Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservicen reagerede ikke og var ikke hjælpsom. Jeg havde et problem med min ordre, og det tog en evighed at få en løsning.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fedt og flot tøj til ikke ret mange penge og de fedeste stiletter 😃 Bestiller helt klart derfra igen 😃 Helt igennem fantastisk service, hurtig respons når man skriver til dem og de gør vir... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Total fed outlet tøjstil, rigtig god kvalitet, rigtig fin service og behagelige kundeservice at snakke med. Kan varmt anbefale zwear samt deres priser er rigtig gode, Nem hjemmeside at finde rundt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og lækkert tøj. Jeg bestilte både tøj og sko og alt jeg bestilte passede og lignede det på billederne, kvaliteten på tøjet og skoene var godt, det føles ikke billigt. Jeg kommer... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Total fed outlet tøjstil

Kan varmt anbefale zwear samt deres priser er rigtig gode,
Nem hjemmeside at finde rundt i.

26 de outubro de 2023
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og lækkert tøj.

Hurtig levering og lækkert tøj.

Jeg kommer helt sikkert til at handler her igen😁👍

19 de março de 2022

Min største anbefaling

Helt igennem fantastisk service, hurtig respons når man skriver til dem og de gør virkelig noget ved tingene 😃😃

7 de fevereiro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet af tøj

Dårlig kvalitet af tøj, ligner tog købt på Wish.
Kunne bruge 2-3 ting ud af 10.

21 de janeiro de 2022
logótipo da Zwear

Resposta da Zwear

Hej Trine.

Det er vi selvfølgelig kede af at du synes vi kan dog forsikre at det ikke er fra wish og alt vores tøj er fra europæiske leverandører.
Du er selvfølgelig velkommen til at returnere det tøj du ikke er tilfreds med i det du har 14 dages fuld returret.

Mvh. Daniel

Classificada 2 em 5 estrelas

Returnering er noget rod.

Jeg er den heldige vinder af en konkurrence på Facebook.
Jeg har oplyst størrelse, men modtager tøj der er alt for stort (to numre for stort).
Jeg er måske nok forvænt, for de firmaer jeg køber tøj fra på nettet vedlægger altid returlabel.
Det sker ikke fra denne forretning. I stedet skal jeg selv printe, hvilket jeg ikke har mulighed for.
Jeg skal så selv betale for returnering, selvom det er forretningen der har sendt forkert størrelse.
Jeg aner ikke om det er fordi det er en gevinst, eller om dette er sædvane, men det er ikke en forretning jeg efterfølgende vil handle med.
Kender ingen der kan bruge den størrelse jeg har modtaget, hvilket er så ærgrligt.
Jeg giver 2 stjerner, da tøjet har en udemærket kvalitet.

3 de janeiro de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Zwear

Resposta da Zwear

Hej.

Jeg har prøvet at kontakte dig flere gange i det vi har fået lavet en portal mere så vi både har en GLS og dao portal. Vi dao Portalen kan man nu i stedet for at printe en label nu få et 9 cifret kode som man skriver på sin pakke.

Mvh Daniel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais