Informações sobre a empresa

1. Loja de pneus

Escrito pela empresa

Billige dekk til personbiler, varebiler eller motorsykler – bestill hos 123dekk.no! Stort utvalg, lave priser og gratis frakt (fra 2 dekk)!

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Treige på refusjon og svarer ikke på mail

Jeg bestilte vinterdekk, men bestilte feil. Alt gikk greit helt til jeg skulle ha igjen pengene mine. De brukte 5-6 uker på å refundere meg. De innrømmet at det hadde gått alt for lang tid, men fikk ikke noe kompensasjon for det. Siden dette tok så lang tid hadde jeg ikke penger til å kjøpe nye dekk og brått var vinteren her.
Ikke svarer de på mail og telefonnummeret er ikke i bruk. Nok et useriøst dekkfirma.

29 de setembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Bra pris gode dekk.

Bra pris gode dekk.
Litt lang leveringstid men ellers fornøyd.
Fikk stadig oppdatert sendestatus.
Når man har tid og trenger ikke det man har bestilt så fort som mulig anbefaler jeg denne nettbutikken.

29 de novembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Fikk aldri noen beskjed at pakken var ankommet.

Fikk aldri noen beskjed at pakken var sendt, hørte ingenting etter ordren. Ventet noen uke så ringt jeg Pick-up point som jeg valgte som mottaker, de hadde mottat pakke men den var hverken merket med navn eller telefonnummer på hvem dekkene tilhørte. Pris for dekk skifte var estimert på nettsiden til ca. 250,- pr dekk. Ifl. pick-up point var dette en 7 år gammel pris og leverandøren har aldri vært i kontakt med de angående priser for skifte. Kunne like godt kjøpt dekkene lokalt.

22 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Veldig lang levering tid

Veldig lang levering tid, kunde telefon ugyldig, første svar komt på email etter 7 dager. har bestilt hjemme levering, varene komt på pick up point langt i fra min adresse.
En positive ting, dekkene var produsert i uke 24 .

25 de julho de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Bruk energien på noe annet.

En stjerne for at prisen var ok, en for at dekkene faktisk kom. Resten bare sorgen - leveringstid 18 arbeidsdager, mot oppgitt 7. I tillegg ble dekkene bestilt til leveringsadresse (dekkverksted), men jeg måtte hente de selv på terminal. Anbefaler ikke noen firma under Delticom-paraplyen, 123Dekk, Giga-dekk, Dekk-outlet, Dekkonline osv. Neste gang blir det firma med skandinavisk lager, dersom den lokale dekkpusheren fortsatt blir nektet de rette dekkene.

27 de abril de 2021

Altfor lang leveringstid

Altfor lang leveringstid. Nesten to uker lengre enn oppgitt leveringsdato. Svarer ikke på henvendelser pr mail. Purret opp sending flere ganger til forskjellige adressen. Ingen gadd svare før etter at dekkene tilslutt ble levert. Styr unna denne butikken. Dårligste online dekk sjappe jeg har vært borti.

1 de julho de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais