Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Złodziejska firma która czuje się tak pewnie że nikt nie zrobi im nic! Banda złodziej! Zapłaciłam za zamówienie i nie doszło do dziś od 2023 roku Milion wiadomości i cisza ! Banda złodziej a nik... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

𝐙𝐚𝐤𝐮𝐩𝐢łam sukienkę constance pod koniec stycznia . Nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę ze względu na inne zdjęcie i opis w stosunku do tego co przyszło. Nie wspominając o bardzo długim czasie wys... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

To po prostu oszuści . Dziwne że nadal działają po tylu oszustwach jakich się dopuszczają . Produkt zamówiony 1,5 m-ca temu do tej pory nie dotarł mimo licznych interwencji . Podczas zamawiania produk... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Oszuści ktoś może wskazać adres do Chin…

Czy ktoś może wskazać adres do Chin gdzie odesłać ? Firma nie odpowiada ! Zwinęli się . Oszuści !!!!! Trzeba ich na policję podać. Naciągacze na byle g . Gdybym wiedziała . Sama bym z Chin zamówiła . Miało być do 4-5 dni . Przyszło byle co po 3 miesiącach

1 de maio de 2024

Słuchajcie jest nadzieja

Słuchajcie jest nadzieja, że towar przyjdzie 🤣. Suknia ślubna, która zamawiałam(na szczęście za niewielkie pieniądze) w styczniu, przyszła dzisiaj. Ślub miałam miesiąc temu. Generalnie sukienka miała być biała z prześwitem beżowym, natomiast przyszła jakaś halka żółta a na niej chyba jakaś firana uszyta. HIT. Wielkie oszustwo, zdjęcia w ogóle inne niż produkt. Dobrze, że ta firma została zamknięta i nie oszukają innych ludzi

23 de abril de 2024

Zizer oszusci

Czekam na towar zapłacony przy zakupie od 4 miesięcy. Jak chce żeby oddali pieniądze to kierują mnie do sprzedawcy w Dubaju. Oszuści!!! Przestrzegam przed kupowaniem u nich. Zgłaszam na policję wyłudzenie pieniędzy.

18 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Witam. Niestety firma dostarczyła 4 miesiące od zamówienia paczkę. Zabawka najgorszej podróby. Lepiej dołożyć więcej pieniędzy i mieć pewność że dostaniemy to co chcemy. Jeszcze trzeba było opłacić cło. Nie polecam

16 de abril de 2024

Oszuści

Oszuści. Paczka wysłana niby 120 dni temu jeszcze nie dotarła. Na e-mail odpisuje automat. Zero konkretów, brak zwrotu za niezrealizowane zamówienie. Trzymajcie się z daleka!

16 de abril de 2024

Oszuści

Oszuści. Tak jak pisali poprzednicy, brak kontaktu bezpośredniego, brak śledzenia przesyłki. Czekam już 2 miesiące i nic. Pieniędzy też nie chcą zwrócić. Najgorsze jest to, że opinie na swojej stronie mają kupione i człowiek łapie się na to, że wszystko będzie OK a tu niestety porażką.

15 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Zamawialam towar 4 lutego,towar…

Zamawialam towar 4 lutego,towar przyszedl po 2,5 miesiącach,na dodatek nie taki jak w zamówieniu.Telefonu zero,maila zero!!!Firma dno i wodorosty!!!!NIE POLECAM ABSOLUTNIE!!!!!!!!🤮🤮

15 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Paczka zamówiona 12 stycznia brak…

Paczka zamówiona 12 stycznia brak kontaktu telefonicznego na maila i połączenia odpowiada automat.ostrzegam przed tą stroną.to są oszuści. Podany tracker wygasł po 62 dniach skąd niby paczka płynęła z chin do pl.unikac i mówić innym o tym by unikali tej strony zizer.pl

10 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ja zamówienie złożyłam 28 stycznia 2024 i do dzisiaj nie mam żadnej konkretnej informacji o dostawie, oprócz cytowania regulaminu. Zobaczę kiedy przesyłka dotrze i czy w ogóle?

12 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

W przyszłości nie będę już w ogóle…

W przyszłości nie będę już w ogóle współpracować z tą witryną. Oszukują podając wiarygodne informacje o dostawie. Nie podają numeru śledzenia przesyłki. Gdybym o tym nie pisał, nikt by mi nic nie dał. Towar dotarł, ale po jakim czasie. Zamówienie zostało złożone 2 stycznia, a dotarło 10 kwietnia. Nie polecam.

OSTRZEGAM

OSTRZEGAM. TA FIRMA TO OSZUŚCI. BRAK KONTAKTU BEZPOŚREDNIEGO. ODPOWIEDŻ CIĄGLE TA SAMA. ODPOWIADA AUTOMAT. OFERUJĄ WYSYŁKĘ W CIĄGU 24 GODZIN. CZEKAM OD 27 STYCZNIA NA REALIZACJĘ ZAMÓWIENIA. UWAŻAM ,ŻE NALEŻY ZGŁOSIĆ TAKIE DZIAŁANIA NA POLICJĘ.
BRAK ZWROTU PIENIĘDZY BRAK ZAMÓWIENIA. TRAGICZNA FIRMA. JESZCZE RAZ OSTRZEGAM.

27 de janeiro de 2024

Przesyłka zamówiona 13go lutego

Przesyłka zamówiona 13go lutego. Sprawdzam na ich stronie ( brak przesyłki ) napisałam e-mail że sprawa zostanie zgłoszona na policję. Ciągle piszą że przesyłka jest w drodze. A nie ma nic do śledzenia. Nie polecam !!!!!

Oszustwo !!

Oszustwo !!! Strona nie wysyła towaru nie chce oddać pieniędzy a na maile odpisuje kłamiąc, ze zostało wysłane !!!!!!!! Na paczkę czekałam 4 miesiące i nie doszła , zwykli podli oszuści , kiedy proszę o zwrot nie ma takiej możliwości .
Robią to nagminnie i nie mają żadnych konsekwencji . Na stronie wprowadzają w błąd i piszą ze wysyłka 24 godziny .

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais