The worst grocery shop in all of 3000 Helsingør. Extremely rude staff especially a young immigrant girl with long black curly hair who was working in the payment booth and was talking very very rude t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fin oplevelse at komme i 365, har været min foretrukne butik de sidste 5 år. De har fornuftige priser og fin service fra medarbejdere. Derudover har de ofte tilbudsvarer og varer markeret med gult og... Ver mais
Butikken i Frederikssund er virkelig blevet dårlig , de har aldrig varer de har på tilbud. Prismærker stemmer ikke overens med det der ligger i køledisken + deres flaske automat aldrig duer / i st... Ver mais
365 i Ubby er kun gået ned af bakke, dårlig service ,forhindrings løb når man handler der står paller, pap og vogne alle vegne. For ikke så længe havde de skade dyr og det personale. Unge mennesker de... Ver mais
Ubehagelig oplevelse
Da jeg nu de sidste 2 dage har undgået, at handle i min ellers absolut yndlings butik 365 på Kastrupvej skriver jeg her.
Butikken er ellers så dejlig,at handle i, der pænt og rent, ellers altid hjælpsomme medarbejdere, verdens sødeste kassemedarbejder og oftest det man kommer efter. Hvis kunderne ikke har hamstret grundet en helligdag.
Da jeg kom tirsdag tjekkede jeg dato på noget brød ,hvilket fik en medarbejder( måske chef?) til på en rigtig sur måde ,at irettsætte mig med at det skulle jeg ikke gøre.
Mener da jeg som betalende kunde selv må bestemme hvad jeg putter i kurven.
Kom til kassen ,hvor den nyligt kårede fantastiske kassemedarbejder tog imod med : hej ung dame.
Snakkede bare almindeligt og sagde der ikke var ,hverken brød eller kød og han svarede det var pga en helligdag.
Der stod godt nok en kunde mere der sagde det samme om sidst hun handlede der, men tonen var nu på intet tidspunkt dårlig.
Dette fik før omtalte medarbejder fra brødt til ,at komme farende og give en skideballe over vi ikke skulle brokke os over det til kassemedarbejderen.
Temmelig ubehageligt,hvilket gør at det lige varer noget tid inden jeg handler der igen.
Ærgerligt da det jo ellers er min yndlings butik.
Iøvrigt er jeg af den mening vi priviligeret og altid kan få det mad vi har behov for i lille Danmark, trods priserne er noget i vejret..
Modbydelig forretning. Føj
Hvorfor har I samarbejde med Danmarks dyreste parkerings selskab - Munkebo.
Det må da være for at skræmme kunderne væk.
Holdte i Max 5 minutter og det udløste en bøde på kr. 875.
Kommer aldrig i Jeres forretning mere.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.