ViaDennis LaptopOnderdelen Opiniões 947

TrustScore: 5 em 5

4,8

Heel erg tevreden met ViaDennis. Zowel snelle vriendelijke hulp bij welk onderdeel ik nodig had, tot snelle ontvangst van product. En toen het daarna toch niet werkte (lag niet aan ViaDennis) kon he... Ver mais

Een nieuwe accu voor m'n oude laptop van 2012, hij werkt weer en doet het super! Klik en klaar, iedereen kan zo'n accu vervangen. Toen werd er nog kwaliteit gemaakt.🙏 Ondanks dat postnl het pakket... Ver mais

Ik wilde toch even melden dat toen mijn laptopaccu die ik hier had gekocht na 2 maanden kapot ging, ik direct een nieuwe kreeg aangeboden die nog dezelfde avond werd verstuurd. De kapotte accu kon ik... Ver mais

1. Loja especializada em baterias
  2. Loja de computadores e acessórios

Informação fornecida por diversas fontes externas

ViaDennis is uw leverancier voor notebook accessoires zoals adapters, accu's, lcd schermen, laptops en autoladers. Al meer dan 10 jaar de specialist voor uw laptop onderdelen. Alles direct uit voorraad leverbaar. U kunt gemakkelijk, veilig en snel uw laptop accu, laptop adapter en meer bij ons bestellen.

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Não respondeu a opiniões negativas

Nieuwe accu voor oude laptop

Ondanks dat postnl het pakket kwijt was geraakt is netjes opgelost en een tevreden klant.
Nu kan mijn laptop weer jaren mee!

3 de abril de 2026

Batterij voor HP omen besteld

Een batterij gekocht voor een HP omen waarbij de cmos batterij in de hoofdbatterij verwerkt hoort te zitten. De batterij die ik via Dennis heb gekocht werkte niet op die manier. Ze hebben mij gebeld na mijn reactie hierop en er wordt een nieuwe batteij gestuurd

12 de março de 2026

Kwalitatief

Snelle levering, uitstekende klantenservice, nette, nieuwe producten. Ik heb niks te klagen ik heb een top ervaring met dit bedrijf.

17 de março de 2026

Super bedrijf met een echt mee denkende…

Super bedrijf met een echt mee denkende klantenservice die er alles aan doen om je juiste product thuis te krijgen. Een klantenservice die zowel via de mail dan wel telefonisch goed en snel bereikbaar zijn. Zelden zoiets positiefs meegemaakt. Dank je wel Viadennis.

16 de março de 2026