Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik had twee thee mokken van Zusss besteld. Helaas tijdens het vervoeren, was er 1 mok beschadigd. Jullie hebben netjes een nieuwe mok gestuurd. Ook vond ik de “sorry” erg attent en leuk. Kortom goede... Ver mais
Informações sobre a empresa
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Informações de contacto
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Holanda
- 0786459138
- info@zusss.nl
- zusss.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 70% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Zee efficiënt
Zee efficiënt, professioneel gehandeld en geholpen bij gebroken aangekomen producten. Extreem klantvriendelijk. Meer dan 5 sterren ⭐️ als dat zou kunnen. Bedankt

Resposta da Zusss
11,35 euro heb ik moeten betalen voor…
11,35 euro heb ik moeten betalen voor het ontvangen en retourneren van een artikel die ik qua maatvoering volgens de maattabel van Zusss heb besteld. Het was veel te groot en omruilen voor een kleinere maat kan niet. Opnieuw bestellen kost weer €4,95 verzendkosten. Ik stop met bestellen bij Zusss

Superfan van zusss
Superfan van zusss! Kwaliteitsproducten!
Bestel er al jaren online en koop ook regelmatig in de winkel vooral van de kaarsen en kussens enorm fan!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, en pasvormen, gewoon een fijn merk, ik ben er blij mee

Resposta da Zusss
Zeer leuk materiaal en zeer leuk om…
Zeer leuk materiaal en zeer leuk om naar te kijken ❤️

Super ervaring!
Makkelijke site, mooie producten en supersnel verzonden! Dit was mijn eerste bestelling en er zullen er vast meer volgen.

Resposta da Zusss
Vaas besteld maar stuk toegekomen
Vaas besteld maar stuk toegekomen. Mail gestuurd, snelle reactie en na enkele dagen nieuwe vaas, beter verpakt en heel toegekomen.
Leuke spullen en goede service.

Mooie spullen
Mooie spullen. Goede communicatie. Artikel uitverkocht. Werd direct op de hoogte gebracht en het bedrag terug gestort.

Resposta da Zusss
er stond wel wat onduidelijks op maar…
er stond wel wat onduidelijks op maar voor de rest was het wel een goedproduct

Resposta da Zusss
Helaas was de gekochte broek niet…
Helaas was de gekochte broek niet passend.
De retourafhandeling ging perfect.

Leuk vestje blij mee
Leuk blauw vestje blij mee,
Natuurlijk niet voor deze temperaturen maar voor later in de tijd.

Vlotte levering!
Vlotte levering!
Gratis retourzending adhv sticker zou handig zijn.
Ik had onlangs een vlek op een blouse en het advies dat ik kreeg was om de blouse eerst uit te wassen. Ik was bang wanneer ik deze gewassen had er geen retour meer mogelijk was dus deze blouse hangt nog steeds onaangeroerd in de kleerkast.
Vind ik heel spijtig!
De broek die ik kocht tijdens mijn laatste bestelling is te groot.
Ik betaal teveel om deze te retourneren dus weer een spijtig voorval!
Ik ga in de toekomst geen kledij meer bestellen bij Zusss want ik kan het niet gratis retourneren als vaste klant.
SPIJTIG!
Met vriendelijke groeten, Nancy De Peuter

Resposta da Zusss
De levering van de kleding was op tijd
De levering van de kleding was op tijd, de kleding is mooi en heeft een goede kwaliteit, ik ben fan.

HARTVERWARMEND 💜
Goede en snelle informatie/terugkoppeling, nadat je bestelling hebt geplaatst. Komen aangegeven levering goed na. De producten voldoen aan foto's en omschrijving op de site en overtreffen mijn verwachtingen na levering Mijn eerste gegeven kadootje (aan een zieke vriend) is met veel dankbaarheid en enthousiasme ontvangen. Hartverwarmende reactie via een spraakbericht. Daar wordt mijn hart (ook) BLIJ van. Zusss 💜

Resposta da Zusss
Ik vond de ervaringen heel goed
Ik vond de ervaringen heel goed , maar ik vind wel een probleem om iets terug te sturen , hoe
ingewikkeld het wel niet is om terug te sturen..

Top service
Bij onze bestelling was een klein foutje gemaakt, na ontvangst met Zusss gemaild en uitgelegd wat het probleempje was. Hierop kreeg ik direct reactie, mocht de foute bestelling houden en ze hebben direct de juiste (met lieve sorry kaart) in bestelling gezet. Wat een ontzettend leuke en goede service👍🏻👌🏻waren andere bedrijven maar zo goed.

Resposta da Zusss
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.