Banner for Zout.be

Zout.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie prijs, levering volgens planning. Vriendelijke chauffeur. Enige minpuntje is dat ik ter plaatse de zakken zout van de pallet moest halen, omdat de pallet weer mee terug moest. Tip: zet dit op d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

eerste maal dat ik bestelde via betaling NA levering. Alles vlot en correct verlopen. perfecte communicatie. Waarvoor dank. m v gr Br Willem

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was mijn derde bestelling bij Zout.be. Telkens verliep alles vlot, zowel de bestelling als de afhandeling. De transporteur levert steeds correct op de afgesproken dag en uur. De service is telkens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte afhandeling een fout in mijn bestelling door mezelf veroorzaakt bij gebrek aan productkennis werd zeer vlot en kosteloos door de leverancier rechtgezet.

Informações sobre a empresa

1. Fabricante

Dé webshop voor zout in België! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zout.be?

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in België binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

229 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

DE Bezorger was een Knungel

DE Bezorger was een Knungel , Kon niet eens met een transpalet rijden . En Van de 50zakken die werden geleverd Waren er 6 opengescheurd

23 de agosto de 2026

Beste Frans,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de levering niet is verlopen zoals verwacht. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.
We willen dit graag verder bekijken en oplossen, maar doen dat liever persoonlijk om alles correct op te volgen.
We contacteren u via apart mailverkeer.
Bedankt voor je begrip.

kan niet beter

alles prima in orde.mooi op de voorlopige plaats afgezet door een prima bestuurder.
mischien volgende keer een kleinere camion?(servetude)

2 de agosto de 2026

Beste,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze fijne review.
Blij te lezen dat alles naar wens was.

Classificada 1 em 5 estrelas

Je n’ai toujours pas reçu ma commande

Je n’ai toujours pas reçu ma commande, ´normalement le20/8,,

15 de agosto de 2026

Bonjour,
Nous allons vérifier cela avec le transporteur DPD, ce n'est pas normal. Je vous tiens au courant par mail séparé.
Meilleures salutations
Katie de sel.be

Classificada 5 em 5 estrelas

eerste maal dat ik bestelde via…

eerste maal dat ik bestelde via betaling NA levering.
Alles vlot en correct verlopen.
perfecte communicatie.
Waarvoor dank.
m v gr

Br Willem

11 de agosto de 2026

Bedankt voor de 5 sterren!
We zijn blij dat we deze extra betaalmogelijkheid kunnen aanbieden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.
De chauffeur Gilles was zeer behulpzaam.

14 de agosto de 2026

Beste Guy,

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Duidelijke communicatie.

11 de agosto de 2026

snelle service

snelle service! Geen opmerkingen

6 de agosto de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

22 de julho de 2026

Beste Bart,

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling

8 de julho de 2026

Beste Eddy,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm!

Zout geleverd

Was op tijd geleverd

2 de agosto de 2026

Beste Stefan,

Goede communicatie.

28 de julho de 2026

Beste Bart

Daar streven we naar en blij dat het ook voor jou goed verlopen is. 😊

Met vriendelijke groeten

Altijd inorde

Altijd inorde en optijd

28 de julho de 2026

Beste Walter

Super om te horen, bedankt voor je mooie review!

Met vriendelijke groeten