Leia as opiniões dos outros
Accu voor JBL3 besteld en betaald, 30augustus. Levertijd 4 dagen. Oké. Donderdag 7 september aangeleverd bij PostNL. Tot op heden niets mogen ontvangen. Post nl. Geeft aan pakket niet binnengekom... Ver mais
Snelle reactie per mail en op de hoogte gehouden van verzending. Product in goede orde ontvangen.
bestelling geplaatst, verkeerde geleverd gekregen. maar op geen mogelijke manier te bereiken. reageren niet op mails en niet op het contactformulier. ook telefonisch niet bereikbaar! stelletje oplicht... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Welkom bij 123world,Een bepaald artikel / model zoeken? Gebruik dan de zoekbalk links boven.Koop uw artikelen met volledige fabrieksgarantie van 6 maaand of langer (hangt van
Informações de contacto
Holanda
- 123world.nl
Filters besteld voor een…
Filters besteld voor een luchtreiniging, in eerste instantie een mail ontvangen dat de bestelling in goede orde is ontvangen en dat ik nadere verzendgegevens zou ontvangen, na 2 weken niets gehoord, toen heb ik een mail gestuurd, ook hier geen antwoord op. Antwoord kreeg ik pas na een 2e mail. Het product was niet meer leverbaar en ik zou mijn geld terug krijgen inmiddels weer een week verder en nog niks ontvangen. Waardeloze zaak als het al een zaak is. Koop hier alleen als je van je geld af wil zonder er iets voor terug te krijgen. Update, uiteindelijk het geld teruggekregen. Jammer dat het allemaal zolang moest duren
Snelle reactie per mail en op de hoogte…
Snelle reactie per mail en op de hoogte gehouden van verzending.
Product in goede orde ontvangen.
stelletje oplichters
bestelling geplaatst, verkeerde geleverd gekregen. maar op geen mogelijke manier te bereiken. reageren niet op mails en niet op het contactformulier. ook telefonisch niet bereikbaar! stelletje oplichters!
Zeer tevreden
Hoi , ik heb een accu voor mijn dyson hier besteld ,, en ik kan hardt op zeggen ,, SUPER service, besteld en met 2 werkdagen in huis , begrijp niet dat ze dit bedrijf zoon slecht review geven ik ben echt zeer te vreden ,, bij dyson wilde ze me niet eens helpen ,, daar gaat het allemaal nog veelste goed, daar om hier besteld en echt goed geholpen en snel geleverd
Als je jezelf wilt tergen moet je bij…
Als je jezelf wilt tergen moet je bij dit 'bedrijf' bestellen. Geen antwoord op e-mails, telefoon niet opgepakt....uiteindelijk wel een belofte via Whats App dat mijn bestelling 2 weken te laat op een maandag gepost zou worden. Uiteindelijk woensdag gepost. Na 3 weken had ik mijn lader. 4 euro meer en ik het bij een betrouwbare groot bedrijf kunnen bestellen. Dit heerschap gun ik geen klandizie meer.
Besteld, betaald, niks geleverd
Bestelling geplaatst en betaald op 2 juni. Bevestigingsmail ontvangen dat levering 3-5 dagen duurt. Nu, 12 juni, 10 dagen na bestelling nog niets vernomen en ook geen reactie op mail. Wat is dit voor bedrijf?
Wacht nu al 9 werkdagen op mijn…
Wacht nu al 9 werkdagen op mijn bestelling.post nl heeft tot nu niets ontvangen.heb al 3xmailcontact gehad en steeds het bericht dat het bij post nu heel druk is.heb geprobeerd te bellen maar geen gehoor.Denk dat ik mijn geld gewoon kwijt ben.
Hoop dat ik nog iets van 123world hoor.
Dus wacht maar af. Gr. J boos
Heb het pakket na twee weken ontvangen en telefonisch contact gehad met 123world.Heel vriendelijke man en wij hebben samen uitgevonden dat het aan PostNL heeft gelegen.Dus ben alsnog dik tevreden.
PAS OP+
Product besteld. Volgende dag in huis was beloofd. Nu al 1 week en niks gehoord alleen bevestiging van betaling. Oplichterspraktijken!
Niet kopen bij dit bedrijf
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst, wel betaald. Nooit bevestiging. Na week mail gestuurd, geen reactie. Gelukkig toevallig via Paypal besteld dus geld terug, maar niet alles. Scamwebsite uit Drachten. Niets anders verwacht.
Ik heb via de website een batterij voor…
Ik heb via de website een batterij voor dyson stofzuiger besteld. deze ook netjes betaald. Daarna niets meer vernomen. aantal x gebeld, krijg voicemail. Ook gemaild.
Zou niet aanraden om daar iets te bestellen.
Accu voor JBL3 besteld en betaald
Accu voor JBL3 besteld en betaald, 30augustus. Levertijd 4 dagen. Oké. Donderdag 7 september aangeleverd bij PostNL. Tot op heden niets mogen ontvangen. Post nl. Geeft aan pakket niet binnengekomen/verwerkt.
Diverse keren contact via voicemail, telefoon wordt niet opgenomen, gehad.
Wederom geen reactie. Echter ook een mail gestuurd en deze wordt wel snel beantwoord. Ook na 19.00uur telefonisch contact gehad. Schijnt iets mis gegaan te zijn tussen hen en PostNL. Zal opgelost worden. Inderdaad volgende dag accu ontvangen. Uiteindelijk zaak wel in orde.
Netjes afgeleverd na klein oponthoud
In eerste instantie bleef het PostNL pakketje qua status “steken”. Dus begon ik me wat ongerust te maken.
Vervolgens 123-World.nl geappt en een mail gestuurd.
Er werd me beloofd dat ze er naar zouden kijken.
Vervolgens ging het pakket wel naar de volgende status en is het pakket met daarin de bestelde goederen keurig afgeleverd.
Ik heb dus geen slechte ervaring met deze webshop.
Ik had eerst de reviews moeten lezen
Besteld , betaald , 2 a 3 dagen levertijd , nu inmiddels een maand verder , geen reactie op mail , geen reactie op voicemail , neemt niet op... ritje Drachten binnenkort verwacht ik...
Wat een schijt bedrijf
Wat een schijt bedrijf. Eerst gelijk een email sturen dat het binnen 4-6 dagen geleverd wordt, dan na belletje en email te horen gekregen dat het de week erna wordt. Week erna een track en tracé ontvangen maar die is nog steeds niet verstuurd. Geen reactie op email en telefoon. Hier nooit meer iets bestellen. Nu binnen een dag na m'n review heeft meneer 'm verstuurd
Onbeschofte eigenaar.
Email adres met .con ipv .com ingevuld en geen bevestiging ontvangen (bleek later).
Dag erna een bericht gestuurd, maar geen reactie ontvangen (ook als dat met .con was had de eigenaar dat makkelijk zelf kunnen zien).
Uiteindelijk via Marktplaats contact gezocht. Reactie kwam een dag later, toen het pakket eindelijk en te laat bij de buren lag. Best wel een botte reactie ("Ordernummer?"), beetje sympathie naar je klanten mag wel.
Eens, maar nooit meer dat ik iets hier bestel.
Nadat ik de negatieve recensies gelezen…
Nadat ik de negatieve recensies gelezen had, mail gestuurd. Kreeg vrijwel direct mail terug plus telefoontje. Gok gewaagd en nieuwe accu voor Dyson stofzuiger besteld (die overigens veel te snel kapot gaan, voor zulke dure stofzuigers verwacht je meer kwaliteit) Lof voor 123world; zowel voor communicatie (meteen reageren) als snel opsturen goedkopere versie accu voor Dyson. Accu doet het, binnen twee dagen product ontvangen. Ik ben tevreden.
2 filters besteld voor mijn Dyson cool…
2 filters besteld voor mijn Dyson cool link.
Super aanbieding en netjes op tijd!
Thanks!
123 irritaties..
Toen ik mijn irritatie opschreef naar 123 World, kreeg ik wel meteen een reactie: de eigenaar voelt zich beledigd en heeft mijn bestelling geannuleerd en het betaalde bedrag tamelijk snel teruggestort. De eigenaar zal mijn gedrag melden aan Marktplaats! In mijn bericht had ik aangegeven, dat ik snel geirriteerd raak wanneer ik een bestelling meteen moet betalen en vervolgens niets meer hoor. Dat ik het gevoel heb dat ze daar een tussenkantoortje zijn en eigenlijk niets in voorraad hebben en de klant aan het lijntje houden. De eigenaar was not amused, ik wel enigszins opgelucht. Ik haal 123 world uit mijn bestand..
Via 123world een accu voor mijn JBL…
Via 123world een accu voor mijn JBL xtreme gekocht, omdat ze een leuke aanbieding hadden. 'S avonds laat besteld, een dag later al een track en trace en de dag daarna al in huis. Supersnel dus.
Gelijk de accu ingebouwd in mijn JBL en het werkt perfect!.
Hier dus absoluut geen klagen over de levering van deze webshop en kan mij dus ook niet vinden in onderstaande negatieve reviews
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.