Opinião sobre Broekhuis

Classificada 1 em 5 estrelas

Broekhuis Ford Veenendaal weigert mij als jarenlange klant

Ik had een jaarbeurt met APK ingepland bij Broekhuis Ford Veenendaal op 16 februari. Vooraf kreeg ik een offerte met allerlei zaken waarvan mij onduidelijk was of die echt nodig zijn. Waarop ik kritisch ben geweest en heb laten weten dat het bijzonder is dat ze dit weten zonder mijn auto gezien te hebben. Toen kreeg ik terug dat het adviezen zijn op basis van de richtlijnen van Ford. Ik heb toen laten weten dat ik graag hoor op basis van een controle van mijn auto wat er echt nodig is en geadviseerd wordt. Vervolgens werd ik gebeld door een medewerker die mij het wilde toelichten, wat prima is natuurlijk. Toen ik aangaf de geadviseerde zaken niet te willen kreeg ik te horen dat een voorwaarde van de pechhulp die bij de jaarbeurt zit wel is dat onderhoudszaken gedaan worden. Dat frustreerde mij, want het zijn dus adviezen, maar eigenlijk moet ik ze dus wel opvolgen? Met zelfs een bizar bedrag van 10 euro voor het vervangen van de batterij in de autosleutel (wat een klusje is van 1 minuut met een batterij van nog geen euro). Dit heb ik via de mail nog aan ze laten weten en vervolgens bellen ze mij op om te zeggen dat ze de APK beurt die ingepland stond op 16 februari niet meer willen uitvoeren. Ze weigeren dus mij als klant, omdat ik kritiek heb geuit op de manier waarop ze communiceren en werken. Heel bizar dit. Ik ben zeker scherp en kritisch geweest in mijn communicatie, maar nooit grensoverschrijdend of onbeschoft. Dan is het toch ongehoord om een klant te weigeren? Ik heb mijn auto nota bene al jaren in onderhoud daar.

5 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da Broekhuis

Beste Stefan,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer dat deze situatie zo is gelopen. Naar aanleiding van uw review hebben we contact met u opgenomen om dit toe te lichten. Bij Broekhuis hechten we veel waarde aan wederzijds vertrouwen en zonder dat vertrouwen is het helaas niet mogelijk om goed samen te werken.

Team Broekhuis