Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Eg vil bare dele min erfaring. Eg bestilte 2 dekk den 8 april og allerede i går 23 april fekk eg dei på døra. Man må også huske på at det har vært helligdager. Eg er positivt overrasket over h... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte 4 sommer dekk 13 Mars og fikk levert 3 dekk etter 3 uker . Ser ut som jeg får det siste dekket i dag 2 Mai ( da har det gått 7 uker fra bestilling til alle dekk er levert)- så viss du har... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

God på pris og levering! Kjøpte billigste hjulpakke m vinterdekk/felger. Prisen lå et par tusen under andre levrandører.. Mottok varen før antatt, dvs etter ca 1 uke. Eneste jeg har å utsette er at... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Beste prisene på de dekkene jeg var ute etter. Kjapp til å få de sendt. Og de var bortimot rykende ferske. Men siden det blir sendt med postnord så trekker jeg 2 stjerner og kan absolutt ikke anbefale... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Informação fornecida por diversas fontes externas

Helårsdekk av beste kvalitet får du online hos oss på dekk-outlet.no! Vi har alle typer dekk til billig pris og med gratis levering!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

keiserens nye komplette hjulpakke 🥴

Jeg bestilte komplett hjulpakke, etter ca 2 uker fikk jeg beskjed om at dekkene var utsolgt, her er 2 uker alt for lang tid, dette burde være informasjon som er tilgjengelig øyeblikkelig.
Da fikk jeg "tilbud" om hjulpakke med andre dekk, som var knappe 500 kroner dyrere.
Det var greit, men da jeg skulle betale var kravet på den totale prisen for hjulpakken, og ikke mellomlegget på knappe 500 kroner.
Jeg sendte mail om at dette var jeg ikke villig til å betale, og at de heller måtte sende regning på mellomlegget.
I tillegg til dette, var det lagt ytterlige ca 500 kroner på det totale beløpet.
Dette ga jeg beskjed om, og sa at jeg ikke var villig til å betale mer enn mellomlegget.
Så fikk jeg ny betalingslenke der jeg kunne betale kun mellomlegget,
Så da ordnet den biffen seg, eller gjorde den det?
Nei.
Omtrent 4 uker etter jeg la inn den første bestillingen tikker det inn en mail om at jeg må sende diverse info for at de skal kunne refundere det totale beløpet.
Altså, bestillingen var kansellert.
Men det var ikke alt,
De skrev også dette i mailen:
-Så snart vi har dine fullstendige bankopplysninger og varene er tilbake på lager, vil vi umiddelbart ordne tilbakebetalingen.

Wtf? Tilbake på lager?
Er varene i den kansellerte bestillingen sendt?
Dette virker mer som svindel.
Få folk til å betale, helst mest mulig, (gjennom endringer i bestilling der kunde bes om å betale det nye totale beløpet og ikke bare mellomlegget) og så ruger de på pengene så lenge som mulig før de tilbakebetales.
Jeg kommer til å skrive en ny anmeldelse når (om) pengene kommer tilbake på konto.
Denne formen for virksomhet burde ikke være lovlig i Norge.

3 de julho de 2025

Jeg bestilte 4 dekk og fikk aldri noe

Jeg bestilte 4 dekk, betalte NOK 8116,- og fikk aldri noen vare. Det har gått 1 måned og jeg får ikke svar, sporingen viser at de angivelig er levert på en tilfeldig adresse i Tyskland (jeg bor i Norge) og jeg har forsøkt å kontakte support uten noen respons.
Antar dette er svindel.

5 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Litt rotete levering, men flotte dekk til slutt

Bestilte dekk 08.04.2025, med estimert levering 22.04.2025. Underveis fikk jeg flere oppdateringer fra PostNord: først beskjed om levering av tre dekk 15.04.2025, deretter ny melding om levering 16.04.2025. Etter dette forsvant denne meldingen fra appen, og jeg hørte ikke noe mer før etter påske.

Ved å følge med på sporingen, kunne jeg se at det siste dekket ennå ikke hadde ankommet Norge. Dette skjedde først 22.04.2025. Dagen etter, 23.04.2025, kom en ny melding om levering 24.04.2025. Dekkene ble levert som varslet 24.04.2025. Det er positivt at alle de 4 dekkene ble levert samlet.

Jeg er fornøyd med dekkene, med produksjonsdato fra uke 44 i 2024.

24 de abril de 2025

Gikk over all forventninger

Eg er positivt overrasket over hvor fort det har gått.
Eg gjorde et liknende kjøp i fjor hos Dekk Eu noe eg fekk inntrykk av å være ren svindel. Der har eg svært dårlig erfaring. Eg trodde faktisk at dette var det samme. Men denne gangen var eg heldig.
Eg er strålende fornøyd.
Men eg kan kun anbefale denne til andre basert på min erfaring!!

23 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Veldig dårlig opplevelse helt siden…

Veldig dårlig opplevelse helt siden mars og fremdeles nå 22.april. Bestilt 4 dekk helt like dekk for en veldig enkel leveranse. Neida, dem leverer først 2 dekk derav 1 er heeelt feil dimensjon og merke. Di 2 andre kommer mye lengre etterpå! Tar kontakt med support som er totalt uinteressert i å ordne opp med refusjon eller nye dekk. Vi står nå uten dekk nr 4 til bilen som vi ikke kan bruke og vi har små barn. Er helt ubeskrivelig latterlig at dem ikke kan ordne opp og hva i helvete slags folk jobber det på lageret deres med logistikk? Som ikke kan pakke 4 stk like dekk og sende dette samtidig i en og samme forsendelse! Delti, dekk outlet, dekkonline og alle andre datterselskap! HOLD DERE LANGT unna! Jeg burde ha lest reviews lenge før jeg bestilte for dette er jo gjentagende problemer med dem!

24 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bra!

Bra!
Dekkene kom til dekk verksted fra Tyskland i løpet av 8 dager.
God pris.
Produksjons måned var mai 2024.
Dekkene ble bestilt mars 2025
Så det eneste jeg har noe å utsette på er at de kunne vært ferskere.

25 de março de 2025

Surr og rør.

Styr unna...
Bestillte dekk som skulle være på lager, men det tok likevel over 8 uker før jeg til slutt fikk alle dekkene.
De klarte å levere feil dekk 3 ganger før jeg fikk de riktige dekkene😂

1 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

HOLD DERE UNDA SÅ LANGT SOM MULIG!!

HOLD DERE UNDA SÅ LANGT SOM MULIG!!

Bestilte 4 dekk forrige mnd, rundt den 02.01. Dekkene skulle være levert 15.01 deretter endret de dato til 03.02. Jeg fikk ingen mail/sms/tlf angående leveransen, når jeg spurte de om oppdatering nærmere dato sa de at 1 av DEKKENE var hos postnord og at jeg selv måtte kontakte de for og hente den, ble da vel forbanna akkuratt som alle andre og spurte hva jeg skal med 1 dekk?!! De andre 3 hadde vel aldri blitt sendt, de lurte også på om jeg ville ha de 3 andre dekkene?!! For at jeg skal vente 1 mnd til og få dekk nr 2?!! NEI TAKK!

5 de fevereiro de 2025

Svindel STYR UNNA

Bestilte 4 nye vinterhjul i starten av Oktober. De klarte å levere 1 dekk. 4 felger og 3 dekk i manko. Prøvde flere ganger å komme igjennom til dekk oulet slik at de kunne fikse problemet men fikk bare svada svar tilbake.
Måtte tilslutt kansellere hele orderen og sperre kredittkortet. Ville ikke risikere at de fikk penger for da hadde jeg aldri sett verken penger eller hjul igjen.
Nesten 3 uker etter at de hadde bekreftet at ordren var kansellert prøvde de likevel å belaste kortet. STYR UNNA

2 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte 4 dekk og fikk 1 etter en…

Jeg bestilte 4 dekk og fikk 1 etter en uke, det andre etter 3 uker, og jeg venter fortsatt på de resterende to i over en måned. Kontaktskjemaet fungerer ikke, det er ikke noe telefonnummer å ringe. Jeg anbefaler det ikke, tenk deg om to ganger før du kjøper noe der. Jeg ville gitt en minusvurdering, men det var ikke mulig. Jeg føler meg lurt. Jeg anbefaler ikke, ikke kjøp på denne nettsiden

21 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hi have purchase my tires in september…

Hi have purchase 4 tires in September 2024. It is now November 2024 and received on the 18th of November 2 tires. I have been asking for my missing tires but no answers (only chat, no phone replies). They only inform me that when they know they will inform...I am afraid this company might be having some financial troubles and this is why i have only received 50% of my order. This is the first time I have rated a company 1 star.

18 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais