Coop Danmark A/S Opiniões 385

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Coop-appen er virkelig dårlig

Handlede i Brugsen i Vedbæk med Coop-app'en. Undervejs vil den ikke skanne en vare (sker altid) og da vi kommer hjem kan vi se, at den på et tidspunkt har skannet en anden vare vi ikke engang har haft i hånden - det kostede 70,- kr.! Det er en virkelig dårlig app sammenlignet med f.eks. Remas app.

6 de abril de 2026

hej coop

hej coop
ang super brugsen i kværndrup på fyn . på deres bon står rabatten ikke under selve varen man har fået rabat på, men helt nederst på bonen. det er simpelthen så irriterende , især når andre handler for en , man kan ikke forlange vedkomne der handler for en kan huske hvilken vare der er rabat på . og jeg vil se hvilken vare der er rabat på og om jeg i det hele taget har fået rabatten på den vare jeg køber !!!! . og lad os nu sige at en vare er fejlkøbt er det også vigtigt at de ansatte kan se der var rabat på varen der skal byttes , så de ikke giver fuld prisen tilbage ,da de jo ikke kan se at der evt er rabat på den vare der skal byttes !! ham thomas der er i kværndrup brugsen skrev jeg skulle klage til jer for det er noget i bestemmer ?? og det gør jeg så den vej her.( går udfra det er ham der har svaret mig på deres facebook side ) og der ud over er den brugs er blevet dårligere efter ham thomas er kommet til . ( mener det er thomas han hedder ) . få nu bare lavet så rabatten står under den vare på bonen man har fået rabat på. pt oplever jeg kun det er brugsen i kværndrup der har det. og den anden dag stod rabatten igen under varen der var rabat på, men er så ændret igen, kunne jeg se i dag på bon. !!

5 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Var i Coop 365 i Holbæk for at købe…

Var i Coop 365 i Holbæk for at købe cigarethylstre til min ny indkøbte rulletobak (købt i Coop 365 dagen før) fik at vide at de ikke måtte sælge cigarethylstre fra 1 april 2026, jeg sagde det lød underligt da de jo solgte rulletobak, hvor til butikchefen svarede "ja det giver ingen mening".
Jeg har undersøgt sagen men det står ingen steder at det er ulovligt at sælge cigarethylstre efter 1 april, der står heller ingen steder hos Coop Danmark at de har valgt ikke at sælge cigarethylstre.
For dårligt at Coop ikke melder klart ud.

2 de abril de 2026

Prispolitik.

Prispolitik.

Er der ingen kompetent ledelse?

Hvordan kani finde på at altid vælge de leverandører som er absurd dyre?
Kikkede lige på enklet is-pinde og is-vafler. Prisen på en vaffelis: Altså 1 stk, 35 kr.
Det er jo så dårligt indkøbt...Pris i Lidl. Pris i Rema, mindre end 10 kr. Og tror ledelsen virkelig at det sætter gang i salget.
Der er sgu da ingen normale mennesker der vil give 35 kr. for en industriel is.
Og samme med resterende af jeres udvalg.
I skider på os!
I Lidl koster

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte denne proteinbar i håb om et…

Jeg købte denne coop proteinbar i håb om et hurtigt og nemt mellemmåltid, men det blev en virkelig dårlig oplevelse. Kort tid efter jeg spiste den, fik jeg kraftige mavesmerter og følte mig meget utilpas i flere timer.

Smagen var heller ikke noget særligt, men det værste var helt klart den fysiske reaktion bagefter. Jeg har aldrig haft problemer med proteinbarer før, så det kom ret uventet.

Jeg kommer i hvert fald ikke til at købe den igen og vil heller ikke anbefale den til andre.

6 de março de 2026

Uhørt ringe parkeringsforhold

Uhørt ringe skiltning på parkeringspladsen ude foran butikken på Skibhusvej og fuldstændige urimelig prissat afgift. Det kostede så 1.820 kr. at handle der - kan godt forstå at p-vagterne kommer der flere gange om dagen, især når det er så nemt at overse. Det er så sidste gang af principielle årsager, at jeg handler hos jer. Det kan godt være i ikke ejer parkeringspladsen, men som forretningsdrivende kan i som det mindste sørge for at der er skiltet tilstrækkeligt, da det er jeres kunder, som parkerer der. Useriøst.

2 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Her til aften var jeg i 365 for at…

Her til aften var jeg i 365 for at hente "to good to go." Der var 2 store poser fuld og jeg udbrød "hold k*ft hvor er der meget." Efterfølgende spurgte jeg de 2 unge mennesker som arbejdede dernede, om de ikke ville have noget af det, men fik beskeden om, at det måtte de ikke.

Det undrede mig, for hvad så med det der ikke bliver hentet, bliver det bare smidt ud? Det er s*u ikke særlig klimavenligt.

Og selvom at jeg havde betalt for de 2 poser, måtte de ikke engang tage imod noget fra mig.

Det må være en ommer coop.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

87% af jeres anmeldelser er 1 stjerne. Gå alle andre steder hen end Coop.

87% af jeres anmeldelser er 1 stjerne. Coop består af 365, Super Brugsen, Brugsen, Daglig Brusen, Kvickly og sikkert flere. Jeres tilbud består af enden fuldstændig ligegyldig inventar, som I har rygraden til at kalde "tilbud". Jeg var I Super Brugsen Thisted , hvor de sætter tilbud på frysepizzaer, der hedder 1 for 33 og 3 for 100. 50% af deres tilbud, består af absolut ingenting.

Vores butik i Thisted er tom, de er nødt til at lukke den ene af deres hoveddøre, fordi de ikke har bemandning til bageren og døren. Kunder bliver nødt til at gå 200 meter hele vejen omkring butikken, fordi I ikke har råd til at holde den sidste time åben? Hvad med at lukke butikken ned kl 18, når der alligevel ikke er en sjæl i butikken? Godt I har pentionister, der nægter at ændre på deres væremåde. De handler i Super Brugsen og tror, det er det rigtige, fordi de ikke kender til andet. Hvad med I behandler dem ordentligt, og faktisk tager jer sammen? Der er ikke en eneste af jeres butikker, der ikke er skrækkelig at være i. Hvis det ikke er slemt nok, kan vi også tale om jeres normale priser :)

Jeg fangede lederen i at stå ved porten og snakke med sine 3-5 forskellige kollegaer. Kassen er fuldstændig proppet, og systemet virker ikke. Jeg går til lederen og siger, hvad med du prøver at lave lidt arbejde når hele kassen er i kaos, i stedet for du står og hyggesnakker med dine kollegaer? "De har fri så det kan jeg sagtens!"

Ja. Havde lederen også fri, eller havde han for travlt med at smide jeres penge væk?

Super Brugsen Thisted behandler kunder som absolut skrald, men det er alt sammen ligemeget, så længe deres budget går op måned for måned, og I ikke er ndt til at lukke ned. Luk den nu bare ned, og gør det samme med alle jeres andre butikker :D

10 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Medarbejder rækker tunge af kunder!?

Var i Coop Måløv for at købe snus i dag. Jeg er 20 år og viste mit gyldige pas, men blev alligevel afvist af en ung pige som i øvrigt var dagens lukkeansvarlige. Altså den person, der burde have styr på tingene og opføre sig professionelt. Hun burde kende reglerne, men det gør det ikke mindre absurd, at hun bagefter sad og rakte tunge ad mig som et barn på 10 år.

Det her er fuldstændig uacceptabelt. Elendig service og totalt respektløst. Handler der aldrig igen, og vil advare alle, der forventer almindelig opførsel-Gå et andet sted hen.

2 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Hvor er coops egen danskvand blevet af…

Hvor er coops egen danskvand blevet af ?

Harboe er det dårligste alternativ

Blid brus er næsten ingen brus

Alm brus brænder af kulsyre

Coops den var den bedste og til prisen

Tåbelig beslutning at lade Coops egen vand udgå.
Harboe er elendigt

Det kan man ikke være bekendt

26 de dezembro de 2025

Hej Coop

Hej Coop
Det er kalart at jeres forretninger ikke køre så godt
1 Alle Coop butikker er ikke med på de vigtigste tilbuds platforme jeg må ikke skrive navne her
2 I har alt for mange nye og meget unge medarbejser der ikke taler pent og ikke kan hjælpe med jeres meget besværlige ap
3 Man går alt for tit forgæves i jeres butikker når man går efter tilbud SÅ KØB DOG NOK IND så man kankøbe nogle af de gode tilbud
Mvh John

23 de dezembro de 2025

Hvor er Coop blevet smålige

Hvor er Coop blevet smålige ! Gennem julen kunne man altid vinde et eller andet hver eneste dag ,nu kan man vinde rabatter! Fuldstændig tilgrin når i tjener så mange
Penge på os kunder, i det hele taget er Coop appen faktisk ikke værd at købe,de 200 får man intet ud af for de tilbud er helt de samme som mange andre og tit er det faktisk dyre i Coop butikkerne ??? , ud over det så har jeg fundet gammel mad og hundemad flere gange og Coop butikken Kvickly hyrdehøj har IKKE den politik at man kan få lidt godtgørelse for at få gammel mad væk fra hylderne , for en månede siden fandt jeg 12 store poser hundemad og de 2 yderste var ok resten bag ved var gamle og endda over et år!!! Men igen Kvickly hyrdehøj chefen er ligeglad og giver intet for en’s hjælp. Så nu vil jeg ta Billeder istedet for og lægge op hvis jeg finder gammelt mad i hyrdehøj igen 🤷🏼, kunne ha været e undgået hvis chefen ikke var så nærig!!!

21 de novembro de 2025

Dårlige kvalitet af dyner

Dårlige kvalitet af dyner
Vi købte for 2 1/2 år siden 2 vinterdyner fra COOP men de har mistet deres fyld og er nu ubrugelige. Klagede til COOP over kvaliteten men fik afslag da de var over 2 år gamle og garantien kun omfattede fyld med dun. Og vores dyner var med fiberfyld. Køb aldrig dyner gennem COOP.

2 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Coop giver med den ene hånd

Coop giver med den ene hånd, og skraber ind med den and,økonomisk set er det et såkaldt Flop, tager 5 % af Frugt og grønt, men fjerner 5 % fra andre varer i deres Bonus program, ser ud som plat,ikke noget værd!!!

18 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Coop 365 masnedøgade 11 København Ø har…

Coop 365 masnedøgade 11 København Ø har i dag d8/10-25 handlet som så ofte før hørte der var kommet ny chef igen igen og atter igen men det kunne tydelig ses i butikken ikke så tomme hylder og butikken fremstod ganske nydelig men jeg undre mig hvorfor cheferne flygter konstant der har været flere udskiftninger i netop denne butik med meget korte intervaller
Er det i toppen af Cops ledelse det halter noget er ihvertfald galt ret op inden i må lukke flere butikker grundet dårlig ledelsesstil og butikker der sejler

8 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Mange gode tilbud

Mange gode tilbud. Jeg er et meget tilfreds medlem og har samtidig bemærket de mange gode tilbud til alle kunder. God service.
Jeg savner stadig Irma 💙 men god beslutning at beholde de kendte navne SB og Kvickly og Fakta/365 fremfor at kalde butikkerne Coop.

28 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Coop sodavand erstattet med Harboe!

1) Skuffende at I vælger at tage Harboe sodavand ind i stedet for jeres eget mærke, da særligt jeres cola er langt bedre end Harboes, som smager forfærdeligt.
2) Slagteren i Superbrugsen i Struer er blevet pænt ringe. Det er det samme slagteren sælger uge efter uge - ingen nytænkning overhovedet. Derudover købte jeg en ret i sidste uge på udløbsdatoen (burde jo stadig være egnet til føde), men blev syg i maven. Den risiko løber jeg ikke igen.

27 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstraordinær god kundeservice

Ekstraordinær god kundeservice, da vi henvendte os vedrørende en tilbuds vare, samt en kæmpe ros til personalet i 365 Lejre, for stor hjælpsomhed, virkelig god kundeservice. Freddi Larsen

19 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skuffet over at vest-Fyens (Coop) cola forsvinder

Jeg er stærkt utilfreds med at Coop har besluttet ikke at forhandle Coop cola uden sukker.
Fordi bryggeriet vest-Fyen har svært ved at følge med efterspørgslen.

Vest-Fyens cola uden sukker er så populær fordi den smager godt, er billig og fordi folk ikke vil købe cola fra USA.

Nu skal man så straffes for at drikke for meget af den, ved at man overhovedet ikke kan købe den længere.
Det er en rigtig Coop løsning.

En bedre ide vil være at nøjes med at sælge den hos 365, og så kan i jo sælge jeres Harboe cola i alle de andre butikker.

Jeg plejer at købe både 2 liters og 1/2 liters.
Hos os køber vi 45x 2 liter om måneden og 18x 1/2 liter.

Med utilfreds - og meget skuffet med Coop - hilsen

5 de setembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais