Ondanks mijn afkeer tegen t schrijven van een review, heb ik deze reviewpagina zelf actief opgezocht om mijn ervaring metbde Zizzi webshop te delen. Prachtige kleding, goede kwaliteit en maat (als... Ver mais
Bij Zizzi we houden van Curvy mode! Wij ontwerpen modieuze kleding voor meisjes in grootte 42-56. Kleren kopen in alle maten Zizzi.nl of in onze winkels.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dinamarca
Erg fijne webshop, leuke kleding en goede klantenservice met aardige mensen! Top 🥰👏🏼

Resposta da Zizzi
Mooie kleding met een (over het algemeen) fijne pasvorm. Stof blijf mooi, ook ba herhaald wassen. Foto's op de site komen 99% overeen met wat je besteld. Redelijk snelle levering, dat zou wat verbeterd kunnen worden. Betalen met Klarna kost je € 3,99 dat vind ik ook een puntje van kritiek.

Resposta da Zizzi
Het is makkelijk bestellen. En de nieuwe jas was snel in huis. Ben er heel blij mee👍

Resposta da Zizzi
Prima webshop. 2 jassen gekocht helaas niet de juiste maat. Zonder poespas de jassen met gemak kunnen retourneren in de winkel. Vriendelijke verkoopsters hebben goed geholpen en toch nog met een glimlach en een jas met de juiste maat de Zizzi winkel verlaten :-)

Resposta da Zizzi
Kleding werd snel geleverd, zoals aangegeven.
Maat was goed.
Ik ga er beslist weer bestellen.

Resposta da Zizzi
Mooie kleding voor grote maten !

Resposta da Zizzi
Mooie kwaliteit kleding voor een maatje meer

Resposta da Zizzi
DHL heeft niet geleverd. Ondank dat zij zeggen dat er bezorgd is. Zizzi is wel oké. DHL niet

Resposta da Zizzi
Maten komen overeen behalve bij het merk Flash, dat valt een stuk kleiner uit. Hiervan wordt geen melding gedaan. Jammer want voor het retourneren worden er kosten in rekening gebracht. Voor deze kosten ontvang je een voucher met een beperkte geldigheidsduur. Bij inlevering van deze voucher werd bij mij niet het gehele bedrag uitbetaald en was het bij een volgende bestelling niet meer mogelijk om dit alsnog te gebruiken. In mijn ogen niet correct van Zizzi.

Resposta da Zizzi
De kleding is leuk, modern en betaalbaar. Bezorging is snel.
Echter de hoeveelheid mails is absurd, tot 2, 3 of 4 per dag! Irriterend.

Resposta da Zizzi
Over het algemeen goede ervaring, kwaliteit goed, bezorgen en terugzenden goed, betalen gemakkelijk…
Alleen een punt, er zijn heel veel vrouwen die niet zo groot zijn ( ik ben 1meter58 ) en broeken zijn altijd veel en veel te lang, misschien daar eens rekening mee houden met b.v. lengtematen…

Resposta da Zizzi
Ik ben super blij met Zizzi. Ik vind de kleding in iets grotere maten er leuk en betaalbaar. De levering duurt een paar dagen, maar dat vind ik geen probleem.

Resposta da Zizzi
Leuke mode voor grotere maten alleen vrij prijzig en altijd verzendkosten maakt het nog duurder

Resposta da Zizzi
De collectie wisselt natuurlijk steeds. Momenteel is het niet mijn smaak.

Resposta da Zizzi
Fijne winkel, nu Zizzi in Den Bosch weg is shop ik er online. Veel keuze, ook in grotere maten, mooi materiaal en goede prijzen. Erg tevreden en een aanrader!

Resposta da Zizzi
Nog een leuke update, ze hebben zonder bericht mn account verwijderd…..met als gevolg hogere retourkosten doorberekend…donderdag hebben ze nog weer doodleuk een nieuwsbrief gestuurd en vrijdag blijkbaar account verwijderd zonder bericht en hogere retour verrekend. Kinderachtig dit!
En een update vanuit mij weer…je kunt je alleen uitschrijven van de marketing mails door je account te verwijderen. Ze hebben het maar over ‘lidmaatschap’ maar dat is gewoon het aanmaken van een account. Je kunt geen account aanmaken zonder deze zogenaamde lidmaatschap. Door het lidmaatschap te noemen denken ze er van alles aan te mogen koppelen maar dat is natuurlijk onzin. Daarnaast wordt je automatisch ingeschreven voor marketing mails bij het aanmaken van een account. Dit is absoluut niet toegestaan binnen de AVG. Toestemming voor marketing moet vrij, specifiek, geïnformeerd en ondubbelzinnig zijn, en dus niet vooraf aangevinkt of gekoppeld zijn aan het aanmaken van een account. Dit volgt uit het toestemmingsvereiste van artikel 6 lid 1(a) AVG.
Daarnaast weigert zizzi mijn klacht door te zetten naar de verantwoordelijke afdeling of persoon. Wederom in strijd met de AVG, artikel 12.
Moeten mailen om je uit te schrijven is al niet ok volgens de AVG maar erger nog, ook dit weigeren ze ondanks wat ze hieronder beweren. Ze willen alleen voor max. 3 maanden de frequentie verminderen….
Kun je winkelen zonder account? Ja, als gast. Wat betekent dat je jouw historie niet kunt inzien en je elke keer alle gegevens moet invoeren. Het is dus of marketingmails of dat. Dit is in strijd met artikel 7 lid 4.
Oftewel 3x een misser op AVG front. En maar beweren dat ze het serieus nemen.
Nu een officiële klacht ingediend….
———
Leuke kleren en goede prijs, helaas maakt hun marketing aanpak het een rot winkel. Wel 3 marketing mails per dag en uitschrijven kan niet, dan moet je je account verwijderen. Dit voldoet niet eens aan de AVG wetgeving! Echt heel raar om zo met je klanten om te gaan!
Reactie op zizzi: heb de klantenservice al gemaild en toen beweerden jullie ook dat jullie je aan de AVG eisen willen houden maar dat dit nu nog niet kan. Onzin dat jullie marketing afdeling dus voor mij speciaal het aantal mails zouden kunnen aanpassen. Zorg gewoon dat jullie basis proces goed is ipv tijd besteden aan reacties hier……
Update na contact ‘customer care’: wat een ramp!!!! Weigeren ook gegevens privacy officer te geven EN blijven onzin over de AVG ophangen. Terug naar 1 ster gezet.

Resposta da Zizzi
Wat een ontzettende leuke winkel! Pas net ontdekt en een heleboel leuke shirts gekocht. Wat is de pasvorm fijn het zelfde bij alle producten, tot nu toe kan ik van de maat op aan.
Ook retoureren gaat makkelijk en kreeg keurig mn geld terug gestort.
Ik ga hier vaker bestellen!

Super mooie kwaliteit
Goed op maat
Goede prijs kwaliteit verhouding

Resposta da Zizzi
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.