What a fantastic services Zuid-Afrika Specialist offers. They organized a three week roundtrip with safari, capetown, panoramaroute, beaches and whalewatching for family of 5. It was simply perfect! T... Ver mais
Vanuit het idee om met ons gezin, met 2 campers door Zuid Afrika te reizen heeft Janine ons een prachtig voorstel gemaakt. Dit konden we, zonder probleem, aanvullen met enkele persoonlijke wensen. Uit... Ver mais
De Zuid Afrika-specialist i.c. mw. Van den Schrieck heeft goed meegedacht over de organisatie van onze familie-reis t.g.v. ons 50 jarig huwelijk. Ook tijdens de reis was zij steeds goed bereikbaar o... Ver mais
Samen met Lies van Zuid-Afrika specialist, hebben wij onze onvergetelijke reis door Botswana en Namibië gepland. Lies was zeer behulpzaam stond altijd voor ons klaar en gaf zelfs updates tijdens onze... Ver mais
Op vakantie naar Zuid(elijk)-Afrika? www.zuidafrikaspecialist.nl is de beste keuze voor de verzorging van uw droomreis naar Zuid(elijk) Afrika! Wij zijn DE specialist op het gebied van reizen in Zuidelijk Afrika. Wij werken met een zeer deskundig team in zowel Nederland als Zuid-Afrika. Onze travelconsultants kennen het land als geen ander. Neem snel contact op voor een persoonlijk reisadvies!
Oude Fabriekstraat 14 (2.69 & 2.70), 3812 NR, Amersfoort, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Kennis van het land en accomodaties; duidelijke, snelle en complete communicatie en luisterend naar de wensen van het reisgezelschap. Reis was volledig aangepast op wat wij aangevraagd hadden maar dan beter.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Ik schrijf niet snel een review, maar dit is zo goed, dan verdien je ook echt een goede review! Er wordt vooraf meegedacht aan alle kanten, je wordt goed geïnformeerd over alles, je krijgt antwoord op al je vragen en de reis zit tip top in elkaar. Met al je wensen wordt rekening gehouden, het contact verloopt vlot en persoonlijk. Prijstechnisch ook zeker een aanrader! We hebben een onvergetelijke reis gehad door Zuid Afrika. We waren met 2 stellen en een prive chauffeur. Het was top!

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Ik ben net terug van een 14 daagse reis rond Kaapstad. I.v.m. linksrijden heb ik Zuid-Afrika specialist een reis met chauffeur laten organiseren. Dit is meer dan uitstekend bevallen. Geen stress, goede tips, veilig en uitstekende accommodaties. De chauffeur/gids was zeer prettig en waardevol door zijn uitgebreide kennis van de verschillende gebieden.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
De Zuid-Afrika specialist regelt alles tot in de puntjes voor je en weet zeer verrassende locaties te vinden die je zelf nooit had gevonden!
Ook tijdens de reis reageren ze direct op contact of verzoeken! Echt een aanrader! Onze reis was fantastisch😀👍🏻

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
We have had a great holiday with Zuid Afrika Specialist. We didn't had experience or reference on what we could expect with travelling intercontinental and they guided us great through our journey. The prices are fair to what you get. We would like to thank the whole team, especially Sandra for her great efforts to make this holiday a great journey which we will never forget.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
We have booked here for the 4th time. As always, great service, fast responses and very reliable rental cars!

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Voor onze 6-weekse reis door ZA, Botswana en Namibie hadden we veel tijd besteed aan het vinden van een betaalbare en betrouwbare auto. Slechts enkele weken voor vertrek kwamen we bij toeval in contact met de ZA-Specialist die in enkele dagen een Toyota Hilux voor ons wist te vinden voor een prijs die wij zelf niet eerder tegengekomen waren. Routes, accomodatie en parktoegang hadden we zelf geregeld maar onze ervaring met ZA Specialist is zo goed dat we volgend jaar veel meer onderdelen van de reis door hen willen laten verzorgen.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Fantastische reis gemaakt! Superfijne communicatie.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Geweldige reis gehad, samen gesteld door Zuid Afrika Specialst. Ze zijn ook echt specialist en hebben goed naar ons geluisterd, waren flexibel in de reis steeds aan te passen omdat wij steeds tot nieuwe inzichten kwamen, dachten mee, en we kregen zelfs tijdens onze reis, in het weekend en avond, snel een reactie op onze vragen.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
We hebben onze droomreis kunnen realiseren met medewerking van Zuid-Afrika Specialist. Zij hebben ons met al hun kennis en ervaring geholpen om samen met mij een route uit te zetten. Prettig contact gehad via mail en Teams. Vluchten, huurauto en accommodatie waren goed geregeld.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Very reliable company for car rental in South-Africa but also Namibia. Everything is taken care of and full cover without hidden costs.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Prachtige rondreis door Zuid-Afrika. Geen enkele negatieve ervaring. Wij deden een rondreis vanaf Johannesburg richting Krugerpark dan door Swaziland richting Durban en via de Drakensbergen terug naar Johannesburg. Alles uitgestippeld door de touroperator met een huurauto. Veel afwisseling, perfect balans tussen rijden en ontdekken. Heel hard van genoten, perfect georganiseerd!

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Very helpfull from reservation untill the end of the trip. Also very usefull tips for our travelplan.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Wij hebben voor de tweede keer een reis naar Zuid Afrika geboekt. Dit keer met onze kinderen en kleinkinderen. Het was fantastisch. Met Arthur een reisprogramma samengesteld dat afgestemd was op onze behoeftes. Alles werd geregeld, nagevraagd..geen moeite was teveel.
Heerlijke huurauto, luxe accomodaties, mooie excursies…alles klopte.
We hebben genoten.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Afgelopen najaar 2023, kwam ik na wat zoekwerk terecht bij deze reisorganisatie. Van Zuid-Afrika wist ik erg weinig. Ik kreeg contact met Lies van den Schrieck, die na een eerste voorstel, onze reis heeft omgebouwd naar maatwerk.
Eerlijk is eerlijk, alles klopte!
Toen er tijdens onze trip noodweer, met veel regen was, heeft zij, achter de schermen, al maatregelen getroffen om onze reis voort te kunnen zetten.
De gekozen lodges (wij houden van comfort) waren prima. Misschien moeten we volgende keer een iets forsere auto huren, en dat zegt genoeg! Wij komen terug.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Onze laatste droomreis en ons nog ontbrekende continent: Afrika. Met een vrouw in een rolstoel leek het toch een moeilijke uitdaging. Hoewel we in het verleden ervaring hadden met gespecialiseerde reisbureaus, probeerde ik het over een andere boeg. En met welk resultaat? Twee weken met een aangepaste rolstoelbus door de Tuinroute. Van Kaapstad via een wijntje in Stellenbosch naar een grindweg en luxe in De Hoop Nature Reserve tot een boomhut in Teniqua, daarna aan de oceaan in Storms River om door de natuur te mogen rijden en de mooiste dieren te aanschouwen in Addo. Struisvogels in Oudtshoorn en op bezoek bij Ronnie's Sexshop nabij Barrydale. We hebben het gedaan. Inclusief Robbeneiland en Kaap de Goede Hoop. Maar dat hadden we niet kunnen doen zonder de inzet van Sandra en haar team van specialisten! Baie Dankie! Ons cirkeltje is rond, een mooie klapper als laatste grote trip, we zullen dit blijven herinneren!
Twee weken met de supertrein van Rovos door Zuidelijk Afrika gereden (ZA, Zimbabwe, Estawini en Mozambique). Met stops in unieke wildparken, contact met authentieke culturen, en magnifiek uitzicht vanuit de luxe trein. Alles was tot in de puntjes regeld, van comfortabel slapen in de trein, heerlijke maaltijden tot perfecte service door de bemanning. Alles daar omheen vlekkeloos geregeld door Zuid-Afrika Specialist: een 10 met een griffel! Deze reis stond met recht boven aan mijn bucket-list

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
Sandra, I wish to express my gratitude on behalf of my family for the superb job you have done in compiling and orchestrating such a wonderful itinerary, for our one-month tour of South Africa.
Also for your patience in dealing with such a fastidious customer.
We had an amazing time, saw so much stunning scenery, and wildlife, ate delicious food, sampled excellent wines, and met some lovely people.
Great extreme activities.
Capped off with a wonderful tour of the peninsula with the terrific guide James, who is a font of knowledge.
The accommodation has been of a high standard.
Your company should be proud and we would not hesitate to recommend you to anyone considering using you.
2,5 week Zuid Afrika? Laten we een campertje huren! We kwamen al snel bij de website van Zuid Afrika specialist.
Met goede communicatie, duidelijke afspraken en een mooie bijna nieuwe 4x4 camper hebben we prima weken gehad.

Resposta da Zuid-Afrika Specialist
We hebben opnieuw genoten van een prachtige reis naar Zuid Afrika, en ook weer geregeld door de Zuid-Afrika specialist.
We hebben vooraf onze wensen en ideeën aan Arthur doorgegeven waarna hij met een prachtig voorstel kwam.
Alle onderkomens waren fantastisch. Heel verrassend vonden we “Stonecutters Lodge” in Dullstroom, ook een onderkomen waar we graag terugkomen.
“Opi Kopi Guesthouse” in Pretoria waar we al een keer eerder waren was weer heerlijk.
We hopen zeker nog een reis naar ZA maken en laten die dan zeker door “De Zuid-Afrika Specialist” regelen!