Zizzi Opiniões 7466

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks mijn afkeer tegen t schrijven van een review, heb ik deze reviewpagina zelf actief opgezocht om mijn ervaring metbde Zizzi webshop te delen. Prachtige kleding, goede kwaliteit en maat (als... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Bij Zizzi we houden van Curvy mode! Wij ontwerpen modieuze kleding voor meisjes in grootte 42-56. Kleren kopen in alle maten Zizzi.nl of in onze winkels.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

7 mil opiniões

Erg fijne webshop

Erg fijne webshop, leuke kleding en goede klantenservice met aardige mensen! Top 🥰👏🏼

15 de abril de 2026

Hi Leandra

Wat heerlijk om te lezen dat je onze webshop zo fijn vindt en zo blij bent met de kleding én onze klantenservice 🥰👏🏼 Daar worden we echt blij van.

Dank je wel voor je lieve woorden en voor het delen van je ervaring.

Fijne kleding

Mooie kleding met een (over het algemeen) fijne pasvorm. Stof blijf mooi, ook ba herhaald wassen. Foto's op de site komen 99% overeen met wat je besteld. Redelijk snelle levering, dat zou wat verbeterd kunnen worden. Betalen met Klarna kost je € 3,99 dat vind ik ook een puntje van kritiek.

16 de abril de 2026

Hi Yvonne

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, de pasvorm en dat de stof ook na vaker wassen mooi blijft. Ook mooi dat de foto's zo goed overeenkomen met wat je ontvangt - daar doen we ons best voor.

We begrijpen je opmerkingen over de levertijd en de extra kosten bij betalen met Klarna ook goed. Fijn dat je dit zo eerlijk deelt.

Het is makkelijk bestellen

Het is makkelijk bestellen. En de nieuwe jas was snel in huis. Ben er heel blij mee👍

15 de outubro de 2025

Hi Judith

Wat fijn om te horen dat bestellen zo makkelijk ging en dat je nieuwe jas snel in huis was. Heel leuk dat je er zo blij mee bent 👍

Prima webshop

Prima webshop. 2 jassen gekocht helaas niet de juiste maat. Zonder poespas de jassen met gemak kunnen retourneren in de winkel. Vriendelijke verkoopsters hebben goed geholpen en toch nog met een glimlach en een jas met de juiste maat de Zizzi winkel verlaten :-)

4 de outubro de 2025

Hi Joyce

Wat fijn om te horen dat je onze webshop als prettig hebt ervaren en dat je de jassen zonder gedoe in de winkel kon retourneren. Extra leuk dat onze verkoopsters je zo goed hebben geholpen, zodat je alsnog met een glimlach en een jas in de juiste maat de winkel uitging.

Fijn shoppen bjj Zizi

Kleding werd snel geleverd, zoals aangegeven.
Maat was goed.
Ik ga er beslist weer bestellen.

8 de abril de 2026

Hi van der Reijd

Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat de maat goed was. Heel veel dank voor je mooie woorden - we vinden het extra leuk dat je opnieuw bij Zizzi wilt bestellen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit kleding voor een maatje…

Mooie kwaliteit kleding voor een maatje meer

1 de abril de 2026

Hi Conny

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding voor een maatje meer. Daar worden we echt blij van - bedankt dat je dit met ons deelt.

Classificada 1 em 5 estrelas

DHL heeft niet geleverd

DHL heeft niet geleverd. Ondank dat zij zeggen dat er bezorgd is. Zizzi is wel oké. DHL niet

4 de abril de 2026

Hallo Mary,

Wat vervelend om te lezen dat DHL aangeeft dat je pakket is bezorgd, terwijl je niets hebt ontvangen. We begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend is.
Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@zizzi.nl, dan kunnen we je bestelling bekijken en dit verder voor je laten onderzoeken. Vermeld daarbij ook je ordernummer, zodat we je sneller kunnen helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Artikel zoals het bescheven is

2 de abril de 2026

Hi Chita

Wat fijn om te horen dat het artikel precies was zoals beschreven.

Bedankt dat je dit met ons deelt en voor je 5-sterren review op zizzi.nl.

Classificada 3 em 5 estrelas

Maten komen overeen behalve bij het…

Maten komen overeen behalve bij het merk Flash, dat valt een stuk kleiner uit. Hiervan wordt geen melding gedaan. Jammer want voor het retourneren worden er kosten in rekening gebracht. Voor deze kosten ontvang je een voucher met een beperkte geldigheidsduur. Bij inlevering van deze voucher werd bij mij niet het gehele bedrag uitbetaald en was het bij een volgende bestelling niet meer mogelijk om dit alsnog te gebruiken. In mijn ogen niet correct van Zizzi.

23 de março de 2026

Hoi <<<Do,>>>
We begrijpen je punt goed, vooral omdat je ervaring hebt met meerdere dingen tegelijk.
Het is erg vervelend als een artikel van Flash duidelijk kleiner blijkt te vallen zonder dat dit voldoende duidelijk wordt aangegeven, en we begrijpen ook dat retourkosten dan extra frustrerend zijn.
Ook je opmerking over de voucher nemen we serieus. Als het resterende bedrag daarna niet meer gebruikt kon worden, snappen we goed dat dit niet correct aanvoelt.
Stuur ons gerust een bericht via klantenservice@zizzi.nl, dan kan onze klantenservice jouw bestelling en het gebruik van de voucher nader bekijken.

Classificada 4 em 5 estrelas

De kleding is leuk en betaalbaar.

De kleding is leuk, modern en betaalbaar. Bezorging is snel.
Echter de hoeveelheid mails is absurd, tot 2, 3 of 4 per dag! Irriterend.

31 de março de 2026

Hi Evelien

Wat fijn om te horen dat je onze kleding leuk, modern en betaalbaar vindt en dat je bestelling snel is bezorgd. We snappen ook goed dat 2, 3 of 4 mails per dag als veel kan voelen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@zizzi.nl, dan kijken we graag met je mee naar je e-mailvoorkeuren.

Classificada 4 em 5 estrelas

Over het algemeen goede ervaring

Over het algemeen goede ervaring, kwaliteit goed, bezorgen en terugzenden goed, betalen gemakkelijk…
Alleen een punt, er zijn heel veel vrouwen die niet zo groot zijn ( ik ben 1meter58 ) en broeken zijn altijd veel en veel te lang, misschien daar eens rekening mee houden met b.v. lengtematen…

10 de março de 2026

Hi

Wat fijn om te horen dat je over het algemeen zo tevreden bent met de kwaliteit, levering, retourneren en het betalen via zizzi.nl. We begrijpen je punt over de broeklengtes heel goed, en je opmerking over meer lengtematen voor kleinere vrouwen nemen we zeker mee.

Leuke betaalbare mode

Ik ben super blij met Zizzi. Ik vind de kleding in iets grotere maten er leuk en betaalbaar. De levering duurt een paar dagen, maar dat vind ik geen probleem.

24 de março de 2026

Hi Roza

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met Zizzi. Het is extra leuk om te lezen dat je onze mode voor iets grotere maten zowel leuk als betaalbaar vindt, en dat de levering voor jou prima is.

Prima site

Prima site. Perfecte mode voor mijn lijf.

31 de março de 2026

Hi Marjo

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zizzi.nl. Het is extra leuk om te lezen dat je onze mode perfect vindt passen bij jouw lijf.

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuke mode voor grotere maten alleen…

Leuke mode voor grotere maten alleen vrij prijzig en altijd verzendkosten maakt het nog duurder

30 de março de 2026

Hallo S.,

Leuk om te horen dat je de mode leuk vindt - dat betekent echt veel voor ons.

We begrijpen helemaal je punt over prijzen en verzending. We streven er altijd naar om kwaliteit, pasvorm en ontwerp specifiek voor curves in balans te brengen, terwijl we dingen zo toegankelijk mogelijk houden.

Om duidelijkheid te scheppen over verzending in Nederland, bieden we verschillende opties aan, afhankelijk van wat het beste bij je past. Bijvoorbeeld, de bezorging is gratis bij bestellingen boven de €49, en als je kiest voor een pakketshop, kan het al zo laag zijn als €2,95 voor leden. We bieden ook een gratis lidmaatschap aan waarmee je een aantal van deze voordelen kunt vrijspelen.

We stellen het echt op prijs dat je jouw mening deelt - feedback zoals deze helpt ons om te verbeteren.

Classificada 3 em 5 estrelas

De collectie wisselt natuurlijk steeds

De collectie wisselt natuurlijk steeds. Momenteel is het niet mijn smaak.

27 de março de 2026

Hi J. Mol

We snappen je punt goed. Onze collectie wisselt regelmatig, en daardoor zal niet alles altijd even goed aansluiten bij ieders smaak. Jammer om te horen dat de huidige collectie je op dit moment minder aanspreekt. Tegelijk hopen we natuurlijk dat er bij een volgende collectie weer items tussen zitten die beter bij je passen. Als je je ervaring verder wilt toelichten, mag je ons altijd mailen via klantenservice@zizzi.nl.

Zizzi is top!

Fijne winkel, nu Zizzi in Den Bosch weg is shop ik er online. Veel keuze, ook in grotere maten, mooi materiaal en goede prijzen. Erg tevreden en een aanrader!

21 de março de 2026

Hoi Marijke van Beurden

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn verheugd dat u onze online shop, de brede selectie, grotere maten, kwaliteitsmaterialen en goede prijzen waardeert.

Classificada 1 em 5 estrelas

Word helemaal gek van het aantal marketing mails!!

Nog een leuke update, ze hebben zonder bericht mn account verwijderd…..met als gevolg hogere retourkosten doorberekend…donderdag hebben ze nog weer doodleuk een nieuwsbrief gestuurd en vrijdag blijkbaar account verwijderd zonder bericht en hogere retour verrekend. Kinderachtig dit!

En een update vanuit mij weer…je kunt je alleen uitschrijven van de marketing mails door je account te verwijderen. Ze hebben het maar over ‘lidmaatschap’ maar dat is gewoon het aanmaken van een account. Je kunt geen account aanmaken zonder deze zogenaamde lidmaatschap. Door het lidmaatschap te noemen denken ze er van alles aan te mogen koppelen maar dat is natuurlijk onzin. Daarnaast wordt je automatisch ingeschreven voor marketing mails bij het aanmaken van een account. Dit is absoluut niet toegestaan binnen de AVG. Toestemming voor marketing moet vrij, specifiek, geïnformeerd en ondubbelzinnig zijn, en dus niet vooraf aangevinkt of gekoppeld zijn aan het aanmaken van een account. Dit volgt uit het toestemmingsvereiste van artikel 6 lid 1(a) AVG.

Daarnaast weigert zizzi mijn klacht door te zetten naar de verantwoordelijke afdeling of persoon. Wederom in strijd met de AVG, artikel 12.

Moeten mailen om je uit te schrijven is al niet ok volgens de AVG maar erger nog, ook dit weigeren ze ondanks wat ze hieronder beweren. Ze willen alleen voor max. 3 maanden de frequentie verminderen….

Kun je winkelen zonder account? Ja, als gast. Wat betekent dat je jouw historie niet kunt inzien en je elke keer alle gegevens moet invoeren. Het is dus of marketingmails of dat. Dit is in strijd met artikel 7 lid 4.

Oftewel 3x een misser op AVG front. En maar beweren dat ze het serieus nemen.

Nu een officiële klacht ingediend….
———
Leuke kleren en goede prijs, helaas maakt hun marketing aanpak het een rot winkel. Wel 3 marketing mails per dag en uitschrijven kan niet, dan moet je je account verwijderen. Dit voldoet niet eens aan de AVG wetgeving! Echt heel raar om zo met je klanten om te gaan!

Reactie op zizzi: heb de klantenservice al gemaild en toen beweerden jullie ook dat jullie je aan de AVG eisen willen houden maar dat dit nu nog niet kan. Onzin dat jullie marketing afdeling dus voor mij speciaal het aantal mails zouden kunnen aanpassen. Zorg gewoon dat jullie basis proces goed is ipv tijd besteden aan reacties hier……

Update na contact ‘customer care’: wat een ramp!!!! Weigeren ook gegevens privacy officer te geven EN blijven onzin over de AVG ophangen. Terug naar 1 ster gezet.

19 de março de 2026

Resposta da Zizzi

We willen graag een paar dingen verduidelijken voor iedereen die deze recensie leest.

Het is altijd mogelijk om je af te melden voor onze marketing-e-mails, via de link in de nieuwsbrief of door contact op te nemen met onze klantenservice. Je uitschrijven belet niemand om bij ons te winkelen.

Onze klantenclub is volledig optioneel en biedt extra voordelen zoals kortingen en voordelen voor verzending. Het ontvangen van nieuwsbrieven maakt deel uit van dit lidmaatschap, omdat we deze voordelen op deze manier communiceren. Klanten worden hier duidelijk over geïnformeerd wanneer ze zich aanmelden en kunnen hun toestemming altijd intrekken.

Vanuit het oogpunt van de AVG is het belangrijkste principe dat je keuze echt vrij moet zijn. Je moet altijd zonder druk kunnen deelnemen aan of je afmelden voor een lidmaatschap, zonder dat je enige van je fundamentele rechten als klant verliest. Met andere woorden, hoewel bepaalde voordelen mogelijk niet meer beschikbaar zijn nadat je je hebt afgemeld voor een lidmaatschap, vormt dit geen straf of een nadelige positie ten opzichte van wat noodzakelijk is.

In dit specifieke geval hebben we de e-mailfrequentie voor de klant als extra stap verlaagd. Deze optie is beschikbaar voor alle klanten, hoewel je momenteel contact moet opnemen met de klantenservice. We werken eraan om dit in de toekomst een functie te maken die leden zelf kunnen beheren.

We nemen de AVG heel serieus en zorgen continu dat onze instellingen voldoen aan de geldende regelgeving.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een ontzettende leuke winkel

Wat een ontzettende leuke winkel! Pas net ontdekt en een heleboel leuke shirts gekocht. Wat is de pasvorm fijn het zelfde bij alle producten, tot nu toe kan ik van de maat op aan.
Ook retoureren gaat makkelijk en kreeg keurig mn geld terug gestort.
Ik ga hier vaker bestellen!

19 de março de 2026

Hoi Michelle,

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de pasvorm en het gemakkelijke retourproces.

We kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen.

Zeer tevreden

Super mooie kwaliteit
Goed op maat
Goede prijs kwaliteit verhouding

13 de março de 2026

Beste Veronique,

Bedankt voor je beoordeling.

We zijn zo blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, pasvorm en waarde van je artikelen, en dat je een snelle levering hebt ontvangen. Jouw feedback betekent heel veel voor ons!

Team Zizzi

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.