Uitstekende service en goede resultaten! Ik had aaltjes besteld bij aaltjesdirect om een hardnekkig probleem in mijn planten aan te pakken (zwarte rauwvliegjes). Helaas had de eerste batch wein... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bezorging is snel - vrijdag besteld, zaterdag lag het al in de brievenbus! De instructie is duidelijk, maar het zou fijn zijn om Engels toe te voegen! Ik heb de planten pas gisteren behandeld - dus ik... Ver mais
Helaas een slechte ervaring. De bestelling zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ondanks meerdere keren contact waarbi... Ver mais
Zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Het was tot twee keer toe mis gegaan bij PostNL, hierover contact gezocht en zij hebben het gratis opnieuw verzonden. Heel vriendelijk.
Informações sobre a empresa
Aaltjes Direct is dé specialist in biologische en duurzame plaagbestrijding met aaltjes. Wij helpen zowel particulieren als professionals om op een natuurlijke manier ongewenste plagen zoals engerlingen, emelten, rouwvliegjes, trips en slakken effectief te bestrijden. Bij Aaltjes Direct staat kwaliteit, service en snelle levering centraal. Onze aaltjes zijn altijd vers, worden direct vanuit gekoelde opslag verzonden en zijn eenvoudig toe te passen in de tuin, het gazon of bij kamerplanten. We vinden het belangrijk dat klanten precies weten hoe en wanneer ze aaltjes moeten inzetten. Daarom bieden we duidelijke instructies, eerlijk advies en deskundige ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen succesvol en zonder chemische middelen aan de slag kan.
Informações de contacto
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Leuke aanbieding en geen vliegjes meer.
Leuke aanbieding en snelle levering. En ook nog eens van de rouwvliegjes af!
Teleurstellende werking
Na 2x het product gebruikt te hebben, zijn de vliegjes nog steeds niet weg.

Resposta da Aaltjesdirect.nl
Snelle levering. Aaltjes doen hun werk uitstekend. Effectief en biologisch gaat toch samen💪

Duidelijke omschrijving product
Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke omschrijving op de site zodat ik meteen wist wat ik nodig had en hoe ik het product gebruiken moest

Resposta da Aaltjesdirect.nl
Ben na enkele dagen van mijn kleine…
Ben na enkele dagen van mijn kleine vliegjes af.

Afwachten; geduld
Opsturen van aaltjes perfect maar of ze werken na een herhalingszending is nog afwachten..,

Resposta da Aaltjesdirect.nl
Snelle 2e levering nadat pakketje was…
Snelle 2e levering nadat pakketje was zoek geraakt bij post.nl

Snel geleverd
Aaltjes waren makkelijk te bestellen en ik had ze snel in huis. Jammer dat de aaltjes hun werk (nog) niet goed gedaan hebben

Prima
Duidelijke uitleg. Snelle levering. En van de vliegjes hebben we al een stuk minder last.

Een goede ervaring
Een goede ervaring
Binnen 1 dag bij ons huis.
Een goede uit leg waarom we de aaltjes zouden gebruiken.
Hoe je ze gebruikt.
En nu wachten of de aaltjes hun werk doen.

Resposta da Aaltjesdirect.nl
De bestelling gaat altijd heel snel
De bestelling gaat altijd heel snel. En toen het pakketje en keer niet aankwam was er heel snel een goede oplossing gevonden.
De service reageert ook deskundig en snel en ik ben er heel blij met de producten - werken gewoon!

Resposta da Aaltjesdirect.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.