Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke site met leuke spullen. Oké het duurt even voor je het in huis heb maar dat mag de pret niet drukken. Ik had een mooie armband gekocht de sluiting ging stuk misschien door verkeerd gebruik of om... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

3 plakbh's gekocht Vreselijk spul. Echt martelwerktuigen. Niet te doen! Meerdere malen om retourinstucties en -labels gevraagd. Geen reactie. Hen uiteindelijk maar betaald om geen gedoe te krijgen. A... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een bestelling gedaan en mijn huisnr vergeten ingeven , pakje was teruggestuurd naar afzender . Ik had contact opgenomen met de klantenservice en ik ben direct geholpen geweest , ze hebben... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik bestelde 10 (5 + 5 gratis) flesjes vloeibare oplossing voor activering van bloemen en planten. Ik kreeg er 5 die al wat uitgelopen waren. Ik wou terug betaald worden omdat ik er maar 5 had en ze w... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

24 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Oplichting! Internetfraude!

Je besteld een bepaalde maat en krijgt een heel andere maat. Ik bestelde maat XXL wat gelijk staat aan 48 à 50 en ik kreeg een 42. Uiteraard veel te klein maar ze antwoorden niet op mails om terug te sturen. Daarbij heb ik mij laten vangen want je kan dezelfde BH's bestellen op ali en op amazon. Niets van een oudere vrouw die ze ontworpen heeft! Dit is een voorbeeld van internetfraude!

27 de dezembro de 2023

Ik heb de 3 BH's bestellen

Ik heb de 3 BH's bestellen. Op hun advies de XXL besteld maar binne 1 uur erna laten weten ik dat ik de XXXL willen en moet het bestelling overdoen maar steeds ontvangen ik 2 paketten met de verschillende mates. Ik willen een terugsturen maar naa zeker 10 emails krijg ik alleen antwoord om te zegt dat ik geduld miet hebben omdat de pakket onderweg zijn, en dit nadat ik ieder keer zegt ik heb het ontvangen en wil retourneren. Eindelijk krijg ik antwoord om 17 euro verzendkosten te betaken en naar china terug te sturen. Geen retourneren adres. Allemails erna vanaf hullie is hetzelfde. Geduld... De pakket zijn onderweg. Ik moet deur Klarna betalen, maar gaan niet betalen. Ik heb Klarna informeerd en hullie zal onderzoek doen. Slegte bedrijf.

23 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

BH besteld op hun advies XXXL en ze…

BH besteld op hun advies XXXL en ze waren nog te klein. dus retour adres gevraagd, krijg ik niet dan alleen dat het terug naar China moet en dat is heel duur. kreeg ik een voorstel om €15,- terug te krijgen op een bedrag van €34.98. Zij hebben kantoor in Nederland bestellen zelf heel goedkoop in China en als het retour moet omdat biets niet klopt dan mag je het als klant maar uitzoeken. Deze praktijken rieken n aar oplichting. en als ik Zonneb wil openen op mijn laptop krijg ik een waarschuwing van Ziggo van onveilige pagina.. Snap ook niet dat Klarna de betaling site met deze gasten in zee gaat.

27 de novembro de 2023

BH 's besteld op hun advies 3xXL

BH 's besteld op hun advies 3xXL. Deze waren dus te klein. Via de mail 3x en Facebook 2x gevraagd het adres waar ik ze retour kan sturen. Maar tot nu toe niets vernomen.Ik kreeg een mail terug dat ik geduld moet hebben het pakketje word echt geleverd. Hoe duidelijk kan je zijn als je vermeld dat je ze al heb ontvangen en dat ik het terug wil sturen. Wat ben ik blij dat ik met Klarna heb besteld. Ik ga de rekening niet betalen.

1 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.