Opinião sobre DCU-Camping - Odense City Camp

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligere campingplads skal man lede længe efter

Vi har ligget her over sommeren. Jeg kommer ikke tilbage til det her sted. Ejerne er det mest upersonlige værtspar jeg længe har oplevet. Ikke særlig serviceminded, og siger slet ikke hej når man går forbi. Baderummene er virkelig slidte, altid beskidte og der ligger fanme altid afføring i toiletterne. Der er intet lys på pladsen til om aftenen når det bliver mørkt, man skal jo fanme have sin egen lommelygte med. Poolen holder de åben og lukket lidt som det passer dem, til trods for at den har daglige åbningstider. Det kan man ikke være bekendt, når den står til rådighed. Specielt ikke på de varme dage. Desuden sker der ingen aktiviteter, særligt for børnene. På andre pladser sker der noget hver uge om sommeren, her skal man være heldig hvis poolen er åben på en varm dag. Derudover står der de har minigolf, men magen til dårligere minigolf bane skal man lede længe efter. Den er nedslidt så det basker, det er jo røveri de tager penge for det.
Nogle får strenge ordre på, hvordan vogne/autocampere skal placeres. Andre får fanme lov til at holde midt i det hele som det passer dem - ufatteligt man ikke siger noget til folk. Det er ikke særlig forsvarligt hvis der opstår brand og nogle holder midt på pladsen…

1 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Resposta da DCU-Camping

Tak for anmeldelsen.
Vi beklager, hvis man ikke har hilst tilbage på pladsen. Det plejer vi altid at gøre, så det er klart en fejl.
Servicebygningerne bliver rengjort/tilset to gange om dagen, og plejer generelt at være i fin stand., så det er meget uheldigt, hvis andre gæster ikke efterlader fællesrum/faciliteterne som man modtog dem.
Vi måtte lukke poolen, da klorpumpen desværre gik i stykker. Sådan noget er der regler for, så vi havde ikke noget valg.
Vi medgiver at minigolf banerne er slidte. Netop derfor har det været gratis at benytte dem. Der er allerede planer om at renovere dem.
Der SKAL være minimum 3 meter mellem hver campingvogn/autocamper (1,5 meter fra hver campingvogn/autocamper til skel), netop i tilfældet af brand. Skulle det ske at nogen ikke ved dette og har parkeret "som det passer dem", er det ikke med vores accept. Så bør man henvende sig til personalet i receptionen. Så vil det blive håndteret. Dette gælder også, hvis man finder at noget mangler eller ikke er i orden.