezier gewenst met uw tafel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Op de eerste plaats isalontafel…

Op de eerste plaats isalontafel prachtig
De service was heel goed en toen de bestelde tafel niet in de kleur was van mijn wens werd er alles aan gedaan om het op te lossen
Ik zou Zita Home zeker aanbevelen

8 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Hartelijk dank voor de mooie aanbeveling.
We denken graag mee. En als de klant helemaal tevreden is dan zijn wij dat ook!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snelle levering en een hele…

Super snelle levering en een hele vriendelijke bezorger. Hij tilde mijn eettafel op zijn schouder de trap op alsof het niets woog. Mijn sterren gaan absoluut naar hem!” ⭐⭐⭐⭐⭐

10 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Wat een leuke review, dankjewel.
We gaan het aan de bezorger doorgeven!
Heel veel plezier met uw nieuwe eettafel.

Schitterende tafel!!

Schitterende tafel en hij is glad t.o v. Andere mangotafels die vaak licht gebobbeld zijn.
Mooi kleur.

Goede bezorging!

9 de junho de 2026

Beste Miranda,

Dankjewel voor de positieve review.
Heel veel plezier met de tafel!

Graag tot een volgende keer.

Snel en mooie kwaliteit

Ik las ergens dat de tafel snel kantelt. Die had ik ook, maar dat is omdat ik met m’n volle gewicht achter de tafel probeer te komen en de tafel als ondersteuning gebruik. Dus ja, leermomentje 😝

Hopelijk gaan jullie ook mooie verfijnde mangohouten stoeltjes of poefjes ontwikkelen die mooi bij de tafel passen.

5 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Hartelijk dank voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat de tafel naar wens is. Daar doen we het voor en daar worden we ook heel blij van. Dank ook voor de feedback en de leuke ideeën. Het is altijd belangrijk om te blijven finetunen en terugkoppeling krijgen van onze klanten vinden wij heel belangrijk.

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geregeld
Er zat n beschadiging aan
Twee keer gemaild maar geen reactie
Na bellen gelukkig netjes opgelost

2 de junho de 2026

Resposta da Zita Home

Veel dank voor de review. Fijn en heel belangrijk dat het is opgelost. Wij wensen u veel plezier van de mooie eettafel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedemorgen service en snel geleverd.

Goedemorgen service en snel geleverd.

27 de maio de 2026

Resposta da Zita Home

Dankjewel voor de positieve review.
Leuk om te lezen en daar worden wij blij van. Heel veel plezier gewenst met de mooie tafel en wellicht tot een volgende keer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Leuke ronde tafel met kegelpoot

Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze het binnen hebben gezet op 1e etage.

4 de junho de 2026

Beste Nikki,

Bedankt voor de positieve review.
Fijn dat de levering zo goed is verlopen.
Heel veel plezier met de nieuwe tafel.

Team Zita Home

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.