Op de site is veel informatie foutief , dus niet juist en zeker niet compleet, heel selectieve informatie, de sponsoren krijgen heel goede beoordelingen en eventuele mails over opmerkingen worden niet... Ver mais
Al meerdere keren kwamen we via de Facebook van deze site op leuke bestemmingen in Nederland: Moddergat, Kamperland, SS Rotterdam... Plekjes die we niet hadden willen missen. Maar zelf zouden we ze ni... Ver mais
Een hele fijne informatieve site, waar ik al veel tips vandaan heb voor alle reizen die we al gemaakt hebben/gaan maken. De leuke manier van schrijven, het doorverwijzen naar andere blogs en de vel... Ver mais
Over 27vakantiedagen.nl – betrouwbare informatie & ervaringen door échte vakantie-experts! 27 Vakantiedagen is met meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand een van de grootste onafhankelijke Nederlandse reiswebsites. De website bestaat al bijna tien jaar en biedt betrouwbare, objectieve reisinformatie geschreven door échte experts. Alle auteurs op 27vakantiedagen.nl zijn fervent reizigers en kennen de vakantiewereld als geen ander. Op onze site vind je naast uitgebreide bestemmingsinformatie over álle plekken ter wereld tevens meer dan 15.000 persoonlijke ervaringen en reviews. Elke reiziger kan zich aanmelden, een profiel aanmaken en zijn of haar bezochte land, stad of regio reviewen, inclusief scores. Zo helpen reisfans elkaar bij het kiezen van een nieuwe bestemming! Naast de duizenden bestemmingspagina’s over evenzoveel landen, steden en regio’s/eilanden bieden we je in ons blog volop extra reisinspiratie. Alle blogs zijn geschreven door onze eigen redactie, bestaande uit ervaren vakantie-experts en gepassioneerd reizigers. Alle teksten worden ‘met de hand’ geschreven, we maken géén gebruik van AI (Artificial intelligence) en doen onze research zo accuraat en goed mogelijk. Er wordt tevens altijd geprobeerd zo objectief mogelijk te schrijven; we werken niét samen met verkeersbureaus om extra positief te schrijven over een bepaalde bestemming. Ook nemen we geen gratis overnachtingen of huurauto’s aan in ruil voor ‘een leuk stukje’.
Flora Bilderbeekstraat 79, 8017DR, Zwolle, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Ik bezoek de website graag om reisinspiratie op te doen voor een volgende bestemming.
Leuke tips en mooie foto's.
Fijn platform met veel inspiratie! Aanrader!
Fijne overzichtelijke site met leuke tips. Als er een vakantie geboekt is, kom ik altijd even op de site kijken!
Leuke site! Ik ga graag op reis en ze komen met leuke ideeën. Ik kijk er graag na, mooie foto’s altijd
De info die gegeven wordt is zoals de wereld is. Niet mooier maken dan het is.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Super leuke site waar ik al veel inspiratie heb op gedaan en de tips gaan mee op vakantie!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Een hele fijne website waar je veel inspiratie op kan doen voor je geplande reis of alles in het vooruitzicht.
Er worden goede tips gedeeld die van pas komen tijdens je vakantie.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Fijne site met tips over werkelijk elk land! Van mij zou er nog meer ruimte mogen zijn met tips/ervaringen van andere mensen, maar dat is persoonlijk.
Ik volg de site al langere tijd, voor meerdere trips/reizen er informatie vandaan weten te halen.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Leuke informatieve website. Maak er vaak gebruik van om inspiratie op te doen en heb er al veel ideeën uit gebruikt. Bedankt voor deze website, echt top!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Fijne site! Overzichtelijk en actueel. Voor ieder soort vakantie/reis informatie, tips en inspiratie te vinden. Zowel voor stedentrips als voor verre reizen. Leuk ook alle updates die dagelijks via Facebook voorbij komen voor inspiratie.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Heerlijk om op deze website inspiratie op te doen voor een volgende reis. Super uitgebreid en veel goede tips!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Wij gebruiken de site altijd voor het plannen van onze reis en halen hier altijd veel tips vandaan!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
In de zomer van '23 ben ik naar Italië geweest. Comomeer en Cique Terre Ik was benieuwd naar tips over deze bestemmingen en ik ben op zoek gegaan en kwam al vrij snel uit bij 27vakantiedagen.nl. Aanrader! De informatie wat zij bieden heeft mij zeer geholpen in het maken van mijn keuze. Uiteindelijk, na tips, heerlijk genoten in Bellagio!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Wat mij betreft is dit de beste site met verrassende en originele tips voor een te gekke vakantie! Ik kijk altijd eerst op 27vakantiedagen.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Alleen al vanwege de naam: De Wereld in 27 vakantiedagen. Fijn als een reissite met je mee denkt om in die 27 dagen optimaal te kunnen genieten van onze prachtige wereld door info te geven over heel veel landen via blogs, via ervaringen van reizigers en natuurlijk ook door nuchtere reisinformatie op een rij: wat is er te zien en te doen in een bepaald gebied?
Ook de minder voor de hand liggende mogelijkheden worden benoemd.
En dat maakt deze enthousiasmerende reissite net even anders! Vijf sterren!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Heerlijke site! Word er elke keer weer door geïnspireerd met de mooie foto’s en goede info. Vervolgens je vakantie boeken is dan ook zo gedaan! Erg tevreden.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Voor mijn vakanties kijk ik vaak op 27vakantiedagen om informatie en nuttige tips te lezen. Aan de hand hiervan maak ik altijd een reisschema en ben ik goed voorbereid. Verder is de website netjes en overzichtelijk.

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Heerlijk platform om jezelf kwijt te raken en op zoek te gaan naar de volgende vakantiebestemming.
De reis gaat dit jaar naar zuid Spanje - Calpe. Dankzij 27vakantiedagen weet ik precies hoe ik mijn dagen ga vullen en was de reis snel geboekt!

Resposta da 27vakantiedagen.nl
Nuttige info en een mooie vakantie kunnen boeken!