Banner for Zout.be

Zout.be Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie prijs, levering volgens planning. Vriendelijke chauffeur. Enige minpuntje is dat ik ter plaatse de zakken zout van de pallet moest halen, omdat de pallet weer mee terug moest. Tip: zet dit op d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

eerste maal dat ik bestelde via betaling NA levering. Alles vlot en correct verlopen. perfecte communicatie. Waarvoor dank. m v gr Br Willem

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit was mijn derde bestelling bij Zout.be. Telkens verliep alles vlot, zowel de bestelling als de afhandeling. De transporteur levert steeds correct op de afgesproken dag en uur. De service is telkens... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte afhandeling een fout in mijn bestelling door mezelf veroorzaakt bij gebrek aan productkennis werd zeer vlot en kosteloos door de leverancier rechtgezet.

Informações sobre a empresa

1. Fabricante

Dé webshop voor zout in België! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zout.be?

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in België binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

229 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Correcte levering snel en zeer…

Correcte levering snel en zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur

28 de abril de 2026

Beste,
Dank voor deze positieve feedback en de 5 sterren daarvoor.
We bezorgen de complimenten aan de chauffeur.

Perfect op tijd geleverd

Perfect op tijd geleverd, op^juiste plaats gedeponeerd.
OK ++

27 de abril de 2026

Beste Walter,

Snelle en vlotte service

Snelle en vlotte service, snelle reactie van de klantendienst ook.

27 de abril de 2026

Beste Wouter,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze fijne review.
We waarderen je reactie enorm en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Classificada 4 em 5 estrelas

Online bestelling niet geleverd volgens afspraak

Online bestelling niet geleverd volgens afspraak, na telefonisch contact duidelijke info gekregen en de dag erna werd bestelling geleverd. Was miscommunicatie bij transporteur, kan gebeuren .

21 de abril de 2026

Beste Sven,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Transport verloopt niet altijd zoals we het zouden willen, maar we zijn best fier om 98% tijdige leveringen te kunnen aanbieden.
We volgen dit nauwgezet op! Bedankt voor uw begrip alvast.

Correcte levering!

20 de abril de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

great salt, great service, lousy delivery

Zeer tevreden over de prijs en professioenele opvolging. Bij de levering ging het echter mis met een norse en veel te gehaasre chauffeur die de pallet met 30 zakken reeds - vooraleer aan te bellen - pal in het midden van de oprit had geplaatst en zeer tegen zijn zin deze op herhaalde vraag van ons pas verplaatste naar de zijkant (2 meter verder, zodat de oprit terug vrij kwam...). Ik heb hierover contact gehad met Timothy, die op een zeer klantgerichte, vriendelijke en profeesioenele wijze me verder heeft geholpen met mijn klacht. Vandaar de vier sterren ipv vijf. Lesson learned: duidelijk afspraken maken over waar wel en iet te plaatsen... Dank je Timothy.

20 de abril de 2026

Beste,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We doen steeds ons uiterste best om een goede klantenservice te bieden. We communiceren regelmatig met de externe transportfirma om dergelijke situaties in het vervolg te vermijden. Mijn collega Timothy is inderdaad een krak in zijn vak!

Compleet proces verliep TOP

Snelle levering, vriendelijke chauffeur, duidelijke communicatie. Volledig proces dus top!

18 de abril de 2026

Beste Mick,
Bedankt voor je 5-sterren review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.

Perfecte geleverd

Perfecte geleverd, perfect verpakt ...

17 de abril de 2026

Beste Philippe,
Bedankt voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering & verpakking.

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak

11 de abril de 2026

Beste Pascal,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze fijne review.
Blij te lezen dat alles naar wens was.

Op de afspraak

Op de afspraak, netjes geleverd

21 de março de 2026

Beste Jurgen,

Moeizame levering

Medewerkers zijn heel vriendelijk aan de telefoon maar hebben duidelijk geen controle over de transporteur.
Er werd 2x een afspraak gemaakt waarop de levering zou gebeuren… uiteindelijk stond de transporteur onverwacht aan de deur op een ochtend en was ik toevallig nog thuis om de levering in ontvangst te nemen.

20 de março de 2026

Beste Kris,
Bedankt voor de positieve feedback. De levering was in uw geval niet van een leien dakje gelopen, wat wij graag wensen uiteraard. Een samenloop van omstandigheden wellicht bij de transportfirma.
Onze excuses voor het ongemak.

Alles was in orde

20 de março de 2026

Beste Isabelle,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze fijne review.
Blij te lezen dat alles naar wens was.

top!

GEWOON PERFERKT!

9 de abril de 2026

Beste Gino,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top gewoon top meer kan ik er niet aan…

Top gewoon top meer kan ik er niet aan toevoegen echt top firma

9 de abril de 2026

Beste Andy,
Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.