Rootsum Opiniões 8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

8 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte levering en geen reactie van klantenservice

Mijn bestelling is door vertraging van 3 dagen niet onder de juiste (gekoelde) omstandigheden geleverd. De inhoud van het pakket hoort koel bewaard te blijven en sommige beestjes moeten direct bij ontvangst worden uitgezet. Bij aankomst bleken de roofmijten echter al uitgelopen in de doos.

De klantenservice laat ernstig te wensen over. Ik word volledig genegeerd en er wordt niet meegedacht over een passende oplossing.

Naar mijn mening ligt de verantwoordelijkheid voor een correcte en tijdige levering bij de verkoper. In dit geval is daar niet aan voldaan. Een teleurstellende ervaring en slechte service.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik kocht crymo larven om wolluis te bestrijden en kreeg verpakking met enkel wat schilfers

Ik kocht crymo larven om wolluis te bestrijden en kreeg verpakking zonder larven. Ik vond het meteen raar dat er enkel witte stippen in de zakjes zaten op de kokosschilfers en dat die na plaatsing op de plant dagen later er nog steeds zaten. Ik stuurde foto's naar Rootsum en zij zeiden:alles is perfect dat is voedsel dus de larven zijn reeds op de plant. Niet dus. Ik kocht hetzelfde van een andere leverancier omdat ik voelde dat er uets nuet klopte en ik zag mijn dure plant razendsnel verslechteren en bingo hier zag ik de larven wel degelijk in het zakje en niet enkel wat witte stippen op schilfers zonder de larven. Wel jammer er kan altijd iets mis lopen maar neem je verantwoordelijkheid. Ik koop dus nooit meer bij Rootsum en voortaan enkel nog bij het andere merk. Rootsum heeft een slechte klantenservice waar je als klant niet gehoord wordt en gewoon wordt afgewimpeld alsof je liegt. Had ik hen gelooft was nu mijn plant van 300 euro voor de vuilbak geweest want ik kon nog lang wachten op larven die er nooit waren in de eerste plaats.

18 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ultrasone mollenjager

Wij hebben de ultrasone mollenjager in huis gehaald en zijn hier uiterst tevreden over. Sinds de plaatsing van het apparaatje is er geen enkel hoopje bijgekomen. En gelukkig heeft onze hond er ook geen problemen mee.

27 de novembro de 2025

Not really working.

I've bought twice their nematodes to control a fungus gnats issue.

First I thought I did something wrong while applying it, so I bought another one and a gardener did the application without any effect... fungus gnats infestation is really out of control.

Not worth it.

22 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Foutieve levertijden

Helaas kloppen de levertijden helemaal niet. Er staat op hun website 'vandaag besteld morgen in huis', en terwijl ik weet dat 'morgen in huis' nooit echt waargemaakt kan worden, zou het dan toch wel de dag nadien mogen komen. Maar zelfs dat lukt hen niet. En het gaat vaak over levende beestjes, bv roofmijten, en die moeten zo snel mogelijk uitgezet worden. Het ligt misschien niet zozeer aan hen, maar ze werken al jaren samen met PostNL en ze weten dat die helemaal niet betrouwbaar zijn. Een keer bedroeg de levertijd zelfs 10 dagen! En als je op voorhand vraagt niet met PostNL te versturen, dan hebben ze je mailtje 'te laat gezien'. Heel jammer maar helemaal niet tevreden hierover.

18 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Ik was altijd zeer tevreden over dit…

Ik was altijd zeer tevreden over dit bedrijf vooral de aaltjes tegen rouwvliegjes waren altijd top ,echter is het helaas nu zo dat het veel minder werkt als voorheen moet ik helaas concluderen.
Ik heb een veel lichtere plaag dan voorheen maar toch blijven die krengen terug komen na een maand zit nu echt te denken aanroofmijten als laatste middel knap vervelend dit.
Ron Gras

14 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.