123adapter Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Aangezien ik mijn laptop nagenoeg dag en nacht gebruik voor m'n werk als internet ondernemer, heb ik deze dus altijd en overal bij me. Helaas was mijn accu volledig op waardoor ik niet meer langer dan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakket op vrijdag besteld zou volgens hun schema dinsdag uitelijk geleverd moeten worden. Wordt niet geleverd en de bezorger doet niet eens de moeite om een bericht te doen zoals beloofd was. Edit:... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede service ervaren na probleem, met een eerder door hun geleverde, defecte geraakte adapter. Na telefoontje met 123 Adapter (via Dennis) werd ik te woord gestaan door Gidion die na het p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden 5 dagen geleden een laptop gekocht met een defecte accu, werd keurig vermeld voor de aankoop en er zat een kortingsbon van 15% voor 123adapter.nl. Blijkt dat het van dezelfde eigenaar i... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

106 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Topservice

Echt supersnelle service, staan je bij vragen vriendelijk te woord en versturen het ook idd direct na telefonisch contact. Liep al tegen 17.00 uur dat ik belde maar had volgende dag de adapter al in huis.

22 de dezembro de 2023

Top service!

Top service! Aangezien ik digibeet ben🙈 was een belletje genoeg om de juiste adapter snel thuis te hebben

29 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Weer genept door Via Dennis

Weer genept door Via Dennis. De site 123adapter blijkt ook van hem. Op deze site kocht ik een vervangende accu voor mijn laptop. Productnr VAHP_LE03XL_3C.
Staat geadverteerd als 4000mAh, 46 wattuur. Geleverd is een flink kleinere batterij, 3400mAh, 39 Wattuur. Dat is niet waar ik voor heb betaald, en 20% minder capaciteit dan een HP origineel. Waardeloos.

18 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Contact gehad over een bestelde accu…

Contact gehad over een bestelde accu die het niet deed, telefonisch en via de mail.
Binnen 20 minuten stuurden ze een nieuwe op die wel werkt, volgende dag al in huis!!
Goed bedrijf en goede communicatie!

24 de agosto de 2023

Snelle service

Was mijn laptop adapter kwijt dus had snel een nieuwe nodig. Duidelijk website, na bestelling gelijk verzonden en lag binnen 24 uur op de mat! Ik ben blij!

3 de janeiro de 2023

Stress vrij

Oude laptoplader had kabelbreukje, nieuwe besteld.
Bleek verkeerde te hebben, mocht met hele gebeuren langskomen. Hebben voor mij passende lader uitgezocht.
Weer helemaal blij!

19 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

123 Adapter laat zien hoe je klantenservice levert!

November 2021 een adapter besteld voor mijn dochter haar laptop welke in januari 2022 niet meer goed werkte. 1 e-mail gestuurd en binnen het uur een e-mail terug gehad of ze meteen een nieuwe adapter konden sturen zodat ik de oude terug kon sturen met als resultaat dat dezelfde dag nog een adapter opgestuurd werd!

Dit vindt ik nog eens Service!

19 de janeiro de 2022

Topbedrijf

Mijn accu netjes en op tijd geleverd. Daarna heb ik gebeld voor extra advies. Ze namen snel op en gaven goed advies. Topbedrijf !!!!

7 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Snappen de noodzaak van een adapter en helpen direct!!

Bedrijf hielp mij onwijs snel en goed toen ze hoorde dat ik een nieuwe adapter nodig had voor mijn afstuderen. Mijn vorige was helaas ontploft. 123 adapter twijfelde geen moment en hielp mij om binnen 24 uur een nieuwe adapter te krijgen.
Super snelle service en goed contact. 5 sterren voor dit bedrijf!!

12 de janeiro de 2020